Trevligt Trevligt

Nu har precis Fia, Mange & Ellioth åkt hem... Dom kom vid halv 7 ca och barnen busar för fullt.. Ja började med maten ganska omgående tror ja gjorde iordning potatisen och min sås sedan så begav vi oss ut på gården medans killarna tog hand om grillningen och vi barnen... Bra uppdelning.. Och efter en stund så kom även fler barn ut så hela gårn kryllande av barn... Såå himla skoj och mysigt.. Och vädret gjorde det ju ännu bättre.. Killarna sköte i princip allt med maten... Skönt att vi kvinnor "mammor" bar fick vara, eller hur fia!! ??

Sen så åt vi och fu farao va gott det va, mmmmm.. Tuwa åt bra idag igen skönt och hon äter ju nu nästan helt sj.. Det är fortfarande lite knöligt.. Men vi ska köpa nya bestik som är lite böjde så hoppas vi att det komemr gå bättre.. :) Efter maten så satte vi båda barnen i Tuwas stora puff och satte på Nalle Puh, Tuwis satt stilla och helt inne i tv:n medans Ellioth hade myror i brallan.. :) Men Tuwsa satt och halv sov så slängde henne i säng klockan va väl ca 20.30 och Ellioth somnade straxt efter i pappa Manges famn sen så sov han i Tuttis stora puff ute i v-rummet hos oss..

Så det vart en mysig och lugn kväll med mycket tjatter, chips, godis och lite vin och coca cola så klart.. :)

Tack snälla ni för en toppen kväll...  Och så ses vi snart igen inte gå så länge mellan gångerna som det gjort nu...

Nu kryper ja ner under täcket...

Natti Natti

*Bilder kommer imorn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0