Fredags Mys

Ja lite plugg hann ja me, vet inte om ja har fått in nått i huvudet.. Det känns inte som så,, Men hoppas iaf.. Det är såå himla svårt.. Men skoj!!! Så ja hoppas det fastnar... Ska lägga ner hela söndagen me så ja kan plugga...
Mogge ska jobba hela helgen imorrn Lördag 7-16 och söndag börjar han när han vill men kan bli sent vi får se..

Idag hämtade ja Tuwis vid 14.30 hon ville inte hem, inget gråt eller så utan bara att hon hade skoj sprang och skulle visa mig massa saker.. Så skoj och se henne... När ja väl fick på henne ytterkläderna så kom vi inte så långt utan kom runt hörnet typ och till lekplatsen vi gungade och hade skoj.. Men efter ett tag så kom morbror Robin utan för varning.. Tuwis vart överlycklig.. :) Han följe me hem och åt lite.. :) Och busa med Tuttis ... Han gick på toa det första ha gjorde men han fick inte uträtta sina behov ifrån.. Han hade nämligen en morbror tokig unge utanför som roppade på honom och knakade på dörren.. Och hon gav sig inte heller förens han kom ut... Hahahha Gullunge.. Hon gillar verkligen Bin.. :)
Vi skjutsa hem Bin till träskäng för vi skulle ändå till ÖoB, när vi kom fram till husen så va varken pappa eller gun hemma så hon vart lite sopen att vi bara skulle åka ingen kom o hälsade och Bin sa hejdå, då bröt ho i hop och bara sträckte armarna till honom och grät.. Lilla gumman. Men vi åkte iväg och då släpte det.. Snuttis..

En sväng till ÖoB sedan hem och göra lite mat, idag bjöds det på ytterfileé, ungsbakad potatis och beasås.. Mumma och ett glas rött till det..
Efter maten så började ja med att sätta upp ljusslingan på framsidan och sedan satte Mogge upp den på balkongen, så nu e det julstämning utomhus me..Fiiint!!

Kl: 20.00 så va det självklart IDOL som gäller... Och shit vad dom e duktiga... Ja gillar ju Calle skarpt.. När ja gjorde Menphis så bara rös ja... Det va verkligen en glänsar låt lite så vär Erik gjorde AC/DC måste bara säga att han e så jäkla grym, men va det verkligen en utmaning för honom?? Det kan man ju fråga sig, det tycker inte vi iaf. Det va i rätt genre för honom.. Ja ja... Lilla Tove då, Kylie Minogue det va väl inte nån glänsar låt för henne... Lät inte bra med helt OK och shit Whitney Houston den skulle ja inte vilja sjunga men hon är grym bruden...
Westlife kom in och sjung gamla låtar, men ingen av dom låter som förr.. Dom har växt och mognat på alla sätt men vad har hänt med Mark, vad !!?? Han kan inte sjunga längre.. Sjunger bara nasalt hela tiden tycker vi.. Ja ja kanske blir bättre på nya skivan har inte lyssnat på den men har planer på det.. :D Även dom har ju vart stora för en dom yngre men inte som Backstreet Boys... Dom kommer nog alltid ligga varmt om hjärtat... Hade velat gå på konserten i Januari men ingen vill gå.. :( Men men..

Nää nu ska titta på Skavland,

Imorrn så kommer min syster Emelie hit efter jobbet mys, och på kvällen så kommer Annie, Nettan och lilla Elliot.. Hihihih Såå mysigt..

Ha en underbar fredags kväll..

PS: Tack Mia, Jimmy, Leo och Max för det fina Julkortet.. :)

Tuwis idag i lekparken efter dagis...

 

http://www.tv4.se/polopoly_fs/1.1225354.1253710407!image/3888972221.jpg_gen/derivatives/w450/3888972221.jpg

 

http://static2.devote.se/gallery/big/20090925/5ac70b4761118c9edaebd5f619319031.jpg

 

http://cornejleja.blogg.se/images/2009/tove-i-idol_58193374.jpg

 

Vem håller ni på??

Ja hoppas iaf på att Calle går till Final, har gillat honom skarp sedan Audition,,

 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0