Mys Mys

Nu är vi äntligen hemma..

Nu så kommer resten av kvällen bestå av Mys mys mys lite godis och ännu mer mys...

20.00 är det Idol ....

Ha en toppen fredag!!!


Halloween

Japp Halloween är har, tpiskt att det ska va skit väder, jag älskar att gå på kyrkogåren och bara titta på alla ljus som är tända..
Så idag bär det av först till Mantorp för at köpa blöjer och en pumpa som vi sak holka ur sedan och sätta ett ljus i sedan till Ljungsbro för att Mogge ska hjälpa hans mamma att sätta på vinterdäcken och sedan till gravarna för att tända ljus ocj lägga en liggare på graven!!!

Sen hem och mysa med familjen och titta på idol, så ser våran fredag ut..

Pöss och hej



Happy Halloween


Vintern är här

Ja igår kom det snö och det va svin halt på vägarna så vi satte på vinterdäcken, bilden blir ju sååå snygg.. hahahah
Usch, vinterdäcken kom på 3veckor tidigare detta år.. hmmm inget skoj men men säkerheten går före, eller hur??

Magen, ja det är lite bättre, går fortfarande på smärtstillande,,



Akuten

Jag igår vart det ingen rolig dag, jag tillbringade den på akuten..


Det började med att natten till igår så fick jag kramper i magen så ja inte kunde stå jag mådde illa och bra grät..Kunde inte sova,låg  ihopp kurrad i sängen och ville bara att det skulle bli morgon så det skulle bli bättre trodde jag iaf!!!
Mogge gick till jobbet som vanligt, jag skulle gå upp och byta blöja på Tuwis och höll på att ramla ihop av smärta!! Men vad göra man, jo biter ihop och klarar det även hur ont det än gör!! Ringde Mogge och fråga om han skulle komma hem snart och äta eller nått, för jag visste att ja inte kan bära Tuwis, men värken vart bara starkare och starkare, försökte gå på toa men det hjälpte inte.. Trodde självklart först att det va nått från magsjukan jag har haft i söndag-måndags så jag ringde sjukvårdsupplysningen och ville igentligen bara fråga om det är normalt att ha så här ont i magen efter en magsjuka.. Jag fick beskriva smärtan och hon sa att det inte va normalt och ville att jag skulle åka upp till Akuten som jag då gjorde, fick ju självklart ringa hem Mogge. Och han kom som ett spjut! Tack för att man har en sådan underbar kille...

Väl uppe på Akuten så fick jag sitta och vänta i 2h och 15 min innan ja kom in, satt i väntrummet och kved men jag hade ju min underbar familj där och stöttade mig...Väl när ja kom in så vart jag omhändertagen av jätte bra personer, mycket läkarstudenter som vanligt men det gör inte mig nått.. Dom tog massa prover och satte kanyl och grejer, men som vanligt så har dom skit svårt för att sticka mig så det tog lite tid, men jag är van!
Fick smärtstillande.

Vart iväg körd till Gyn dom ville utesluta att det inte va livmodern som krångla igen och det va det inte som tur va!
Sedan tillbaka på kirurg, dom misstänkte blindtarmen.Men jag har ju  inte så ont på höger sida där den sitter utan fruktansvärt ont på vänster och det är så det brukar börja.. Så det dom hittade på mig va att jag har en infektion i kroppen, men vet inte exakt vart!! Men så fort jag får feber eller mer ont så måste jag åka upp direkt..Så fick åka hem med starka smärtstillande.. Och har legat sedan ja kom hem sent igår kväll... Har nu kommit upp men känner mig yr har ont och mår lite illa,,

Kom in på akuten igår vid 12.55 och åkte hem vid 21.30 så det va en lång dag!!!

Men hoppas på det bästa nu att det inte är blindtarmen utan bara att det går över av sig själv smärtan...





J*vla Skit!!!

Faaan igår kväll efter jag hade sövt och lagt Tuwis i säng så började ja må så enormt illa.. Inget hjälpte... Tog inte lång tid efter illamåendet om så va mitt blivade boende på toaletten...
Jag har åkt på Magsjukan/kräksjukan!!! Och det är den värsta magsjukan jag ha rvart med om!!! Usch!! Inget jag ens önskar min värsta fiende!!!!

