Hur faaan tänker Svenska folket!??

Ja hur faaan tänker ni.. Hur faasiken kunde ni rösta ut Robin B i gårdagens Idol program??? Han är ju så jövla mycket bättre än den där lillgammla Alice.. Vi här röstade iaf på Robin!! Kevin va ju solklar att han skulle gå vidare till globen och Robin oxå för oss iaf men ja fattar inte hur Alice kunde gå vidare.. Hon har ingen utstrålining, ingen attityd,ingen bra röst, hon är så himla lillgammal låter som 46 ist för 16 eller vad hon är.. Nääää fuy skäms på svenska folket som ringe och rösta på Alice Robin skulle va finalist i Globen med Kevin....
Ja hoppas på att Robin komemr släppa ett album så komemr iaf ja köpa det för ja ÄLSKAR hans röst!!!


Men men Natten som har varit har ej vart lyckad.. För det första så va det inte så lätt att lägga Tuwis tidigare så hon somnade vid 20.30 igårkväll men vaknade igen vid 21.30 av snor och hosta.. Lät imellan åt att hon ej fick luft av all detta snor.. Och denna hosta har hon nu haft i 3 månader och det släpper inte den verkar bara bli värre och värra just nu iaf.. Men jag gick och la mig igår vid 23.00 med en förtvivlad bebis... Hon va så ledsen och rädd tror ja för varje gång hon hostade eller t.ex la signer så började hon gråta otröstligt... Men fick henne och somna efter ca 40 min i min famn i sängen på en hlg kuddar, men hon vaknade ganska omgående igen efter en hostattak.. det är så enormt hemskt och se sitt barn va sjuk.. Men hon har ingen feber eller nått sådant utan bara snorig som faan.. har nog sugit ut 2 kg snor än så länge.. Men hoppas att det lägger sig snart.. Nån spm har några tips på hir man sa göra för att underlätta för henne / hjälpa henne.. ?? Så hör gärna av er jag testar allt, bara hon blir bra min lilla sessa...

Ikväll kommer Netzell och Annie ska bli mysigt.. så nu ska jag byta bajsblöja och sedan städa...

Ha en underbar Lördag!




Kommentarer
Postat av: Frida och Pricken

Prova Nezeril näsdroppar, de är avsvällande till skillnad från renässans. Köp pipetter, inte spray som är helt möjligt att få in i näsan på ett litet barn som stretar emot och skriker.

2008-12-06 @ 13:54:34
URL: http://fridaochpricken.blogspot.com/
Postat av: frejas_mamma

Hostmedicin -Mollipec. Funkar när Freja har sin hösthosta.

2008-12-06 @ 21:31:47
URL: http://www.frejasmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0