Nyår..

ja då va det nyår igen... faaan va åren går fort...

Här är det fullt upp, ska ju ha främmande ikväll... Nettan, Annie,Pata, Fia , Mange & lilla Ellioth ska fira nyår med oss i år me.. En liten tradition börjar det bli.. Eller vad säger ni..Nettan, Annie och Pata.. hihiiih

Har hållt  på me maten sedan imorse, har städat, dukat och nu tog ja mig tid att blogg för kanske sista gången detta år..
Ikväll  bjuds det på 3 rätters

Förrätt:
Räk coctail med lufttorkad skinka

Varmrätt:
Basilika potatis , salami och ost fyllt fläskfileé

Efterrätt:
Lime & Gin Sorbé


Låter väl gott, eller??


Hoppas verkligen på en rolig nyårsafton, men det brukar det bli är ju med det dom bästa.. :D



Ja vad är det som har hänt detta år juuu massor...

1/1- Firade vi in 2008 i Ljungsbro hos Annie och Nettan

Februari- Mogges farmor går plötsligt bort.. :(

10/3- Kom dagen vi väntat på i 9 månader men ingen bebbe kom utan lilla Ellioth tittade ut dp istället... Grattis..

11/3- Va med i en studie på förlossningen, tog första sprutan i magen

18/3- Begravning

20/3- Vart jag igångsatt och kl: 18.46 tittade våran ÄLKSKADE dotter ut på skärtorsdagen!

1/8- Flyttade vi och vart Tallboda bor

2/8- Tuwas Dop i Rystad kyrka

24/12- Tuwas första jul

Sen har ju alla blivit ett år äldre, och vi har firat jul och nu ska vi fira Nyår...

har inte detta år gått fort......Herregud... Men det har vart ett fanastiskt år... Kan titta tillbaka på detta år och känna mig lite stolt faktiskt.. Så ska det va varje år, men ibland så är det inte så tyvärr..

Men vi i Tallboda familj Behrendtz / Kjellberg
Vill ÖNSKA ALLA ett
Gott Nytt År...


Ha en underbar kväll men va försiktig med raketerna

Bilder från året som gått..

















Sova eget rum

jaha, då va det dax att sova ensam... lilla snuttan har blivit sååå stor...

Skulle vilja ha henne inne hos oss längre men det är för hennes egna bästa för hon vaknar så fort vi går in och lägger oss.. Hon sover skit bra fram tills dess, och vi kan inte heller leva ett normalt liv då.. För Mogge som rör sig så enormt mycket i sängen måste ligga blixt stilla och vi får inte prata ( viska) flr ho vaknar direkt,, Klä av oss får vi göra i hallen innan vi går in..

Så nu idag va vi på Ikea och införskaffade en rullgardin.. (mörkläggnings rullgardin) en vit... Jätte fin.. Så vart det att möblera om för 100:e gången i hennes rum.. Men hon har så mycket grejer, skrutt ungen.. Men snart så vill hon väl inte sitta i gåstolen längre och då får vi mer plats där inne..

Hon har vaknat 2 gånger hittils men hoppas verkligen hon sover nu..

Ikväll så kom Mia, Jimmy och Leo på besök va skit skoj... Dom har vart i Thailand i 2 veckor kom hem den 22:e dom va inget bruna då eller... hiihihihih fy tusan.. Vill oxå va brun.. *ler*
Lilla Leo vilken go unge, så söt och charmig så det finns inte,..
Det va jätte skoj och träffa er, måste vi göra snart igen..

Kommer lite bilder på Tuwis & Leo b.la..

Ha en underbar Söndags kväll...










Vilka gullungar förstår ni..



Våran sessa

Här kommer lite bilder på våran älskade dotter...
Finns ingen finare än hon för oss,
VI ÄLSKAR DIG MASSOR..











Nu ska vi ner på mellan dags rean en sväng sedan i kväll så kommer Mia, Jimmy & lilla Leo ska bli sååå skoj har inte träffat dom på sååå länge..

Pössar

Jul, Jul strålande jul...

Jaha då va denna jul oxå över, dessa dagar går ju sååå himla fort.. Julafton som brukar va så lpng bara sprang iväg tyckte ja..