Har fått 2h sömn inatt, så jag är rätt död, springer fortfarande på toan, hoppas verkligen det går över snart!! Man blir helt utpumpad..

Ska du försöka krypa ner i soffan och sova lite...

Mogge fick idag va hemma för jag kan inte ta hand om Tuwis när det är så här, jag bor typ på toaletten!!!



Vad säger ni???

Det är en person som har komenterat ett x antal gånger här på min blogg nag att jag va på sexparty:

Första inlägget ja fick låter så här:

Postat av: Maria

Är det sexpartyt du menar eller? Hur spännande sexliv har man som småbarnsförälder på en skala?...

Och jag och en annan person har svarat:

Bra!!!

Och andra inläget:

Postat av: Maria

Haha, kul att ni inbillar er det. Då kan det inte ha varit så bra innan.


Är det avundsjuka eller vad är det denna msk vill få fram???

Men ni småbarnsföräldrar vad säger NI,, är eran nuvarande sexliv bra eller uselt?? Skillnad sedan innan??

Kan man inte ha ett bra sexliv för att man är småbarnsförälder???

Ja, jag vet inte vad, men en sak vet jag att mitt sexliv är jävligt bra!!!!


Vrid tillbaka klockan

Ja lördagen som jag hade sett fram emot så enormt mycket, började kalsa bra..Sexpartyt va skit skoj bra musik och folk..Men sen när vi kom in på stan så vart det så där.. Gick först till Harrys,och fyy  tusan vad folk det, när mna inte vart ute på 2 år så jag jag vet inte vad man blir!!! *Ler* Sedan bar det av till Platå, inte så himla skoj där heller...
Men om man sammanfattar kvällen.. början kalas bra mitten Bra och slutet hmmmm sådär..

Åkte hem rätt tidigt trår vi va hemma vid halv tre men så ska man ju dra tillbaka klockan så den va nog bara halv 2!!
Nää ska nu sätta på lite kaffe så ja vaknar till...



Ha Ha Ha

Vet inte om det är jag som är över trött men jag as garvade...

Kolla detta:

http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=23681

Äntligen helg

Man säger så varje fredag eller hur..Änligen helg..Men denna vecka har gått så oerhört sakta!!!! puuh.. Är det för att man lägtar efter nått..!!!

Tuwa har vart dålig i veckan, febern har vandrat upp och ner genomförkyld och fått sådan hosta,stakars lilla tjejan!! Lider med henne så enormt mycket!!!
Hon kan inte sova så hon somna i egen säng men vaknar under natten och gråter och skriker tills vi bär över henne till våran säng.. Och så fort hon läggs i våran säng så somnar hon direkt och så djupt (ibland) inte inatt..Då låg hon och gnällde i 1,5 h inte skoj!!! MEn så la jag henne på magen efter ett tag och hon somnade!! *Skönt*  Man blir så sliten efter 2 veckors dålig sömn.. Men man ÄLSKAR denna unerbara tjeja bara mer och mer...

Idag så kom Milla till Linkan..skit skoj, har inte träffat henne sedan i juli då hon flyttade till Sthlm.. Så vi tog en fiak på espresso house...mysigt dedan vart det en promend hem till henne.. så kom Mogge och hämtade oss där.. Skoj skoj!!

Imorgon är det dagen jag väntat på...*'Ler* Ni som ska me vet hur förväntansfull jag är... hihihihihi Kan inte sluta prata om det!!! hihihihihihi

Ska lägga mig nu så det SNART blir lördag

Pöss på er

Tävling




Vi är med och tävlar om de här sötnosarna, VAR DET NI OCKSÅ genom att klicka på länken nedan!

http://barnshoppingbloggen.blogg.se/2008/october/tavling-2-1.html#comment

Sexparty

Tänkte höra om det är någon som är sugen att gå på ett sexparty på Lördag den 25/10 ...

På Blommedalsvägen 5 i Ljungsbro..

Himmelriket kommer och visar sitt stora sortiment... ;)

Hör av er

Partyt börjar kl.18.00

Hopps vi ses,,




TACK!!!!

