Fredag

Fredagen började med att min underbara dotter INTE ville låta sin trötta mamma få sova lite på morgonen  utan vaknade pigg och jätte glad klockan 07.00 i morse...Låg och gnällde lite så ja plockade över henne till våran säng och låg och höll om henne och gav henne lite välling för då brukar hon somna om men iCKE pigg som aldrig förr... Hon låg och gnällde ett tag för att hon ville inte ligga ner utan ville upp och hoppa och busa men jag va sååååååå enormt trött imorse...Men jag satte henne uppi sängen brevid mig men hon bara klappa mig hela tiden och pratade precis som " upp och hoppa mamma NUUU" Så ja kunde ju inte ligga kvar kan ju itne stå emot en sådan underbar liten prinsessa!!! Hon tittade på mig och gav mig världens smile när jag gick upp... Så kändes det OK att gå upp,, Så satte på kaffe och gav snutt fian lite gröt och läse Corren precis som alla mina andra mornar!!!

Ja eftermiddagen tillbringade vi utomhus vi va ute och gick i 1.5 timme sååååå skönt Tuwa sov om en stock, hon sover sååå skönt ute..Sen kom pappa hem och Tuwa sken upp som en sol,, Såå skoj och se nu när man får såå enormt mycket tillbaka!! Hon räcker upp armarna när man frågar om hon ska komma.. Såå skoj!!

Klockan 18.00 så drog volvon mot Ljungsbro till Netzell & Annie va såå länge sedan man träffade dom och det va jätte skoj och ses.. Får inte gå så länge imellan man ses.. Tuwa va så snäll när vi va där, höll tyrde sig till Annie direkt nästa.. Va på glatt humör hela tiden och pratade som aldrig förr... Dåär det verkligen skoj och åka bort =)


Bilder på snuttan från promenaden i em:





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0