Jaha vad är det som har hänt då.. På självaste julafton så va vi i Ekängen hos Pappa & Gun och det va såå lugnt och skönt... Den bästa julafton på många många år... Så mysigt och så va det ju ett STORT plus att det kom SNÖ... Hur länge sedan v det vi hade snö på julafton...hmmmm lääänge sedan!!!
Men iallafall vi vaknade med ett leende på läpparna, drog upp persien och det va snö ja bara jublade.. hihihi sedan vart det en mysig frukost med ljus och julmusik tror det vart Peter Jöbacks julskiva,.. Tycker vi om.. *ler* Sedan vart det lite paket till Tuwis,.. Hon bara luste upp som en sol.. Mammas lilla skatt...
På natten till julafton så hade hon lite svårt att sova så redan då fick hon öppna ett paket.. DÅ fick hon öppna paketet med ballhavet i.. Och hon verkligen älskade det.. Det va roligt och se..

Vid 12.00 så pakade vi in oss i bilen med vagn,mat och ALLA paket, vart fullt i bakaskuffen....
Vi hade ju inte ätit ett ända julbord innan julafton så när vi klev innan för dörrarna så luktade det sååå himla gott.. mm var hungrig direkt..
La klapparna under granen ovh där låg det inga klappar redan då eller... *ler stort* hälsade på alla och Tuwa va såå söt i sin tomte luva... hihihihi gullunge där..

Väl till bords så fick Tuwis oxå äta med oss, den matningen tog Pappa (Morfar) hand om... Men det vart inte julbort för henne hon fick äta gräddstuvad pyttipanna.... Men det älskar hon.. Men hon fick lite julbröd iaf!!

Sedan vart klockan redan 15.00 och tv:n slogs på och det vart Kalle-Anka... Tuwis va så trött då, men hon såg lite av det.. Satt helt stilla och tittade på Tomteverkstaden,Sen va det att sova middag för sessan... Kalle är inte så roligt men det måste va på i bakrunden iaf. Så medans vissa tittade på det så fikade vi andra...

Klockan 17.00 ca så vart det klapp utdelning.. Hade ingen tomte detta år men min syster fick på sig en tomte luva och fick läsa och dela ut dom som vanligt...
Jag hade vart snällare i år än vad ja trodde... *ler*
Och Tuwa hade vart ur snäll...hihhihihih
Hon fick massa paket,hon va verkligen i centrum, precis så som det ska va...
Men jag fick massa julklappar me,

* Höganäs muggar 6 st + skålar
*DKNY:s nya parfym+ bodylotion
*Tröja av Bror
*Halsband+ örhängen+ ögonnskugga av syster
*Godis

Sen tog vi en promenad i snön och mörkret, jätte mysigt och gå och titta hur folk har det.. Är så fint med alla stakar, stjärnor och granar som lyser..

Och när vi kom in i vörmen igen så vart det risallamalta.... mmmmmmmm gotti... Men i min familj så är det bara ja, pappa & Gun som äter det... Men gott som tusan är det..!!!

Åkte hem vid midnatt tror ja.. Så det va verkligen en helt underbar julafton, den bästa på LÄNGE!!!




Juldagen vart stressig den me, då skulle Mogges familj komma, hans mamma, syster, bror och hans flickvän. Det va mycket att stå i.. Ja skickade ut Mogge & Tuwis på en lång promenad så ja kunde städa det sista.. Sen va det bara att duscha och börja med maten..
Värma köttbullar, griljera skinkan, koka ägg, steka prinskorv, skala potatis, duka och ploxka fram allt.. Så det fanns lite att göra.. Men hoppas att dom tyckte maten va god..

Annandag jul firade vi men min mamma, syster med kille och Leffan mammas karl även dom fick julbord, hoppas även dom tyckte det va gott...
Vi hade ju redan fått våran julklapp av Mamma & Leffan en diskmaskin och pengar men fick oxå ett stryckjärn och av min syster så fick vi en mandolin.. Mogge säger att det heter så, en sådan som man skär sallad och saker me...Ett strykjärn va guld värt voi hade ju inget vårat har gått sönder så har fått lånat mammas ett tag nu.. Men nu har ja ett eget igen.. Såå skönt... Tack!!!

