Äntligen helg

Man säger så varje fredag eller hur..Änligen helg..Men denna vecka har gått så oerhört sakta!!!! puuh.. Är det för att man lägtar efter nått..!!!

Tuwa har vart dålig i veckan, febern har vandrat upp och ner genomförkyld och fått sådan hosta,stakars lilla tjejan!! Lider med henne så enormt mycket!!!
Hon kan inte sova så hon somna i egen säng men vaknar under natten och gråter och skriker tills vi bär över henne till våran säng.. Och så fort hon läggs i våran säng så somnar hon direkt och så djupt (ibland) inte inatt..Då låg hon och gnällde i 1,5 h inte skoj!!! MEn så la jag henne på magen efter ett tag och hon somnade!! *Skönt*  Man blir så sliten efter 2 veckors dålig sömn.. Men man ÄLSKAR denna unerbara tjeja bara mer och mer...

Idag så kom Milla till Linkan..skit skoj, har inte träffat henne sedan i juli då hon flyttade till Sthlm.. Så vi tog en fiak på espresso house...mysigt dedan vart det en promend hem till henne.. så kom Mogge och hämtade oss där.. Skoj skoj!!

Imorgon är det dagen jag väntat på...*'Ler* Ni som ska me vet hur förväntansfull jag är... hihihihihi Kan inte sluta prata om det!!! hihihihihihi

Ska lägga mig nu så det SNART blir lördag

Pöss på er

Kommentarer
Postat av: Maria

Är det sexpartyt du menar eller? Hur spännande sexliv har man som småbarnsförälder på en skala?...

2008-10-25 @ 15:36:54
Postat av: Anonym

man har bättre sexliv än innan ;)

2008-10-25 @ 23:18:20
Postat av: Sofia

ja jävligt bra...

2008-10-26 @ 10:08:30
URL: http://karleksbarn.blogg.se/
Postat av: Maria

Haha, kul att ni inbillar er det. Då kan det inte ha varit så bra innan.

2008-10-26 @ 11:41:23
Postat av: Sofia

hahahah ja det är ju tur att u vet det... Vad är det som gör att du tror att man har ett dåligt sexliv för att man är småbarnsförälder??????

2008-10-26 @ 15:56:43
URL: http://karleksbarn.blogg.se/
Postat av: Frida

Har man inte ett spännande sexliv sen innan så är väl ett sexparty en utmärkt chans att sätta till lite extra krydda ;-P



Men mest är det ju en kul grej, lite socialt umgänge och framför allt EGENTID vilket är enormt viktigt att båda parter får möjlighet till under småbarnstiden. Fram för mer sexpartyn, oavsett kvalité på sexlivet!

2008-10-26 @ 22:11:59
URL: http://fridaochpricken.blogspot.com
Postat av: Sofia

Tack frida!!

2008-10-26 @ 22:32:48
URL: http://karleksbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0