Soool

Japp igår va vi och badade nästan hela dagen... Vi va där när dom öppnade kl. 10 och åkte hem vid 14.30 ca.. Det räckte kan ja lova... Tuwa va lite feg för vattnet i början men efter några gånger  så vart hon lite tuffare.. :) Skönt att hon är lite reserverad iaf så hon inte slänger sig bara..Det va så varmt så till och med badkrukar fia doppade sig.. hihi Skönt va det men svin kallt.. :) Vart lunch på stranden kycklingsallad och Tuwa och allt till lunch vi hade med oss massa olika mat till henne.. Efter lunchen så slocknade hon i ca 1,5 h det va skönt då hann man vila upp sig men efter ca 40 min så satt både ja och Mogge och bara vänta på att hon skulle vakna.. Va något rastlösa.. Hihihih Träffade lite bekanta där det va skoj...

På eftermiddagen så va det ju så att ja skulle ha inredningsparty det vart ju något stressat... Hade ju inte köpt nått och bjuda på, Tuwis skulle ha mat, ja och Mogge skulle hinna duscha och sedan skulle ja damsuga och göra fint hemma.. Ja hann precis allt kan ja lova, men det va på det berömna .. :P Det va inte så många som kom ja lova, det va ja , mogge, Mia, mamma petra och lilla Tuwa.. Men det räckte.. det va hennes första party sj ( säljaren) och även vårat . Ja va mest nyfiken på vad det va för produkter och liknade.. Och ja var nöjd.. Så det blir ett till i Oktober mitten för er som missade det igår...  Men kommer mer mer spesifikt datum senare... Hoppas att många fler kommer.. Även att vi va så några så gjorde vi många härliga köp... Produkterna va inte allt speciellt dyra, det va fina saker och man märkte att der va bra kvalite på alla produkter.. Så det va ett stort pluss... :) Längtar redan tills nästa party... Igår så köpte ja en stor lyckta som ja ska ha i hallen och ljus smycken... Dom andra köpte lite mer men ja väntar tills nästa gång.. För ja vet exakt vad ja ska köpa då.. :)


Nää sol i dag me.. så dax att äta frukost och så drar vi till Himnabadet idag me.. Skönt..

Ha en toppen dag








Kommentarer
Postat av: Amanda

Vilka fina badbilder. ^^

2009-08-07 @ 09:22:49
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0