Ny Blogg

Nu hoppas jag verkligen INTE att ja tappar läsare för jag byter blogg tyvärr..

Kommer skriva om mitt liv och min tillvaro som vanligt..

Min nyablogg är: metrobloggen.se/LoveChild

Såå Snälla följ me och läs och ja hopppas att ni kommer att kommentera mer där än ni gör nu.. Men Tack!!




Info Om Mig

Tio första

Första bästa kompis: Måste va min baby Mogge
Första bil: Jag har ingen egen, Men vi  har köpt en volvo V40
Första kärlek: Robert Polstam
Första husdjur: Moa, en bordercollie
Första semester: Som ja kommer igåg, va det nog Dalarna
Första jobb: Carestell
Första köpta skiva: Backstreet Boys
Första piercing: Näsan
Första konsert:Backstreet Boys

Nio senaste

Senaste alkoholdrycken:
Bacardi Razz
Senaste bilfärd: Nyligen för 1 h sedan
Senaste filmen du såg: Whos your daddy 
Senast ringda telefonsamtal: Till Pappa
Senaste bubbelbadet: Hmm några veckor sen
Senaste spelade CD: Ja du hmm kommer inte riktigt igåg..
Senaste kyss: Igårkväll
Senaste gången du grät: Igår
Senaste måltiden: Pasta & Köttfärssås i em

Åtta har du någonsin

Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej.
Blivit arresterad: Njee
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej
Fastnat med blicken i någons urringning: Nopp
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nej
Haft ett one night stand: Mmm
Busringt till någon: Självklart

Sju saker du har på dig

1. Strumpor
2. Trosor
3. MjukisByxor.
4. Ett svart linne
5. BH
6. Förlovningsringen?
7. Hmm.. halsband.. ?

Sex saker du har gjort idag

1
.Ätit frukost
2.Gått en promenad 
3. Handlat
4. Lagatmat
5. Tvättat
6. Bytt MÅNGA blöjor :)  

5 favoritsaker utan rangordning


1. Min Dotter
2. Datorn
3. Sängen
4. Solen
5. Min Karl

4 personer du kan berätta allt för

Mogge
Mamma
Milla
Pappa

3 val

Blått eller rött: Rött
Sommar eller vinter: Sommar
Choklad eller chips: Choklad

2 saker att göra innan du dör


Åker till Usa och förhoppnigs vis ser mina barn gifta sig och få barnbarn

En sak du ångrar

Att jag inte sattsa på skolan


Fyra personer du vill ska göra samma blogginlägg:

Fia
Frida
Jennie
Annie

Jävla internet

Ja när ja skulle sätta mig vid daorn och blogga igår kväll efter vi hade kommit hem från mamma så funkade inte nätet, fick nästan lite panik.. Det är ju ett beroende nätet.. Får inte ja sitta varje dag så blir jag helt galen...hmm inte bra!!

Men men nu funkar det iaf.. Men inte det trådlösa igen.. blir galen på detta. Men Nettan skulle komma och hjälpa oss.. Jätte snällt.. Jag och Mogge är ju inte så speciellt duktiga på detta med datorer... Hahahha 

Japp igår så kom pappa &gun en sväng och vi tog välbehövlig lång promend ett varv i spåret och sedan ett varv i Tallboda, det va skönt och gå lite.. Det blåste svinkallt men men.. Finns inget dåligt väder utan bara dåiga kläder.. eller hur?
Sen så följde dom em upp på en kopp kaffe, gott...Och Robin kom me han skulle låta duschen skulle visst till stan och träffa nån.. Och då åt vi lite vart stångebro igår.. Är sååå himla tråkigt med at hitta på vad man ska äta.. Usch!!
Sen så åkte vi till mamma skulle hämta sängborden..Vart en eller två koppar kaffe där me..*ler* Och Tuwis fick en bil av mamma en lära gå bil eller vad det heter.. ( Kommer bilder nedan)
Och ja min lillasyster.. Herregud.. Lilla gumman.. Vet inte vad ja ska skriva.. Mår lite dåligt över att titta på dig.. Jag saknar att det lyckan och livsglädjen i dina ögon..Dom är bara grå nu.. !! Jag blir ledsen, det är jobbigt och se.. Bröt ihop igår när vi kom hem. Började bara gråta.. Vet inte vad man ska göra för att du ska bli glad och lycklig igen.. Hjälp mig och säg om det finns, är nått jag kan göra för dig!!  Är det nått så finns jag ALLTID är för dig,, Jag är din storasyster och Jag ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT!!! Jag hopps du vet det!!!