Nu kommer lite bilder på denna Jul och lite av Tuwis julklappar:



   

 



   

     

     





Tack alla för en underbar jul


Nu är det det bara några få dagar kvar till Nyår me..

Pöss på er

GOD JUL..

Vi vill önska alla en
Riktig
GOD JUL






Igår så va vi hos Annie & Nettan på uppesittarkvällen Pata och Helen kom med som vanligt börjar bli en riktigt rolig och mysig tradition, eller vad säger ni.. ??
Vart lite mat, köttbullat, skinka, rödbetsallad, prinskorv, ägghalvor och bröd va såååå gott!!!!
Sedan spelade vi Bingolotto och ingen av oss vann helt otroligt vi satt med 8 lotter och ingen av oss vann, dåligt..!!! Men spelade spel vid nyheterna " Kampen mellan kvinna och Man" och vilka tror ni vann?? Joo Vi Kvinnor så klart,,hihihi men förra året så vann faktiskt killarna... Så lika nu.. :P !!

Näää har inte tid att sitta här nu mer är sååå himla stressad ska va hos pappa & gun kl: 13 och har massor kvar att göra Tuwa och Mogge ligger i badet...

Så ha en underbar Julafton




Dan före dan före doppare dagen

Ja 2 dagar kvar tills julafton och det är hur mycket som helst kvar att göra, ska nu på dagen åka in till stan och inhandla dom sista 2 klapparna.. TIll bror och Leffan... Har ingen anning om vad ja ska köpa..Men men hoppas vi hittar nått iaf..

Ja ja.. Ikväll ska jag göra köttbullar för ett helt kompani känns det som och efter det ska ja ställa mig och koka skinka.. hmmm skojigt värre, Men idag är ju sista dagen man har tid.
Imorgon är vi bort bjudna till Nettan & Annie på uppesittarkväll som vanligt och bara längtar det är så mysigt.. Kommer bli skoj och se om hennes mage har vuxit nått...*ler*
Och sen efter det så är det ju julafton och sedan juldagen och då kommer det folk hit. Mogges mamma, syster kanske, bror med tjej!
Och sedan på Annandagen så kommer mamma, petra, martin & Leffan så fullt hus här och där imellan så ska ja försöka hinna träffa min släkt me.. Farmor & Farfar som är nere från Blomstermåla..Så vi får se hur ja ska puzzlar ihop det..Kommer bli stressig men men huvudtaken är ju att julafton är lugn för då är vi hemma i Ekängen hos pappa& Gun...

Näää nu ska ja göra iordning mig för att sedan hämta lille bror och gå på stan..

Ha en underbar dag

Pössar




Sista klapparna!!!!

Ja, det va det vi skulle handla igår.. dom sista va skönt tänkte vi men vi gick på Ikano men hittade inte en ända.. Det är julklapp till min bror Robin och till mammas karl Leffan kvar.. Nån som ahr nått förslag på vad man skulle kunna köpa... Snälla HJÄLP mig...!!

Sen när vi konstanterade att vi är världelösa på detta på gick vi över till Maxi och hadlade lite av varje men mycket baksaker..

Så när vi kom hem så först och främst la vi lill skrutt och hade inte sovit nått å hela eftermddagen och va sååå trött men vägrade somna, hon va gnällig och inget passade, men som tur va så somnade hon i bilen på väg hem så ja bara klädde av henne och la henne i sängen och gav henne lite välling för och vaknade till...Sen sov hon till kl vad 23.00 iaf.. sen har det vart en helvetes natt i natt me.. Men men hoppas det går över snart.. Men denna jävla hosta hon har, hon ahr nu haft den sedan slutat av augusti, och Vc eller BVC gör inget det tipset jag fick från VC va att ja skulle smeta in hennes bröst och rygg med margarin och lägga ett lakarn runt henne sedan och så skulle hon sova i det... Vad faan är det för häxkonst lixom.. konstigt eller hur?? Men nu börjar det gå lite till överdrift, hon verkligen lider av det det stör hennes natt sömn, hon får " hostattaker" stackare.. Men ska ringa så fort BVC öppnar igen!!

Men iaf igår kväll när lill snuttan somnat så bakade vi julgodis,, Det var Ischoklad och rispuffar med choklad.. mmmmm gott.. Har alltif velat göra Ischoklad men trott att det har vart kompliserat men icke.. hiihih.. Skit goda vart dom..

