Picknick

Ja nu va det ett tag sedna ja skrev men har fullt upp för tillfället det är flytt och planera dop för fullt plus min dotter som jag vill ge all min uppmärksamhet till..

Har kommit på mig själv nu i flera dagar att ja gråter över hur mycker jag ÄLSKAR henne, hon är verkligen mitt allt, man fattar inte hur mycket ens barn betyder för en själv innan man fått egna tror ja inte gjorde jag det iallafall... Hon betyder allt för mig, skulle kunna dö för henne Hon är mitt ALLT!!!! Det finnaste jag har, skulle nått hända henne så vet jag inte vad ja gör!!!


Camilla har vart hemma denna vecka från Stockholm och vi har setts massor, det har vart skoj. Hon har ju nu flyttat dit så man kommer ju inte få träffa henne så speciellt ofta längre så bästa att passa på när man kan..
Så i Torsdags hade vi en liten picknick vid stångån, det va jätte mysigt och vädret va verkligen med oss, solen lyste och det va varmt och skönt!
Det är livet bara ligga och mysa på en filt en hel dag, härligt och va mammaledig på sommaren =)










Kommentarer
Postat av: Benita

värsta söta bebisen :p

2008-07-17 @ 14:48:54
URL: http://benii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0