Promenix

Jaha, vi försov oss inte imorse men hann till planerad tid.. :) Natten har vart underbar, tuwis har sovit som en stock och det menas att vi har gjort det me.. :)
Ja vaknade panik kl.7.30 men gick inte upp.. Ja visste inners inne att vi skulle hinna.. ahhahaah Ja bad Mogge öppna Tuwis dörr innan han gick så hon vaknar till långsamt.. prick kl: 8 så ropade hon på mig.. Vi la oss i sängen en liten stund,, Hon fick ligga kva då ja hämtade blöja, frukost och kläder... Myssss..

Kl. 8.45 så började vi klä på oss, trodde inte att det skulle va så "varmt" idag som det e.. Tuwa fick idag ha långkallingar.. :) hihi Men då vet ja iaf att hon inte kommer frysa och det håller mig lugnt.. :D
Efter ja lämnade henne på dagis så vart det power walk i spåret... Det va skönt.. Gå helt sj, sätta på sig lurarna i iPonen och sedan bar höja volymen och gå.. Man går in i sig sj lite,,, Kan inte förklara men det känns som ja är en enda runt om.. Alla tankar och känslor bra hoppas fram när ja få ha musik i mitt liv.. Det är sjukt men så är det.. Här hemma är det musik på 24/7.. Musik e viktigt.. Både för mig och Mogge.. Utan musik skulle ja gå under.. Och man märker nu att det börjar gå över lite på Tuwis me.. För när det e musik på även om det bara är på TV.n då börjar hon dansa direkt..Underbart att se.. Hon kanske blir en liten dans tjej vi kan ju alltid hoppas.. :) Vad vore livet utan musik, va tråkigt det skulle va.. Mer musik till folket...!!!

Nää nu dax för frulle sedan plugg..

Ha en bra Fredag....

http://dmtak.com/blogg/wordpress/wp-content/uploads/2009/04/powerwalk.gif

 

http://joann.se/annika/wp-content/uploads/2008/10/musik_ill.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0