Pigg Bebis!

Ja en pigg bebis hade vi igår, vet inte vad det va med henne... Hon bara vägrade att sova.. Herregud...!! Vi försökte och försökte men ju mer vi försökte ju piggare verkade hon bli...
Ho brukar somna vid 20.00 ca i min famn i soffan eller till vällingen i sin säng, men inget av det funkade så kl. 23.00 så gick vi allihopa in i våran säng och la oss och höll tummarna det tog ca 30 min så somnade lill skruttan äntligen!!!! Man såg på henne hur trött hon va... Hon är lite små rolig, det räcker för henne att hon ligger ner i ca 2-4 min och halv slumrar och sen sätter hon sig upp och tror att ho har sovit hen hel natt och är skit pigg...Men igentligen är hon skit trött, ögonen går i kors!!!

Men nu så ska vi göra iordnig oss för det är äntligen dax för Öppna Förskolan och Mogge ska me idag för första gången...Kommer bli skoj!!


En sak till jag vill berätta, Jag ska på arbetsintervju på Måndag på Pc City... Skoj för mig va????

Bye Bye Så länge!!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0