Ska nu hoppa in i duchen sen bär det av till Ekängen där vi ska fira Robin som fyllde 21 år i Tisdags..
Grattis Igen lille bror..

Ha en toppen helg.

Pössar & Kramar





Sååååå trött

mm är så himla trött sitter på golvet och halv sover... Denna natt har inte vart roligt... Har vart lite halv jobbigt dom två tidigare nätterna me men denna va förskräklig... Usch... Tuwis vaknar var 5:e min vi tog över henne till våran säng efter mycket om och men somnade kanske i 40-45 min men sedan så vaknade hon och ville inte somna som mellan kl. 02.00-04.00 .. Hon skrek, grät, va helt förtvivlad visste inte riktigt vad det va, varför vad vi skulle göra.. Man såg ju ändå hur trött hon va för hon kunde ju knappt hålla ögonen öppna... Vi prövade att gå upp en sväng, byta blöja prata lite men inget hjälpte ocj va lika förtvivlad iaf.. Mogge la efter då 2 h henne tillbaka i sn egen säng och då somnade hon men inte djupt men vaknade kanske en gång i kvarten.. Sov iaf 4 h då och sedan gick vi upp.. Ska nu lägga henne en sväng..

Bye så länge

Tränat..

Är precis hemkommen efter ett träningspass på gymmet, gick bättre att träna idag än sist... MNe faaan efter ca 15 min på crossen så får ja såååå jävla ont i fötterna.. Vad beror det på  nån som vet???
Men vart bara 22 min på crossen idag, men körde i högt tempo,, Dåligt av mig igentligen och bara köra 22 min men men.. Körde mage ordentligt och både insida lår och ut sida.. Lårframsida... Skönr och köra ben tycker ja...
Skulle ge mig på röv maskinen me men det fattade ja inte så väntar tills ja tränar me fia igen så får hon visa mig.. hahhaha så världelös.. hihihhhi

Nää ska nu hoppa in i duschen sedan Maxi tror ja det blir.. Börjar bli lite små hungrig...

Inlägg senare kanske...


Pössar ¨så länge..


Rösta

Ni glömer inte bort att rösta på våran pepparkakshus i ett par inlägg här nedan.. Hoppas verkligen inte det??? Det är en viktig tävlig för oss som avgörs på Nyårsafton just nu leder hus nr 4 ( Mogges) Inget bra!!!

Men snälla ni rösta!!!!


Står under inlägget
"Advets Mys"

Rädsla...

Ja nu sitter ja här på golvet med datorn i knät och har precis varavat ner efter sådan enorm rädsla.. Usch..

Det va så att Vi ( ja & Mogge) satt och titade på dop filemn och Tuwis vaknade som hon gör ibland när hon tappat nappen eller rullat över till rygg.. Men jag gick in och och låg på mage men ville till sidan, och kom till sidan men fastna med armen på sätt, det bara small, jag fick panik tog upp henne tack vare att hon började gall skrika så ja trodde det värsta som vanligt.. Var livrädd och började gråta förtvivlat...Ropade på Mogge och ta vad som hänt.. Ja trodde att armen hade gått ur led.. Men det hade den inte som tur va mogge kände och klämde på den men hon reagerade inte på nåå.. det va ingrt allvarligt som tur va.. Men jag va sååååå himla rädd ja va tvungen att gå ut och få lite frisk luft ja bara skakade.. kändes som det va mitt fel att jag inte hjälpte henne över till sidan.. Så hon då fastade med armen.. Usch det va sååå otäckt.. Och vart nog mer rädd av mig och min rädsla.. Men vad gör man inte.. Men jag vet så väl att jag ska ta det lugnt och inte stressa upp mig, inte gråta eller bli hysterisk.. Men det är så svårt jag blir sååå himla rädd.. Ärså rädd om henne..!!! Tack gode gud att Mogge fanns hemma nu. Det är skillnad när ja är själv hemma när hon har rammlat när hon sitter eller nått liknade då hanterar jag det bättre, blir inte hysterisk, rädd blir man ju alltif när sitt barn slår sig hjärtat klappar lite snabbare.. Men  nu sover hon igen , men det tog tid innan hon ville/kunde somna om... Mammas lilla skatt..

