Natten

Ja den har väl vart så där jag har fått sova  iaf fram tills kl: 04.00 så ringde Mogges telefon han hann inte svara så ringer hemtelefonen ist.. Ja trodde jag skulle bli galen..
NÄR MAN FÖR EN GÅNG SKULLE KAN SOVA, OCH MAN INE SOVIT BRA PÅ EN HEL JÄVLA VECKA då jävla sla folk ringa..Och tro att Mogge är Taxi... faaan vi ligger sjuka hela familjen Behrendtz/kjellberg..

Tuwa sover ju inte heller så enormt bra nu nör hon haft ögon infektionoch skit så vid kl 04.00 när telefonen ringde så vaknade lill skrutt och trodde så klart att det va morgon och dax att gå upp.. Jävla skit.. Tog ca 1 h att försöka söva om henne...


Hedan efter ska v stänga av mobilerna och ra ut hemtelefonen på nätterna..


Faaan Tuwa vaknar ju direk ,och hur bra är det för henne.. ? Inte ett skit!!


Ja fattar int ens hur man kan ringa hem till en familj med SMÅ barn mitt i natten om det inte är nått vikigt.... Fattar ni??




Halsen är så där, har så slemmig idaga har fortfarande stora problem med att svälja och det värker,, Mne jag knapprar tabletter men tycker inte att et hjälper så enormt mycket faktiskt om jag ska va helt ärlig.. Men som lökaren sa igår blir det inte bättre ser jag inget skillnad på 2-3 dagar så ska ja ju kontakta dom igen.. Men jag hoppas att ser bättre och känns bättre i em..
Ska nu på morgon åka en svng till Brunneby Musteri och köpa honung med ectalyptus i.. Fick en liten burk av mamam igår och det gjorde susen.. Så ska nu köpa en egen.. !! Bra för halsen..

Näää dax och kolla lill tjejejen nu vart det tyst och då brukar det hittat på dumheter..

Höres senare..

kram kram

Kommentarer
Postat av: Annie

Hej gumman. Hoppas du känner dej lite bättre nu. Ni verkar som sagt ha en förbannelse över er:-( När ni känner er friska kan vi väl hitta på nåt? Om ni vill får ni gärna komma på uppesittarkväll som vanligt kvällen innan julafton-gäller att va ute i god tid! Vi höres-krya på er!

2008-11-16 @ 13:26:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0