Shopping

Ja nu är ja precis hemkommen efter en runda på stan.. Vi skulle ju byta stl på t-shirten Mogge fick av mig ja trodde han va större än vad han va.. :) * skämt osido* Det vart ett varv på Kappahl oxå va ju ute efter en trja med dragkejda utan luva till Tuwis men det är dåligt med det men hittade en iaf en svar och så hittade vi en dress och en sak till Leo han fyller ju bast nästa vecka och Tuwa är bjuden på kalas.. :)

Vart en lunch för Tuwa på gyllen cafét vi hade ju glömt en burk mat hemma så hon fick pankakor och det är tydligen ingen höjdare.. Men nu har vi prövat det ett antal ggr och samma sak.. Men lite pillade hon i sig iaf.. Sen vart det Stadium köpte ett par fodrade regns stövlar till Tuwis och Mogge shoppade lite tröjor för födelsedagspengarna.. :)

Bilder kommer i kväll på allt nytt som är inhandlat.. :)

Tuwis somnade på stan men vaknade när ja bar över henne i bilbarnstolen men somnade som tur igen... Men vi ville inte bära ut henne så Mogge åker en sväng med bilen så hon får sova.. För hon har vart såå gnällig från igår kväll och hela dage.. Och sover hon inte tillräckligt nu så går det inte att tass med henne sen.. Han släppte av mig hemma så ja hann göra en tårta till.. Det vart ju knappt halva kvar går.. Alla tyckte den va såå god.. hiihih Hoppas ja iaf.. *ler* Ingen som sa annat iaf.. Och nu sitter ja här och ska plocka lite på Tuttis rum innan folket kommer... :)

Ja Ja lite ny uppdateringa iaf..

Ha en toppen fortsatt lördag

Puss & Hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0