Sista klapparna!!!!

Ja, det va det vi skulle handla igår.. dom sista va skönt tänkte vi men vi gick på Ikano men hittade inte en ända.. Det är julklapp till min bror Robin och till mammas karl Leffan kvar.. Nån som ahr nått förslag på vad man skulle kunna köpa... Snälla HJÄLP mig...!!

Sen när vi konstanterade att vi är världelösa på detta på gick vi över till Maxi och hadlade lite av varje men mycket baksaker..

Så när vi kom hem så först och främst la vi lill skrutt och hade inte sovit nått å hela eftermddagen och va sååå trött men vägrade somna, hon va gnällig och inget passade, men som tur va så somnade hon i bilen på väg hem så ja bara klädde av henne och la henne i sängen och gav henne lite välling för och vaknade till...Sen sov hon till kl vad 23.00 iaf.. sen har det vart en helvetes natt i natt me.. Men men hoppas det går över snart.. Men denna jävla hosta hon har, hon ahr nu haft den sedan slutat av augusti, och Vc eller BVC gör inget det tipset jag fick från VC va att ja skulle smeta in hennes bröst och rygg med margarin och lägga ett lakarn runt henne sedan och så skulle hon sova i det... Vad faan är det för häxkonst lixom.. konstigt eller hur?? Men nu börjar det gå lite till överdrift, hon verkligen lider av det det stör hennes natt sömn, hon får " hostattaker" stackare.. Men ska ringa så fort BVC öppnar igen!!

Men iaf igår kväll när lill snuttan somnat så bakade vi julgodis,, Det var Ischoklad och rispuffar med choklad.. mmmmm gott.. Har alltif velat göra Ischoklad men trott att det har vart kompliserat men icke.. hiihih.. Skit goda vart dom..

Ska nu hoppa in i duchen sen bär det av till Ekängen där vi ska fira Robin som fyllde 21 år i Tisdags..
Grattis Igen lille bror..

Ha en toppen helg.

Pössar & Kramar





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0