Tack..

Mamma & Leffan
och Petra

Som idag kom med en diskmaskin till oss... Vi som sååå länge har velat ha en och tänkte köpa men ej blivit av men NU fick vi en i födelsedagspresent och Julklapp.. Kan ej bli bättre.. !!!! Den bästa presenten som någon kunde ge oss....TACK ännu en gång...

Vilka snälla föräldrar jag har.. Tänker på allt!!!




Stackars Tuwis

Igår kvll började det med att jag skulle söva henne och hon somna som vanligt i min famn, men helt plösligt så började hon skricka och gråta högt och ville inte sluta, det som hjälpte va att gå ut på balkongen och få frisk luft, hon är väldigt snorig och har massa slem i halsen som bra rinner...
Hon bara gråter och gråter, lider så enormt med henne, men iaf så igår kväll vid 21.00 så gick vi ut och gick en promenad med henne så hon skulle få va ute, hon somnade direkt när vi kom ut men efter ett tag så vaknade hon igen och skrek och grät.Vi va så hjälplösa, viste inte riktigt vad vi skulle göra men vi tog oss hem iaf.Försökte suga rent den lilla näsan men det av inte lätt, hon tillåter inte det!
Fick lägga oss i våran säng med Tuwa imellan oss och höja upp hennes huvud, hon kröp bra längre och längre upp på mig..Men hon somnade till slut..
Kl: 04.40 vaknade hon igen och bra grät och grät och skrek om vart annat kände då att hon va jätte varm så tog av henne bodyn och hämtade panodil och termometer, och som jag misstänkte så har hon feber..  =( Inget skoj.. Man ser verkligen att hon lider..!! Usch!!

Hon somnade sedan om igen vid 06.00 i min famn men vaknade ige vid 07.00 likadant så så tog tempen på henne, men febern hade inte försvunnit eller gått ner nått utan den hande stigit ännu me, så jag ringde 1177 sjukvårdsupplysningen,, faan va dom är bra att ha!!!! Dom sa att det kan va öronen för det är vanligt på småbarn när dom är förkylda och så..
Så har nu ringt BVC får se när dom ringer upp.. För Tuwa bara gråter och gråter och skriker så fort man rör henne eller hon kommer ner för långt med huvudet... Hoppas verkligen dom ringer SNART..

Så denna dag ska vi inte göra mycket,, Ge all vår uppmärksamhet och kärlek till våran underbara dotter..


Busfabriken

Idag har vi vart på busfabriken med Fia, Elliot,Linda,Maja,Chrissan och Milton.. hihihih va va skit skoj...
Jag har aldigt vart där förrut, så jag va förväntansfull..

Skulle ta bussen men va lite tidig så jag tog en skaplig promenad hemmifrån oss ända till Busfabriken i Tannefors..
Det vart lite jobbigt när jag nästan va framme, mne det va såå skönt att ta en låång promenad och Tuwa fick sova innan vi skulle busa.. *ler* Mötte upp morsorna och bebbarna där..

Lite bilder från dagen:












buzzador

Hej
Jag har registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.


Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.


Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är tuwasmamma):

https://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=tuwasmamma  


Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:

 http://www.buzzador.com?refstr=tuwasmamma&lang=SE


Hälsningar

tuwasmamma


Hoppgunga

Har lånat en hoppgunga utan Fia & Ellioth provade den hos dom för ett par veckor sedna och Tuwa va helt såld på den så då fick vi låna den och hon tycker det är super skoj och hoppa.. *ler*

Tack för att vi fick/får låna den..






Helgen sprang förbi

Japp en helg över till.. och jag lika seg som vanligt att skriva.. Men helgen har vart lugnt och sååå skön
I lördags så va vi bjudna till Fia, Mange & Ellioth vid 18.00 på lite mys..Innan det så tog vi en lååång promenad till ÖoB och på vägen så fanns det båda kossor (tjurar) och bäää ( får) och så på hemvägen så skulle Mogge promt mata kossorna och det gjorde han men kossorna va inte lika intresserade utav gräset som Mogge sträkte fram.. Han lockade på dom på alla sätt och jag stod och as garvade brevid.. hahahahahahahah
Och fåren va inget skoj dom vara åt o slappade... hahahahahahahaha

Sen hem och snabbt laga lite mat och sedan slocknade vi alla tre på sängen så vi vart lite försenade til Fia och gänget,, Men det va skoj och väl komma dit,, Tuwa & Ellioth har skoj tillsammans.. Dom är ju jämn gammla så, bara 10 dagar som skiljer.

