Helgen

Ja i helgen va vi ute i Ekängen och hjälpte pappa och Gun att måla deras nya fina hus...
Åååå längtar så enormt till dom ska flytta in, ska bli sååå skoj...Det är ca 3 veckor kvar.. hihihihi va skoj!!! Ååå det är såååå fint...Kommer bli så läckert.

Så mogge hjälpte gärna till att både olja och måla och så passade han så klart på att få lite färg på ryggen iaf... Men det roliga är att han har smörjt in ryggen men solskydd så långt att nådde själv och sen skulle han be mig om hjälp men glömde bort så när vi kom hem och han skulle dusch så fick ja mig ett gott skratt för han såg ut så här på ryggen.. Ha Ha Ha Ha


Tuwis är självklart med ut till Ekängen och kollar när morfar målar och bygger, tycker hon är skit skoj...Och speciellt skönt för vi är ju ute hela dagarna så hon somnar gott på kvällen sen... Hon stor trivs där ute... Här är hon i babysittern ute på framsidan av det nya huset..

image80


Näää ska nu amma min älskade dotter efter hennes bad...

Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0