Vilken otur!!

Ja Onsdag 5/3, dagen hade börjat underbart..Solen sken vi hade vart hos BM på undersökning allt såg toppen ut..Även nu låg hennes huvud fixerat...*ler*

Åkte sedan till stan med bilen och parkerade den på parkeringsplatsen EDDAN på drottninggatan, skulle å en sväng på stan och sedan äta lite lunch som vi åt på filbyter, pizza/pasta buffé gott..*ler*
Gick tillbaka till bilen och skulle åka och äta glass nånstans och skulle backa ut från parkeringen men märkte att en kvinna stod bakom våran med sin bil så vi stannade, hon försökte ta sig in på en parkeringsplats backade fram och tillbaka och bakade väl alldeles för lång och backade på oss, typiskt,, Det man säger "det händer inte oss".. Som tur va så tog hon på sig allt direkt, hon sa att hon va för inne i att ställa bilen under trädet för skuggans skull tackvare att hon hade hunden i bilen.. Så det som hände på bilen va att det vart skapmärken på stötfångaren bak och två bucklor på skärmkanten vänsterbak... Så vi tog hennes uppgifter och åkte sirekt ner till volvo "skadecenter" och gjorde en skade anmälan och fick en tid i dag torsdag kl 9.30 en tid för en skade besktning..
Åkte då ner i morse och gjorde denna besiktning fick reda på att man är tvungen att lacka om bak arslet på bilen och även att stötfångaren ska bytas.. Skulle landa på mellan 10.000 - 15.000 :- för det som behövs göras..

image56



Sen idag torsdag 6/3 så parkerade vi bilen på parkeringen utan för oss, vi skulle åka igen så ja satt kvar i bilen mogge skulle bara springa in på toa en snabbis..
Ja satt och läste i en tidning i bilen och hörde helt plötsligt en smäll ... NEEJ inte igen tänkte ja direkt... Vände mig om och ser en man som sätter in sin unge i bilen, jag hoppar ur och går till andra sidan och kollar vad det va som hände, då har faan skapet tryckt upp sin bildörr på våran bakdörr, sitter typ fast han fick ta i för att få bort dörren.. Och ja ser direkt en buckla och två märket av hans lack..
Och han frågar om ja vill göra nått med detta, ja va faan tror du, Så ja tog hans uppgifter, kan ju detta nu..
Men typiskt två dagar i rad och ca samma klockslag Kl:13.30 båda dagarna.. Kan man ha mer otur.... Så det va bara att åka ner till bilskadecenter igen.. Pinsamt som faan kan ja lova..*ler*
Men men får se vad som händer nu...Försöker få tag på idioten från idag...!!!!

Kommentarer
Postat av: Frida och Pricken

Snacka om osis! Men tur i oturen att ni satt i bilen båda gångerna annars hade ni nog inte fått tag i dem som gjort det!

2008-03-07 @ 22:21:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0