Sol, Sol, Sol

Igår så va det underbart väder så ja hann inte blogga.. Sorry.. Va ute redan vid 10 igår fm och det vart massa bus ochl lek med grann barnen... Tuwa trivs verkligen tillsammans med dom.. Såå skoj och se.. Nu märker man verkligen att hon vill härma och följa efter dom stora barnen.. :) hihi Såå söta..

Ja mycket bus blev det både på fm och em.. Tog en liten lunch pause i spåret bara så Tuwis kun de somna och det gjorde hon omedelbart när ja började gå i spåret.. Även att det är en kamp och söva henne inomhus. Hon trivs i vagnen.. Det är bra..

På sen em så åkte vi till pappa & gun och betalade tillbaka pengarna som dom hade hjälpt oss me..Tusen tack för att ni finns... :) och det vart fika och sen gick vi till lekparken så mer bus blev det me.. Även allt bus denna dag så va hon inte allt för trött när vi skulle lägga henne, eller trött va hon men ni som känner henne vet hur envis hon e.. Sova är det sista hon vill... Har vart så ända sendan hon va bebbe... Bus fia sen när hon väl somnade så sov hon sean till 7.15 imorse.. Såå skönt.. :) ihihi Mammas & Pappas tjeja!!

Idag hoppas jag att jag får mitt/tuwas kläder från villervalla är så nyfiken.. :) Hoppas hoppas..

Och om ca en timme så drar vi familjen Kjellberg/behrendtz till skänninge marken,, Köpa strumpor ska vi göra.. Både till mig och Tuwis... Får se om vi kanske hittar nått mer.. Skoj men det blir en snabb sväng för kl. 15 så ska ja göra naglar.. Jippi.. Ska bli såå sknt va 6 veckor sedan dom blev gjorda... Läängtar!!!

Nää nu är Mogge klar i duschen så nu är det min tur..

PS.. Fick ett bra tips från Ulrika ett Mini Kök från IKEA.. Vi som ska köpa ett nytt kök till våran lilla sessa.. Hon fick ett av mamam/mormor.. Men det välter hela tiden annars hade vi haft kvar det.. Men detta gillade vi..




                                   

                                                                        







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0