Myyys

Ja en riktig mys dag har det vart idag, Tuwa har inte sovit så bra idag... Hon vaknade vid 2 och ville inte sova utan titta på bompa.. Men det va varken ja eller Mogge på humör för... Försökte få henne att sova en lååååång stund tills ja somnade sj och då va klocka 5.30.. När hon somna det har ja ingen koll på men sov gjorde hon.. Ingen av oss vaknade när Mogge gick till jobbet vid 7.. Vi sov som stockar tills det va en sessa som verkigen ropade på mig... Då va kl. 8.15 ca.. Vi skulle ha främmande kl. 9.30 så det va bara att kliva upp ögonen va inte rikigt öppna men det gick.. På me radion, byta blöja på me kaffe dra uppp rullgardinerna sedan sätta sig till bords och äta lite frulle och gått va det.. Det tyckte Tuwa me hon åt massa.. Skönt..

Emelie, Nattis och Nicko kom vid halv 10 Tuwa vart helt lyrisk sprang runt som aldrig förr, det va ju länge sedan vi träffade dom.. Sist när om flyttade här ifrån.. Även att det inte va så länge sedan så vad barnen hade vuxit.. Vi fikade lite och barnen busade för fullt kan ja lova.. Det syntes på Tuwis rum... Alla bollar i bollhavet va ute, inga leksaker kvar i leklådan eller i bokhyllan.. Så det va full vart men det är så som det ska va... Dom skulle till ÖF så då passade vi på att klä på oss och slänga Tuwis i vagnen för att sova lite middag... Men det tog tid kan ja lova innan hon somnade.. Ja gick Tallboda runt..

Mogge har idag satt på vinterdäcken på bilen, skönt.. Tack Jimmy för hjälpen.. Det va ju pyspunka på ett däck som vanligt... Men det fixade Jimmy åt oss.. Tusen tack! Så nu kan/vågar vi åka i bilen igen.. :) Mogge va inte hemma förens vid 17.30 ca så ja och Tuwis hade hunnit äta middag och badat.. Så nu har det bara vart mys med familjen..

Har lite panik över en av Tuwas julklappar, hon ska ju få ett minikök i julklapp det på IKEA men det är ju slut vet inte hur många tillfälliga ankomst datum det har vart, i förrgår så stod det på deras hemsida att det skulle komma in 18 st imorrn men icke nu är det ändrat tills nästa vecka, preliminärt.... Ja blir galen om det inte hinner komma in innan jul.. :S Då gråter ja floder vi har ju iaf överdelen.. Hahahha Sjukt...

Imorrn är Tuwis på dagis mellan 9-14.30 så då är det plugga för min del kan ja lova...

Nää ska ut och krypa ner i Tuwas puff brevid henne och titta på I drömmarnas trädgård... :)

Ha en toppen kväll..

http://www.ikea.com/PIAimages/0086284_PE214924_S3.JPG

 

http://www.busternordic.com/typo3temp/pics/deb494a7fc.jpg

 

http://blogg.iniskogen.se/files/2008/12/014-frost3.JPG

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Erica ung fru och tvåbarnsmamma

Nu när min blogg växt så mycket på kort tid så kör jag mitt livs första frågestund, är lite rädd att den ska floppa dock då det som sagt är premiär...så kika gärna in och undra något=)



kram och trevlig kväll/erica



http://erica.myshowroom.se

2009-12-03 @ 19:35:08
URL: http://erica.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0