Mange skulle ut så Jonas Person komför bi och drack lite men honom, det va inte igår man träffade honom så de va oxå skit skoj!!! *ler*

Tack för en toppen lördag..

Lite bilder från helgen kommer nedan..


Mogge matar kossan


"Snälla kossan kom då..."


Bää


Tuwa super glad när kameran kommer fram

 
Tuwa & Ellioth

En bild från i Onsdags när vi va i lekparken och Tuwa somna på gunghästen
Hahahaahah gullunge


Jaha fredag igen....

Ja... fredag och den 10/10.. Vi skulle gått upp kl: 06.45 men natten har vart tuff, Tuwa är genom förkyld.. :( inget skoj och ligger mellan oss, elle förlåt hon ligger på mig!!! Och vaknar vart tredje timme.. I lägnden är det jobbigt, speciellt när det nu har vart så i ca en vecka!!Men ändå igår när jag gick och la mig med henne och bara kurrade ihop sig tätt tätt emot mig och detg va så mysigt, hon låg och pillade på halsen på mig och till slut så somnade hon i min famn.. Jga jag började gråta.. Herregud vad jag ÄLSKAR henne..Kärleken är OBESKRIVLIG....

Men som sagt vi försov oss i morse jag skulle på på KK-Mottagningen 9.30 på återkontroll ang min livmoders infektion..
Jag har ju börjat blöda så enormt så jag imellan åt blir yr, men dom va tvugna att ta ett stick i fingret och jag vart mer yr än jag någon sin varit.. Men det gick bra.. Men det tog ytterligare en timme innan jag kom in till läkaren efter det.. Hon hon konstanterade att dom va tvygna att dra ut spiralen som jag fick i slutet av september..Och även att min livmodersinfektion inte har lagt sig så nu ska jag hålla på i 5 dagar till med pencellin kuren.. usch,, det är såå himla jobbigt!!! Måste får ordning på detta snart, jag orkar inte längre!!! Det är smärta om vart annat, och det känns så konstigt känns inte som att man kan va en bra mamma..har man inte en sådan enorm smärta så blöder jag så att så fort jag bär Tuwa så forsar det!!!! Inte lätt och speciellt inte skoj!!! Men nu ska jag på återkoll igen nästa fredag och HÅLL tummarna för mig att detta skiten lägger sig!!! Vill va en så bra mamma som möjligt till min lilla PRINSESSA!!

Nu i kväll ska vi ha en mysig familje kväll, med lite gott och tugga påoch Idol coh kanske en film sedan!!!

Och nu medans ja sitter här och bloggar så sitter mina två ÄLSKLINGAR i badkaret och badar!!!! Mysigt mysigt

Min familj är perfekt!!!
Älskar er Tuwa & Mogge

Pöss på er alliohoppa ha en toppen trevlig Fredag!!


Visst är hon underbar??


 


Grattis lillasyster

Japp nu drar ja lillebror och Tuwa till Ljungsbro och firar lillasyster som fyller 17 år..

GRATTIS PETRA
PÅ 17 ÅRS DAGEN

Önskar
Fia,Tuwa & Mogge


Sjukling igen!!

Ja mogge är sjug IGEN!!!! Han har ont i halsen och feber men är nu på bättrings vägen,,skönt!! Så han har vart hemme igår måndag och idag tisdag men sak jobba imorgon igen!!!

Igår så va det såå himla fint väder så vi tog en sväng till lekparken och gungade och hade det mysigt sen vart det en promenad kan inte säga lååång idag för att jag har såan värk i magen forfarande efter mina infektionen... VÄrken är såå stark att den går ut och sätter sig i benet!!Har nu gått halva pecellin kuren ska på återbesök på KK-mottagningen på fredag..! Hoppas verkligen att det är bättre då..Fär denna smärta är outhärdlig i längden!!! Usch. va ont det gör!!!


