Fredag

Natten har vart skön förutom att vi vart livrädda kl. 00.30 inatt när kattskrutten ville komma in.. Hon hoppade på handtaget på ytterdörren så det bara dånade i huset.. Usch.. Alla vaknade och vart skräck slagna.. Tuwa somnade skönt om. Men inte så länge ca 1h sen skulle hon över till oss.. Och sen sov vi gott hela natten till 7.15 imorrse... Tuwis väckte oss.. Härligt Härligt.. Satte på TV- barnkanalen en stund så man hinner vakna till lite.. Sen åkte Mogge till jobbet och han öppnade inga paket innan.. Och vi satte oss och åt frukost.. Tuwa åt jätte bra.. Duktigt flicka.. Klä på sig där imot ville hon inte.. Det vart en det skrick men klädet måste man ha på sig.. Men inge protester till att sätta upp håret iaf.. Skönt..!!

Hon började inte på dagis förest 9.00 idag.. Skönt !! När vi kom till dagis så va det tomt inne alla va ute på gårde och lekte.. Och idag vart det ännu jobbigare att säga hejdå..  Idag skrek hon verkligen och bara grät... Men ja sa hej då snabbt men ordentligt pussade och kramade henne.. sen va ja tvungen att gå för tårarna kom.. Usch, denna känsla är hemsk.. Men hon vet att ja kommer tillbaka och att ja älskar henne över allt annat.. Skulle aldig lämna henne sj nån stans eller till nån ja inte litar på som ja vet har god hand om henne..!!! Så nu längtar ja tils kl. är 13.. När ja kom hem från att ha  lämnat henne så bara grät ja så ja va tvungen att hitta på nått så ja planterade om lite ute i rabatten.. det va jätte bra ... :) Tummen upp för det..

Idag så ska ja hinna plugga alla lagar, SoL-lagen, HsL- lagen och massa mer tills måndag, och ja ska hinna baka, städa och bli helt friskt.. Hinner ja detta på 3 h.?? Hmm frågan om va??

Bäst att sätta igång.. för ikväll får vi främmande...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0