Fredags mys

Japp det är som händer i kväll... Lite fredags mys med familjen...Vi ska försöka att lägga Tuwis lite tidigare idag.. För någon månad sedan ca så va det så att hon gick och la sog vid ca 19-19.20 och så så klart så vakande hon skaplig om morgonen me en nu har det vart så att hon somnat vid ca 21-21.30 och så har det lett till att hon vaknar senare, hon vaknar vid 10.00 snåret.. Lite väl sent.. blir ju inte så att vi vaknar heller.. SÅ känns osm hela dagarna bara springer bort...Inget bra inget bra.. Men det är fortfarande så att vi måste aktivera henne så enormt mycket innan hons ak sova för sitter vi bara och tar det lugnt och slappar och myser så kan hon INTE sova.. Hon måste va helt slutkörd.. Inte lätt när man själv vill ha det lite lugnt och skönt och bara mysa... Men men hör är både lik mon bror och sin pappa i det.. Dom va likadana när dom va små.. Hoppas bara inte att det håller i sig.. peppar peppar..

Ja ja... Nu har vi vart på ÖB en sväng och köpt lite gott, även att ja vet att jag inte ska äta det, men svårt att låta bli när det är IDOL... *ler*
Får se vem som åker ikväll. Hoppas på att det blir Alice.. Vad tycker NI???


Imorrn blir det en städ dag, får gäster. Annie och Netzell kommer på kvällen ska ha lite adventsmys med lite mat, filka och lite pyssel.. Ska blir väldigt trevligt!!!

Nää nu så på¨med mys byxor och slänga sig ner i soffan och vänta på att klockan ska bli 20.00..

Vad tyx om min nya blogg då???


Ha en toppen fredags kväll...

Pössar på er

Kommentarer
Postat av: Frida och Pricken

Skitsnygg design! Jag gillar svart med vit text, hade det på min blogg också i början men fick anmärkningar på att det är jobbigt att läsa så ljus text på en så mörk bakgrund, när jag tittat en extra gång insåg jag att de hade rätt. Men som sagt det är skitsnyggt så ändra inte om du inte vill!



Jag hoppas att Robin B åker ut, gillar inte Alice nåt vidare heller men Robin är ju så trååååkig!

2008-12-05 @ 20:48:28
URL: http://fridaochpricken.blogspot.com/
Postat av: Sofia

Robin är gryyyym.. ler

2008-12-05 @ 22:14:24
URL: http://karleksbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0