Åååå vad jag älskar denna lilla varelse.. Det är verkligen hon som lyser upp min tillvaro, hon som får mig att vilja gå upp på morgonen med ett leénde på läpparna, Hon som gör mig Lycklig!!!!


Din sång snutta



Två människor möts nånstans
För att leva ett liv ihop
En längtande dröm blir sann
Man vänjer sig vid varann
Och livet får en början på nytt


Och då ser man ingen ände
För det händer ju till slut
Det vackraste två människor kan ge


Och det är du vårt liv, vår kärlek
Ja, det är du som blommar upp för oss idag
Vi ser våra egna liv i dig i din närhet
Skapat från något äkta
För svaret på vår kärlek finns hos dig


Den känslan är allt för oss
Att finnas till för dig
Och nu står vi här idag
För att aldrig glömma av
Att livet fick ny mening när du kom


Och nu ser vi ingen ände
För det hände ju till slut
Det vackraste två människor kan ge


Och det är du vårt liv, vår kärlek
Ja, det är du som blommar upp för oss idag
Vi ser våra egna liv i dig i din närhet
Skapat från något äkta
För svaret på vår kärlek finns hos dig


Och nu ser vi ingen ände
För det hände ju till slut
Det vackraste två människor kan ge


Och det är du vårt liv, vår kärlek
Ja, det är du som blommar upp för oss idag
Vi ser våra egna liv i dig i din närhet
Skapat från något äkta
För svaret på vår kärlek finns hos dig


Skapat från något äkta
Ja, svaret på vår kärlek finns hos dig


http://www.youtube.com/watch?v=M6IGN7GYpRA&hl=sv








Det vackraste som finns för mig
Tuwa Kristina
Behrendtz





En väldigt trött sessa, uppe på övertid för länge sedan..
Men vad gör man inte för att få umgås
med Nettan & Annie som sitter bakar en kompis till mig... :D





Juuuuul

Japp har vart och tränat idag,, Kände mig inte riktigt toppen i kroppen.. När jag väl började så kändes det tungt och ja jag vet inte.. Känndes inte riktigt bra så det vart ändå en ganska hårt pass,,, Körde 22 min på crossen körde fram till 3 km..Sen vart det mage som vanligt men körde lite tyngre än vanligt och sist men inte minst vart det lite ben.. Och sedan stretcha!!!
Ja ja hoppas på att jag år bättre i kroppen imorgon.. Va kanske att jag ätit dåligt i helgen... Kanske kanske inte!! ???

Igår så hämtade vi hem granen och pyntade den och la alla julklappar under... Det vart en hel del.. *ler* Det va så mysigt och få pynta granen.. Så nu ä det riktig jul stämning här hemma..
Shiva älskar granen speciellt kulorna och Tuwis med för den delen går fram lite snyggt i gå stolen och drar ner kulorna.. Hihihhihi men vadå hon måste ju få lära sig att inte röra.. Och bara att vi har sagt det idag så verkar hon redan förstå.. Duktig flicka!!


Nu ligger mina älsklingar i baden och jag sitter här som vanligt ska snart slappa lite,,Lääääängtar..


Bye så länge







Tuwas Ängel och Hjärta som hon fått av sim snälla Mormor på Hjärtat står det
" Babys first Christmas"

Keviiiiiin Vann

YEAS... Kevin vann IDOL...
Äntligen har Svenska folkt röstat på ett bra sätt, dt händer inte speciellt ofta..*ler*
Men han va riktigt grym igår...

En värdig vinnare


Final....

Japp fredag den 12/12 och det är IDOL final,,, Kan det va en bättre kväll?? 

Och vad tyx om finalen hittils då???
- Joo den är skit bra,,, Kevin ska bara vinna,,, ha röstar på honom... Hur kan man inte det..?

Vad är detta, har ja INGA läsare kvar eller????????
Får inga komentarer längre.... hmmm tråkigt... Hoppas på bättring..



Ha en underbar fredag för du klagar min bloggänkling där inne... Så dax att stänga av datorn..

Pössar....

