Torsdag

Ja tordag idag, hela dagen och jag har vart själv hemma, har känst riktigt konstigt.. Det är ja verkligen inte vad vid kan ja lova.. Visst inte riktigt vad ja skulle göra.. Vart ju rastlös efter ett par timmar i soffan under täcket.. Men då rörde ja på mig lite gick ner och hämtade posten och fick ett glatt besked.. Fick över 100:- i rabbat fron P.O.P.. *ler* Kan ja köpa hennes vinterjackan 3in1 för skaplig peng iaf.. Skulle ha köpt en iaf men detta gjorde det roligare och fick oxå 15% rabbat på varfri vara.. :) Toppen!

På dagis hade det gått bra, hon hade gråtit lite precis när vi hade gått men sen hade det gått kalas bra, skönt och höra kan ja lova.. Och idag såg hon verkigen ut som en dagis unge.. Skitig över allt.. Och ni som känner mig, vad tycker ja om att Tuttis är skitig elle rättare sagt har skitiga kläder.. usch det är det värsta ja vet.. Alltså när hon e ute och leker har hon lekkläder och dom blir skitiga naturligt men med mat rester över kläderna och sådant , hatar ja .. Ja byter omgående om hon e hemme och får mat på kläderna.. Men Men tur att vi har tvätt maskin.. Märker verkligen att tvätt maskin går stup i ett nu när dagis är igång.. Men det är skoj.. Då hinner alla kläder användas.. :)

idag va vi me och stor handlade och inhandlade massa saker till helgen.. imorrn ska ju ja och Tuwis baka muffins är planen iaf men vi får se om vi hinner men vi ska baka en tårta iaf... Köpte chocklad bottnar och marsipan lock.. så det blir en prinsesstårta med chocklad.. Hmm hoppas det smakar gott oxå.. :) Men köpte en vanlig botten oxå för att va på säkra sidan att det räckte och att ifall den andra inte va god så byter ja.. :) Smart va.. :)

Imorrn som dagt fyller Pappa/älsklingen 28 år, han börjar bli gammal me.. :) Men det gillar han han längtar tills han fyller 30 år.. Är det fler som gör det??  :)

Ja lämnar Tuwis imorrn själv och peppar peppar hoppas hon inte gråter då komemr det bli tufft.. Har inte Mogge där och peppar upp mig igen.. Men sen så hämtar ja henne snart igen.. Det längtar ja till :)

Ja ja nu ska ja lägga mig i sängen brevis min älskling och bara mysa... :) Låter mysigt va.. Gör det ni me.. ;)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0