Fredag 22/2

Ja fredag kväll igen, tycker att veckorna och dagarna bra springer föbi, helt otroligt,,,

I tisdags gick vi in i vecka 38 vet ni hur långt det är.,,, hihih bra lite drygt typ 2 veckor kvar till beräknad förlossning men sen vet man ju inte om man kommer gå över tiden, med det hoppas jag inte,, *ler*
Hon har nu dom senaste två veckorna börjat spara eller röra på sig mycket, känns så tydligt nu att hon inte alls har mycket plats kvar och röra sig på.. Tyckar att ibland när hon håller på längre stunder så kan man va helt öm på magen kan göra lite ont faktiskt.. Hon är ju så himla aktiv speciellt på kvällar och nätter.. Och vad jag har hört så den dags rytmen dom har i slutet i magen kommer dom antagligen ha efter förlossning, nån som vet om det stämmer??
För hon har vart jätte snäll och låtit mamma sova om nätterna innan men nu börjar hon hiihi men det är mysigt
öven om det gör lite ont emellanåt...


image52


Mogge är iväg i kväl och spelar Handboll med sitt gamla lag Malmslätt i Norrköping, undra hur det kommer gå.
Han är inte den bäsa konditionen direkt inte sprungit nått sedan han slutade med handbollen för två år sedan.. Men hoppas att dom vinner iallafall.. *ler* LYCKA TILL....

Så nu ska ja sätta mig skönt i soffan och titta på Let´s Dance . . .

Ha en mysig helg...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0