Va dåligt av mig.. :(

Förlåt att ja inte har hunnit att uppdatera här sedan lördags em... Förlåt igen.. Hoppas inte att ja har tappat några läsare... :S

Lördags kvällen spenderade jag hemma hos grannen Emelie, vi hade super trevligt och mys blev det mycket tjatter och vin och måla naglarna.. :) .. Det va inte igår man drack det kan ja lova.. Rött vin och det har ja inte vart så inne på men detta va såå himla gott så det kommer ja nog fortsätta med att dricka rött vin.. Emelie vad va det för vin?? Det va super gott..!!! Tack igen gumman för en mysig kväll.. Timmarna bara sprang förbi helt plötsligt va kl. 00.30... Shit sa vi.. Ja började palla mig hemmåt rakt över gårn troddee Mogge va vaken för att det lös i köket men icke han sov som en stock och snarkade så det dåna.. ahhahaha *skämt osido*

Söndagen fick ja sova ut, tack älskling sov till 11 och det behövdes kan ja lova,men ändå försvann inte huvudvärken.. Morr... :( Sen så städade ja lite Mogge och Snuttis badade under tiden och sedan så drog vil till träskäng för att fira vidare Mogge.. Tog me tårta så tårta 3 dagar irad.. och tack snälla pappa & gun för det Mogge fick.. Precis vad han behövde och önskade sig.. :)

Söndag em så vart det storhandling och sedan hem och laga lite mat och forsätta plugga... Och ja hann plugga helt klart skönt.. :) Hann till och med kolla på en film som ja inte gjort på 100 år känns det som... Vi tittade på Bride Wars... :) Mogge gillade den inte det va vekligen en tjej film om man säger så.. Ja som älskar bröllop och sådant tyckte de va bra... så den får betyg: 3,7 av 5.. :)

Sen så gick ja in och somnade ganska omgående när mogge satt kvar i soffan och tittade på en annan film Never break Down... Den är oxå toppen bra men har sett den så gjorde inget att ja missade den..

Morgonen idag vi vaknade lite sent men hann iaf.. Mogge är ju pappa ledig nu varje Måndag så han & Tuwis skjutsade in mig till skolan kl 9.. Hande lektion i Vård och Omsorg allt det jag har läst om i helgen med alla lagar.. Och sedan en lunch på 2h så det vart Ming idag kina buffe va sååå gott.. Mmmm Och sedan mellan 13-15 så hade vi föreläsning i Hygien.. Va väldigt intressant må ja säga..

Nu har vi precis vart ute och busat massor, känns som man förlorar så mycket tid med sessan så ja försöker ta igen all tid när ja väl är hemma.. Hon sitter nu i pyjamas och tittar på Heffaklumpen.. Mammas sötis..

Nää ska mysa lite med henne

PS: Glöm inte att det är Lipstick Jungel i kväll kl. 21.00 på Tv3


Kommentarer
Postat av: Angelica

Jo nu har du allt tappat mig som läsare! Att inte uppdatera sen i lörd!! hahaha =)

Söt du är!



Hur känns det i skolan då?! KRAMAR

2009-08-24 @ 22:46:52
URL: http://angelicablohm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0