Tand nr: 6

mmm SANT.. Nu under eftermiddagen så har ännu en liten tand tittat fram... *ler*


Jippi Snööööö

Hihiihihih givk verkligen upp med ett leende i morse kl: 8.00... Gick upp och gjorde lite frukost åt mig och lill snupra medans pappa Mogge låg kvar i sängen... Sjusovare.. :D

Sen så åkte mogge te Maxi för att köpa vax för att vi ska på stan sedan och han vill inte ha keps på sig.. Men han kom oxå hem med en pulka... hihiihi skit skoj!!!

Så vi gjorde oss iordning och jag såg verkligen fram emot att få åka lite pulka med snuttan..
På med långkalsingar, vantar, halstud och full påklädnat på Tuwis sedan i pulkan och ut.. Hihiihihihhiih Fy tusan va skoj det va...Tuwa älksade det verkligen!!
Så vi tog en sväng i spåret 2,5 km åkte lite backar och hade en allmänt skön och mysig förmiddag...
Sedan hem och käka lunch och nu ska lilla snuttan sova lite middag sedan bär det av till stan där vi ska köpa födelsedags present till min bror som fyller på tisdag och lite julklappar som är kvar till min familj...

Här kommer lite bilder från våran snöiga och mysiga förmiddag..



Tuwis vid frukosten








La Familja


Får va bra för tillfället ska in och mysa lite med min älskade familj...
Ha en toppen bra fredag

PS: Glöm inte bort IDOL finalen ikväll..

Pössar på er

Tand nr: 4 & nr: 5

Japp det är SANT nu är tand nummer 4 och tand nummer 5 framme... Herregud.. Dom ploppar fram som på löpande band.. Hiihihihi

Skoj!!!




En liten bild ja gjort om visar när hon får sina tänder kommer nu varje gång en tand tittar fram lägga in denna bild men då ny uppdaterad med datum...

Hihihihi 2 tänder idag den 12/12 -08

Mammas & Pappas sessa är riktigt stor nu!!  

Grattis Ellioth

Grattis lilla killen att bli vald till
Årets Charmtroll 2008




http://www.fotoateljen.info/AretsCharmtroll2008.htm


Kramar Tuwa, Fia & Mogge


Bra träning

Är precis hemkommen från ett skönt träningspass med Fia...
Gick ner till gymmet och körde 15 min på crossen sen mage och lite ben, ja va mer svett i dag efter det än ja brukar konstigt.. :) Sen upp och byta om och sedan vart det 30 längder i bassängen... Trodde inte ja skulle orka men det gjorde jag så väldigt stolt över ig själv... Det va riktigt skönt och avslutade sedan med bubbel... ååååå va skönt...!!

Är nu som sagt hemma och hållr på att laga mat, är såååå hungrig just nu.. Och längtar tills ja kan slappna av och bara mysa med min lilla sessa,,,, Har saknat henne i dag... Va ju o träna i 2 h... hmmm min lilla skrutt bebis...

Kanske kommer ett inlägg till vi får se...

Pössar så länge

Bra bloggar

Ville bara lägga in mina vänners bloggar och bekanta eller bara almänt bra bloggar så här kommer det ett gäng..
Gå in och läss vettja!!!


fiuten.blogspot.com
frejasmamma.blogspot.com
fridaochpricken.blogspot.com
theoprinsen.blogg,se

barasaraaa.blogg.se
miasunderverk.blogspot.com
linathunberg.blogg.se


Det va lite olika iaf...


Pöss på er

Bra Fia!!!

Japp precis hemkommen från ett ganska hårt träningspass.. Men va fort en timme går när man tränar..

Men iaf idag va ja duktig tycker ja, vart 30 min på Crossen sen Magövningar och sedan lite armar... Bra där.. :)
30 min på crossen va bra gjort tycker ja,ja va inte helt slut efter men svett och kännes skit bra...!!!

Nu ska ja äta..

Pössar på er


PS: GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ PEPPARKAKSHUSEN I INLÄGGET NEDAN...

Advent mys

Japp det är det verkligen vad kvällen har bjudit på...

Hade ju gäster här, Netzell och Annie kom och fire spendera denna kväll med oss och det är vi väldigt glade över.. Kvällen började med en pizza... mmmm gott men icke bra för mig men men..
Sen så satte vi igång och baka/ göra pepparkakshus.. hahahhahaha va skoj kan ja lova.. *ler* Vi gjorde två hus Nettan och Mogge gjorde ett och ja och Annie gjorde det andra...
Kan ine göra annat än skratta... HAHAHAHAHAAH
Vi ska ha en liten tävlig mellan oss i år se vem av oss som får flest röster av ER läsare.. Vilken tycker ni är FINAST, BÄST!!????