Rea

Japp idag har jag vart på stan med Gun, dfet va verkligen länge sedan man va på "stan" nu när man har barn så är det smidigare och skönare att åka till Ikano.. Och framför allt så är det gratis parkering.. I stan nu så har dom tydligen högt priset 15:-/3h... Det är ju svin dyrt.. Tycker ja iaf..
Men vart en tur på stan som sagt.. Svin kallt va det oxå.. Jag letade framför allt efter en ny snuttis till Tuwa för vi har tappat en så har tyvörr bara en kvar.. Men man behöver ju tvätta dom me imellan åt så nu är det lite svårt för om den inte hinner torka ordentligt.. Men jag hittade ingen,tyvärr.. Men ska leta lite hårdare nån annan dag.. Men gick det på Lindex och där är det ju farligt och gå ner .. Finns ju såå mycket fina kläder till bebisar och underkläder tycker ja iaf.. Jag hittade ett underklädes set.. Oranget.. Lite snyggt så där..Billigt va det me... 69.90:- för BH:n och ybka 39.90:- för trosorna.. Det av dom väl värda va!!??  Tänkte mest till sommaren när man är brun då kan det va riktigt snygg men orange på en brun kropp.. Och som tur va så finns både BH och trosor i min storlek annars när man väl hittar nått så finns det ju inte i ens storlek.. Men ja hade turen... :D Då var ja glad...

Sen åkte vi och hämtade Morfar (min pappa) på jobbet och åkte sedan till Forex och växlade till Baht.. För dom åker ju snart.. Och sedan bar det av till Ekängen.. Där vi åt mat och Tuwis sov middag.. För sova vill hon ju inte göra speciellt ofta.. Vill titta och va me hela tiden..
Sen busade vi..
Får se hur mycket dom kommer sakna Tuwis när dom är i Thailand...

Nää nu sover lill sessan och vi ska ata en skönt bad tillsammans och sedan sak vi titta på Sex and the city filmen.. Vi har inte sett den ännu men nu så..

Så ha en underbar Måndags kväll...




Mina nya underkäder








                                                                                                                                                                                                 


                                                                                                                                                                                                    /Fia

Julen är borta!!!

Japp så är det, nu ikväll har jag städat bort julen..
Granen är borta och alla stjärnor oxå.. Känns lite kostigt.. det vart rätt tomt i vardagsrummet när vi tog bort granen, det vart mörkt med..Granen lyser ju upp en hel del.. hmmmm måste hitta på nått så det blir lite ljusare.. *ler*
Eller kankse är en vane sak, får se om en vecka eller så..!!
har oxå stått och strykt gardinerna som sitter i köket, puuh va det va jobbigt, har ju två fönster så 4 panelgardiner va ja ju tvungen att strycka men det går ganska fort...Men det är sååååå himla tråkigt!!
Men nu kan man leva normalt igen, såå skönt!!

Va i dag hemma hos min Faste Madde som fyller 39 år idag... Vart bjudna på mat sååå gott och en jätte god tårta som min kusin Amelia hade gjort!! Tack!!!
Märks verkligen nu när vi vart där ett par gånger att Tuwa känner igen sig och alla kan plocka med henne, det är såå skönt men hon är fortfarande lite rädd för chuckis... ( Vovven) Han är världens snällaste vovve kan ja lova. hihihhi



Nu sitter Fia, Mange & lilla Ellioth på plamet till Thailand,, är inte ett dugg avis.. :/ Fia skulle kolla på en klocka åt mig där nere... Ha en underbar resa Fmailj.. Haglund/Eklöf!!
Och den 22:e åker pappa & gun till Thailand i 5 veckor,, nääää jag är inte ett dugg avis.. hihihi..Men kan tänka mig att dom kommer ringa var och varannan dag och höra om Tuwis har det bra och mår toppen.. Dom kommer sakna henne Massor vet ja!!