Tuwa är forfarande jätte mammig, helt otroligt,, Så fort jag går från ett rum även om mogge är kvar så börjar hn il vråla och gråta !!!  Och på nätterna så lägger vi henna och hon somnar förhoppningsvis i sin egen säng efter mycket bök, men sen mitt inatten vaknar hon och gråter floder, och hon blir inte tyskt förens hon kommer till mig, då är det som att stänga av helt och hållet och sen sover hon hela natten brevid mig!!!!

Igår så sålde vi Tuwas Baby bilbarnstol, det ringde fok hela tiden så den blev vi av med snabbt så idag blir det och händla en grind till trappen så inte Tuwa ramlar ner.. Hihihihhih

Nää nu ska ja äta lite frukost..

Pöss på er

Taxöron vid 23!!!!!!!

faaaaan titta sig i spegeln naken är inte mitt favvo sysselsättning nu för tiden... Ja skiter i alla bristningar man fått och att man har gått upp i vikt det är nått mna kan träna bort som ja nu ska göra,.. Men TAXÖRON... faaaaan helvete,,, jg bli äcklad av mig själv..man känner sig inte speciellt sexig eller nått sådant..
Men jag har världens underbaraste dotter, som jag älskar så det gör ont.. Och jag visste att etta kunde ske men hade nog inte insett riktig fakta.... Mogge säger bara såå är det och bli gammal... va faaaan jag är 23 eller inte ens det jag fyller det i November....

Tagen bild.... =)
Va bara tvungen och spriva av mig lite....
Höres ikväll...
Pössar

Fredag.... ÄNTLIGEN

Nu har min älskling precis kommir hem, va skönt..!!! *ler*
Han har vart i Norrköping i kväll på taklagsfest med jobbet på vildmarkshotellet han har jobbat där med det nya spat som har blivt.. Så då vart dom bjudna på bad och mat och lite öl så då åkte dom tre på firman som vart där och jobbat redan på eftermiddagen och kom hem runt 22.00 väldigt tidigt, men det hade tydligen vart lite fulla personer där... *ler*

Men medans dom va där så kom min mamma förbi och höll mig och Tuwa sällskap.. Så eftermiddagen började med ett besök i lekparken där vi gungade och Tuwa gungade för första gången helt själv,,,!!! Hon tyckte det va skit skoj.. och så åkte mamma/mormor rutchkana med Tuwa hihihihihi roligt roligt.. :D Blir så roligt nu när hon blir äldre man kan leka på ett helt annat sätt... hihihihihi
Sen så gick vi till pizzan och tog en kebbab pizza mmm va gott.. Synda ibland måste man hihihihi.Efter en god middag så vart det en låååååång promenad hem.. På med tv4 och titta på Idol... Åååååå hur faaan röstar svenska folket,, Jenny hur faaan kunde hon åka ut??? NÅN SOM HÅLLER ME????

Tuwa har blirvit såå himla trälig och söva, vill inte sova utan att ligga hos mig/mamma... Mysigt men hon måste ju klara av att somna själv me,vet inte hur ja ska göra...!!! Men kanske bara en sak hon har fått för sig ett tag nu, vi får se!!!

Nää ska nu va lite social dom klagar på mig här i bakrunden...











Jaha

Torsdag... och inte så mycket att skriva men men...

Igår va målaren här och fixade till våran fond tapet... ÄNTLIGEN är den som den ska... hihihihi
Va oxå igår på öppna förskolan, va såå länge sedna kändes det som alla barnen hade vuxit en hel del, har ju inte vart på 2 veckor!!!!

Idag ja vad ska man göra idag, det äe svin kallt ute , men men Tuwa måste ju ha frisk luft så et blir nog en lååång promenad och sedan leka lite i lekparken, det tycker hon är skoj!!!!

I eftermiddag så bär det av till Maxi och storhandla... puuuh va tråkigt!!! Kanske blir en tripp till City Gross me men vi får se,, Dom bar bra och billiga blöjor där.. = )

Nu blir det byte av blöja känner ja..... :P

ÄLSKAR MIN FAMILJ!!!!!!!!!!!


RSS 2.0