Nu är det över

mmm ja har inte skrivit på ett tag, har inte haft tid riktigt om ja säger så.. Har haft fullt upp.
På en vecka nu har vi hunnit flyttat och haft dop.
Lägenheten va inte så fin när vi kom in i den förra månagen för att hela lägenheten va lila och gul typ, och det är inte riktigt min färger om man säger så, så vi målade ju om som sagt och så nu denna vecka så har vi haft en målare från MKAB här som har tapetserat vardagsrummet hallenuppe och hallen nere... Det vart jätte fint i färg val men målare va ju lite halv roligt så han har ju gjort ett par riktigt dåliga missar, t.ex på fondväggen oi vardagsrummet som är en mönser passtapet så har ju vitsen då att det ska va ett helt mönster eller hur? Men mitt i den väggen så är det ett fönster och han satte upp tapeten bra fram till fönstret sen så började han i nästa hörn så han mötte på mitten och sen klippte han en bit som lappa mellarummet som vart så när dom möttes och då gick ju inte möstret ihop så det ser lite roligt ut, så ja sak ringa riksbyggen på måndag och vilja ha en ombesiktigt för det är ändå vi som har betalat den tapeten själva och den kostar 550:- per rulle och då ska det ju se bra ut speciellt när det är en utbildad målare som har satt upp den, och det tänker jag inte god ta, eller ,vad tycker ni??

Dopet vart jätte lycka vart inte så många gäster ca 20 st och det räckte.. hihihih 
I kyrkan va det jätte fint , ja va stressad som aldrig förr men Tuwa va glad första delen av dopet sen började hon gall skrika när prästen tog henne och hon skulle få vatten på huvudet sen skrek hon resten av den dagen.. roligt.. =) Men det gick bra iaf.. Hon va mysig... Beatrice som sjöng va toppen bra, ett stort tack till dig.. Det va så fint et du sjöng!!!
Och tack alla för uppvaktningen och alla fina presenter, det va en hel del..!!! Vi är jätte nöjda med ALLT!!!

Ja lördag kväll, Tuwa sover vi pysslar lite här hemma med det sista som behövs göras.. Väntar på att Shiva (katten) ska komma in släppte ut henne förrut runt 16.00 och hon har inte visats sig ännu och klockan är 21.05 nu.. Hoppas hon kommer snart..!!!

Nää ska nu va lite social med min karl..

Pöss på er


 


Kommentarer
Postat av: Frida

Hoppas också att Shiva kommer hem snart, vore kul om hon var inne när vi kommer imorgon så vi kan se hur Selmis reagerar denna gång. Jag har aldrig sett henne så rädd eller hört henne skrika på det sättet som hon gjorde sist, lilla tösen! Hon brukar inte va rädd för djur men Shiva kom väl fram lite för snabbt! :-)

2008-08-10 @ 23:53:45
URL: http://fridaochpricken.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0