Nähe... då va det detta med att lägga sig tidigt idag, det funkade ju inte klockan slog just 23.30... och det kallar inte jag tidigt.. För ja kommer säkert inte va i säng innan 1 timme.. Hmmm ja ja.. Får ta det imorrn kanske..!!


Ska väl försöka umgås lite med min man här,,,

Natti Natti








/Fia

Underbar dag

När jag/vi gick och la oss i natt så va jag lite nere i mina tankar, pga av det nedre ilägget.. Och jag hade sådan huvudvärk.. Jag kunde inte ens titta på Tv, men lika bra va det för jag somnade gansak omgående... Va såå trött...
Men vaknade vid 06.00 i morse att min lilla skrutt bebbe had vaknade och satt i sin säng i sitt egna rum och roppade.. Hon va nog fortfarande trött för Mogge gick och hämtade henne och la henne mellan oss i våran säng och hon somnade om igen.. Sååå skönt.. *ler* Vaknade igen vid 9.00... Ganska lagom känns det som idag. Men känns som ja va lika trött nu som ja va när jag gick och la mig.. Så ikväll blir det säng tidigt... Ska försöka med det iaf.. '*ler*



Drog upp persiennen och snön låg kvar.. Jippi.. Och n'r vi satt och åt frukust så ser jag solen komma krypmandes uppåt.. Ännu mera Jippi vilken underbar dag.. Men det är säkert svinkallt ute.. Brrrr.. Men men det blir iaf en lånng promenad senare antingen med Tuwis i pulkan eller i vagn får se vad klockan blir...
Men det är iallafall en riktigt fin vinterdag, precis så som vintern ska vara tycker ja!!! 




Idag fyller min faster Madde år, Grattis Grattis...



Annars händer det nog inget roligt idag tror ja..
Och imorrn är det måndag igen och Mogge ska jobba , vad ska Tuwa och jag hita på dåå..?? Nån som vill hitta på nått.. hör av er..



Ha en underbar vintersöndag..







/Fia

Vad skulle man göra...

Va nyss inne på en tjejs blogg... usch.. känns jobbigt och skriva om det...
Jag klickade på bloggadressen med ett leende men efter 10 sek på bloggen så kom tårarna... Ja kunde inte hålla tillbaka..
Hon hade förlorat sin dotter... Efter en jobbig kamp för att bli gravid och dagar innan BF så slutar hjärtat på bebbis slå... Tårarna bara forsade.. Kan ni tänka er??  Nää ja tror inte man  kan det.,, Det är det värsta man kan va med om tror ja, att förlora sitt barn.. Vilken smärta,hålet i sitt hjärta kommer aldrig att läka..!!

Ja tyckte det va jobbigt och få missfall,det va bland det jobbigaste jag vart med om psykiskt.. den smärtan.. Men att gått och burit, kännt sparkar, sett på ul och kanske till och med tagit reda på kön och namn gett bebben..Rummet står färdig man har alla saker till den nya familjemedlemmen. Men man kommer inte hem men den lille.. Man ha rförlorat det käraste man ha.. Va faaan gör man!!??
Man måste ju gå vidare, men hur ska man kunna gå vidare..?? Hur ska man kunna läka? Hur ska man kunna berabeta allt detta..!! ??
Livet kan verkligen av så himla orättvist...

Jag har en kompis som förlorade sitt barn, jag lider verkligen med dig.. Kändes tufft när jag fick reda på det.. Men känns skönt och se att du mår bra idag.. Och gått vidare..


Ett STOR varm kram och beundran till er som förlorat ett barn, men klarat att gå vidare...





Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/15371/vrt-krleksbarn-vntas?claim=9zykghz9qe2">Följ min blogg med bloglovin</a>

Klicka på denna länk (kopiera den) och öppna den i nytt fönster för min skull.. Snölla.. Så kan ni följa mig blogg ännu mer... Ju fler som gör det ju bättre blir det..