Lägger ut bilderna här nu och lämna sedan en kommentar på den som ni vill ska vinna denna tävling mellan oss fyra: Skriv antingen namnet som står under denna bild ni tycker ska vinna eller nummret!!!!
Lycka till....



Netzells Nr: 1


Annies nr: 2


Fias Nr: 3


Mogges Nr: 4



Ja vilken kväll, den har bestått utav mycket skratt, glögg, julmust godis, tryffel.... Även det inte bra fia.. Smisk på fingrarna...

Kommer lite bilder från kvällen...
Lilla Tuwis ville ju oxå va me, även att hon va skit trött så skrattar hon när kameran kommer fram, ser verkligen att hon trivs i Annies och Nettas sällskap lika som vi!!!
Tack snälla NI för en kalas roligt och mysig kväll...




















Näää nu ska ja krypa ner i soffna och mysa lite men min Älskling, sker inte för ofta nu för tiden...

Pössar på er

Tand nr: 3

Japp det är sant nu har tand nummer 3 visats.. Måste jar sprukit igenom i natt för igårkväll såg vi den inte men imorse vid frukosten så såg ja nått vitt i underkäken och javisst hade ja rätt ännu en tand.. Nu 2 i underkäken och 1 i överkäken.. Mammas lilla bebis börjar bli stor..
Mammas lilla skruttunge..



Mamma älskar dig MASSOR...


Första bilden på mig och Tuwa
20 Mars 2008

Kärleken till dig Tuwis är obeskrivlig
Du gör mig så enormt glad och stolt över att vara din mamma
Varje gång ja ser dig le och skratta så värmer det inom mig
När du sover så fridfullt så kan ja inte sluta titta på dig du är helt underbar! 
Ibland så gråter jag över att bara tänka på dig 
Jag är så LYCKLIG över att ha dig 
Mamma ÄLSKAR dig 






 

Hur faaan tänker Svenska folket!??

Ja hur faaan tänker ni.. Hur faasiken kunde ni rösta ut Robin B i gårdagens Idol program??? Han är ju så jövla mycket bättre än den där lillgammla Alice.. Vi här röstade iaf på Robin!! Kevin va ju solklar att han skulle gå vidare till globen och Robin oxå för oss iaf men ja fattar inte hur Alice kunde gå vidare.. Hon har ingen utstrålining, ingen attityd,ingen bra röst, hon är så himla lillgammal låter som 46 ist för 16 eller vad hon är.. Nääää fuy skäms på svenska folket som ringe och rösta på Alice Robin skulle va finalist i Globen med Kevin....
Ja hoppas på att Robin komemr släppa ett album så komemr iaf ja köpa det för ja ÄLSKAR hans röst!!!


Men men Natten som har varit har ej vart lyckad.. För det första så va det inte så lätt att lägga Tuwis tidigare så hon somnade vid 20.30 igårkväll men vaknade igen vid 21.30 av snor och hosta.. Lät imellan åt att hon ej fick luft av all detta snor.. Och denna hosta har hon nu haft i 3 månader och det släpper inte den verkar bara bli värre och värra just nu iaf.. Men jag gick och la mig igår vid 23.00 med en förtvivlad bebis... Hon va så ledsen och rädd tror ja för varje gång hon hostade eller t.ex la signer så började hon gråta otröstligt... Men fick henne och somna efter ca 40 min i min famn i sängen på en hlg kuddar, men hon vaknade ganska omgående igen efter en hostattak.. det är så enormt hemskt och se sitt barn va sjuk.. Men hon har ingen feber eller nått sådant utan bara snorig som faan.. har nog sugit ut 2 kg snor än så länge.. Men hoppas att det lägger sig snart.. Nån spm har några tips på hir man sa göra för att underlätta för henne / hjälpa henne.. ?? Så hör gärna av er jag testar allt, bara hon blir bra min lilla sessa...

Ikväll kommer Netzell och Annie ska bli mysigt.. så nu ska jag byta bajsblöja och sedan städa...

