Söndag

Igår vart det inge så som ja lovat, bättring alltså.. :( Men kvällen tillbringade vi ute i träskäng tittade på en bra film på 5:an Daylight med stalone... Den va skit bra... Betyg 3,5 av 5 .. Inte så dåligt..

Tuwa somnade såklart där men vaknade inte när vi åkte hem eller hon vaknade när vi satte oss fast i bilen och vinkade och gjorde släng puss till pappa & gun sen så somnade hon igen.. Och sov när vi kom hem med när ja bar upp henne till sin säng och sov  sen resten av natten fram till 6.30 då hämtade vi henne och tog över henne till oss och så somnade hon om till 8.. Skönt..:) Men för att hon har sovit såå himla bra så är det sj klart att man sj inte kan sova .. Har haft eller har sådan mensvärk.. Igårkväll/natt har det vart sjukt.. Är glad att jag har lånat värmedynan från Annie ja sov med den på magen inatt... Inget annat hjälpte. panodil hjälpte inte ett skit... Typiskt...

Vi hade ju planerat att åka och bada idag me men vi skippade det, 3 dagar i rad räcker.. Även att det är såå skönt och va där.. Men vi tog ett varv i morse till babyproffsen för att titta på en ny vagn.. Och om den finns kvar imorrn så blir det en ny imorrn.. :) En Emmaljunga scooter en röd.. :)
Efter det så vart det berg,, la oss i sol/skuggan på en filt med en kopp kaffe och Aftonbladet.. Tuwa sov middag.. Så lite avslappning blev det.. När hon väl vaknade så va det full rulle igen.. Hon ska utforska allt.. :) Vart en glass i korren men ingen Mia som jobbade som vi hoppades på... Men Men hoppas vi ses snart.. Kanske kan ses imorrn om ni har tid..??? Slår en pingla.. !:)

Nu sitter vi här i soffan och göttar oss men massa mys .. Imorrn är det den stora dagen.. den 10/8 har kommit.. Och Tuwis börjar dagis.. Usch va hemskt.. Känns som det va igår ja ploppade ut henne och nu ska ja lämna ifrån mig henne massa timmar om dagen... Usch kommer bli jobbigt för mig.. Känner redan nu när ja skriver detta och tänker på det att ja får en klump i halsen och ja vill gråta.. Jag vet inte varför, för ja vet att hon kommer älska det och det kommer bli kalas bra men det känns så jobbigt att behöva lämna bort henne vill va me henne 24/7... Känner alla mammor så här när deras barn ska börja dagis.. Eller är ja larvig..?? Hmm

Bilder från våran helg och vecka..




Vagnen som förhoppningsvis blir våran imorrn..:)




Tuwis i vinbärs busken på gårn...



Sååå perfekt.. <3



Tröjan som vi köpte till Tuwis från Skänninge Marken



Mina fina liljor i hallen



Sportig.. :)



Kommentarer
Postat av: Malin

Hej! tack för en bra blogg! Ville bara säga att panodil inte hjälper ett skit mot mensvärk precis som du sa! Lärt mig den hårda vägen=)



ipren eller ibumetin (fråga på apoteket dom vet) det måste vara något speciellt ämne i annars hjälper dom bara mot huvudvärk inte muskelvärk.

2009-08-10 @ 07:32:55
Postat av: Föräldrabloggar.se

Hej o Grattis!

Du finns med i vår Topp 100-lista denna vecka!



Föräldrabloggar.se

2009-08-10 @ 09:09:29
URL: http://foraldrabloggar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0