2 dagen men 1 dagen på Ugglan

Japp idag så va vi för allra första gången inne på förskolan "dagis" Ugglan som Tuwis dagis heter.. Idag hade vi tiderna 13-16...

På förmiddagen så tog vi det så lugnt som möjligt.. Det regnade ju en hel del... Men vid 12.30 så gick vi till Uggan.. Tuwis gick självklart dit sj... Men lagom nästan när vi va framme så ramlade hon rakt i en vatten pöl på magen.. Så allt vart dyngsurt... Hon hade ju bara gummistövlar, regnsbyxorn aoch sedan fleccen... För det regnade inte.. Så fleecen vart skitig och blöt.. men men sådant händer... Som tur va så skulle vi inte va ute direkt utan vi tog ute lek på em innan hemgång..

Vi va 4 nya barn idag på baby avd som va på inskolning.. Tuwa va lite mammig ibörjan.. Ville helt krypa upp i min famn. Men det släppde snart.. Hon fann dockor och då vart hon överlycklig... Sen så gick vi in i Bggrummet och nån som skrek utav lycka va Tuwis när hon hittade en Nalle Puh .. :) Sen höll hon sten hårt i den..

Kl. 14 va det mellis och Tuwis har fått sin plats på hörnet av långbordet... Hon ville inte äta så värst mycket men lite iaf sen va det mer bus och utelek.. Tuwa brydde sig inte så mycket om dom andra barnen och dom andra va inte heller så intresserad utav henne.. Men det kanske ger med sig.. Dom andra barnen kände ju igen varann tack vare att dom bor i det nya omådet och nära varann.. Medans vi inte känner nån alla som vi känner går på Ankaret, Kajutan elelr Eken..

Trodde Tuwa skulle slokna i vagnen på vägen hem men icke väl hemma så busade hon för fullt, vi åt middag och badade sen så nattade ja henne nygligen vid 19.00.. Såå himla trött va hon inte efter några timmar på dagis " försolan"

Imorrn så fortsätter det.. Då gäller tiderna 8-11..
På torsdag är det en lång dag så är det tiderna: 8.45-14-45 men då kommer både gun & pappa förbi och ska visa sig tack vare att om är Närmast kontakt iafall nått skulle hända om dom inte får tag på mig eller Mogge så klart i första hand..

Mogge är nu ute i Maspelösa hos Jimmy & Mia och hjälper dom och flytspackla så nu är ja sj.. Såååå skönt det va länge sedan... :)

Ska njuta lite av ensamheten, snart kommer väl darling hem..

Ha en toppen tisdagkväll..


Kommentarer
Postat av: Annie

Heeeej sötisar!! Nu var det alldeles för länge sen vi sågs! Gud vad Tuwis växer, stora dagis-tjejen:-) Skönt att allt verkar går bra med inskolningen. Måste ses snart-hälsa lilla familjen!!

2009-08-12 @ 15:43:06
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0