Ha en underbar Lördag!




Fredags mys

Japp det är som händer i kväll... Lite fredags mys med familjen...Vi ska försöka att lägga Tuwis lite tidigare idag.. För någon månad sedan ca så va det så att hon gick och la sog vid ca 19-19.20 och så så klart så vakande hon skaplig om morgonen me en nu har det vart så att hon somnat vid ca 21-21.30 och så har det lett till att hon vaknar senare, hon vaknar vid 10.00 snåret.. Lite väl sent.. blir ju inte så att vi vaknar heller.. SÅ känns osm hela dagarna bara springer bort...Inget bra inget bra.. Men det är fortfarande så att vi måste aktivera henne så enormt mycket innan hons ak sova för sitter vi bara och tar det lugnt och slappar och myser så kan hon INTE sova.. Hon måste va helt slutkörd.. Inte lätt när man själv vill ha det lite lugnt och skönt och bara mysa... Men men hör är både lik mon bror och sin pappa i det.. Dom va likadana när dom va små.. Hoppas bara inte att det håller i sig.. peppar peppar..

Ja ja... Nu har vi vart på ÖB en sväng och köpt lite gott, även att ja vet att jag inte ska äta det, men svårt att låta bli när det är IDOL... *ler*
Får se vem som åker ikväll. Hoppas på att det blir Alice.. Vad tycker NI???


Imorrn blir det en städ dag, får gäster. Annie och Netzell kommer på kvällen ska ha lite adventsmys med lite mat, filka och lite pyssel.. Ska blir väldigt trevligt!!!

Nää nu så på¨med mys byxor och slänga sig ner i soffan och vänta på att klockan ska bli 20.00..

Vad tyx om min nya blogg då???


Ha en toppen fredags kväll...

Pössar på er

Ett barn!

*ETT BARN SOM KRITISERAS LÄR SIG ATT FÖRDÖMA


*ETT BARN SOM FÅR STRYK LÄR SIG ATT SLÅSS


*ETT BARN SOM HÅNAS LÄR SIG BLYGHET


*ETT BARN SOM UTSÄTTS FÖR IRONI FÅR DÅLIGT SAMVETE


*ETT BARN SOM UPPMUNTRAS LÄR SIG FÖRTROENDE


*ETT BARN SOM MÖTS MED TOLERANS LÄR SIG TÅLAMOD


*ETT BARN SOM FÅR BERÖM LÄR SIG UPPSKATTA


*ETT BARN SOM FÅR UPPLEVA RENT SPEL LÄR SIG RÄTTVISA


*ETT BARN SOM KÄNNER VÄNSKAP LÄR SIG VÄNLIGHET


*ETT BARN SOM FÅR UPPLEVA TRYGGHET LÄR SIG TILLTRO


*ETT BARN SOM BLIR OMTYCKT OCH KRAMAT LÄR SIG KÄNNA KÄRLEK


Förstår inte!! ?

varför skrev ja i förra inlägget, fått kommentarer om vad det är som hänt, men det är inget, Jag behöver bara ransaka mig själv imellan åt..Förstår bara inte mig själv ibland, mina känslor och tankar!!

Imellan åt så känns allt bara sååå enormt jobbigt, ni kanske förstår..!! ?? Det är mycket tankar som for runt i huvudet. Vill kunna sluta tänka  på allt..!!! Känna allt!!! Det gör ont!!

Ja ja Slut pratat om det, jobbigt !!!!


Va på smyckes party i Tisdags hos min faste, jätt skoj, Tuwis va me och hon hoppa från famn till famn och va sååå nöjd..Och min lilla kusin Philip som är 4 år va hemma och så fort Tuwis såg honom så lös hon upp som en sol, hon ÄLSKAR verkligen barn.. Såå fort hon ser barn så blir hon överlycklig.. det änns såå skönt!!!

Nää Ikväll blir det nog Tomte natt mysigt!!! Längtar verkligen till Julafton nu. kommer bli såå skoj.. *ler*

Nu lunch sedan promend i snön och sedan gymmet!!! Ska bli skönt och träna lite komma på andra tankar!!

Pössar

varför!??

Varför gör det ont??
Hur kan det kännas så mycket..??

RSS 2.0