v. 28

Vecka 28 redan..tyckte inte det va länge sedan vi fick beskedet att vi va gravida det va 5 månader sedan tiden har bara rusat.. Men nu när det är så nära slutet 3 månader kvar så känns det sååå långt fram i tiden.. Känns som en evighet tills jag får träffa min lilla prinsessa...Längtar sååå himla mycket nu tills jag bara får se henne och hålla om henne och säga at jag älskar henne.. Iof så säger jag det till henne genom magen varje dag.. Så hon borde veta det... :) Mogge har nu börjat prata lite mer med henne dä inne. och varje gång han kommer närmare magen och ska försöka prata med henne så sätter hon igång och sparkar som tusan.. Måste menas med att hon tycker m sin pappa eller inte..*ler stort* jo så klart hon gör det...

I fredags kväll lagom till Idol finalen så satte en vansining smärta igång i magen gjorde så ont så jag grät.. Visste inte riktigt vart den kom ifrån men smärtan höll i sig genom hela helgen tyvärr.. Men ringe igår till KH och dom ville att jag skulle ringa till förlossningen så det gkorde jag och vad dom sa va bara att jag va tvungen att komma upp.. Så jag åkte upp och fick lämna massa prover och höra Tuwa hjärtslag allt sådant såg toppen bra ut så min lilla prinsessa mår fin fint där inne i värmen.. Men sen kom läkaren och började fråga massa frågor hur min smärta kändes o.s.v sen klämde och kände han lite överallt... Beskedet va att min foglossning har blivit starkare och jag har fått en ordentlig urinvägsinfektion igen femte gången under denna graviditet... Börjar bli väldigt jobbigt kan ja lova..Men hoppas att det är sista gången nu.. Men det är det säkert inte blir inte förvånad om jag fr det en eller två gånger till innan BF....Min vanliga tur menar jag...

Ja ja lite uppdatering iaf ska nu gå ner till tvättstugan och ha det trevligt med tvätten.. : )

Pöss på er

Kommentarer
Postat av: Lalisen

Vad roligt att följa din graviditet :) Jag är i 20:e veckan nu. Lite nyfiken fråga: du skrev att du i 19:e veckan gått upp 2 kg. Hur mycket har du gått upp nu?

2007-12-13 @ 16:11:53
URL: http://lalisen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0