Kostar inget utan bara hjälper mig...

Pössar

Vilken snö dag..

Jag va så himla trött imorse och jag fick sova, blev väckt av min älskade dotter kl 11.20.. men skulle lika gärna kunna sova hur länge som helst.. Men det va en liten pippi som viskade i mitt öra att det va Massa snö och det fortdatte att snöa så då flög jag upp ur sängen med ett leende..
Så dagen har vart lugn vart en sväng till Tornby va ju tvungen att köpa ett par vantar..Har inga bra tjocka vantar men nu har ja ett par.. Skönt..
Sen vart det Maxi och sedan hem och slänga i sog lite mat och även lilla Tuwa skulle ha mat sen va det snön söm gällde... Men tyvärr så hann det ju nästan bli mörkt men det vart en sväng i spåret men Tuwis i pulkan men hom höll på att somna så då gick vi hem och bara bytte till vagnen och tog en rejäl promend.. Skönt men det vart kallt till slut.. Så då bar det av hemmåt och på med pyjamas och massa bus inomhus iaf...
Sen kl. 20.00 så är det körslaget som gäller...)

Så nu har ja en gnällig bebis mig som bara ropar efter mamma...

Men lite kort kommer iaf..


Igår efter badet, mogge gjort backslick på henne...

  
Busar med Shiva


Väntar på att pappa ska köra ut bilen från garaget


I bilen


Mogge klär sig varmt innan vi ska gå ut och leka i snön... *ler*




Sover såå gott i vagnen..




Ska leka lite med snuttan innan läggdax..

Ha en underbar lördags kväll...


Pössar från oss i Tallboda


Tuwis rum

Japp nu sover våran lilla sessa i eget rum, det är ganska skönt faktiskt.. Vi behöver inte tassa in viska och va så tysta som vi kan.. Utan nu kan vi prata med varann när vi går och lägger oss.. Fast ibland saknar jag henne så mycket, saknar att höra hennes andetag.. Men men hon måste ju bli självständig oxå... Skönt för oss alla...

Här kommer lite bilder på en del av hennes rum som vi har möblerat om 100 ggr känns det som jag blir aldrig riktigt nöjd men känns ganska bra nu men får väl se hur länge det känns så... Har satt upp hennes Tumme lampa som hon fick när vi flyttade hit av pappa & gun men har inte vetat vart vi ska ha den men nu är den iaf uppe...

Och hennes fina vägg ord som jag har beställt...

     

Just nu så sitter min lilla sessa i badkaret och har skit skoj.. Hon älskar verkligen att bada..

 

Hahahah pappa gjort tokig frilla med tuttis hår.... mammas gullunge...

Min fina dotter

Lite bilder från dagen på min underbara dotter...

Kan bara inte förklara hur mycket jag älskar henne...








Nyårsafton..

Japp då va nyåret oxå förbi... herregud vad tiden springer väg...

Gårdagen va himla trevlig hoppas att det inte är bara vi som tycker det..
Folket kom mellan 17-18 då bjöds det på en fördrink, lite sliskig och god som tusan tycker ja iaf.. Sen så vart det förrätt, god tyckte ja och precis lagom mycket..Sen övergick det i varmrätt, tog ett tag innan den kom på bordet för jag i ett nöt skal hade ju sönder ett glas imellan så va tvungen att ta had om allt som kom i väggar och golv och damuga golvet efter glas.. Tycker själv att det känndes lite snålt med maten, vi hade räknat och trodde det skulle räcka med 2 stora fläskfileér men tyckte det vart väldigt lite iaf.. Nästan pinsamt att lägga upp på tallriken. Men hoppas alla vart skapligt halv mätta iaf.. Lovar bättring nästa år om vi sak va här me, eller kanske hemm hos pata... ?? *ler*
Efterrätten väntade vi med ett bra tag, det vart lite TP i mellan och ( Japp Annie, va tar dom nästa år) då jävlar.. :)
Kvart i tolv så sprang alla ut med champang, glas och raketer, hade ju en hel del detta år.. hade sagt att alla skulle köpa med sig någon sort av raketer så blir det lite roligare och det hade vi kan ja lova... *ler* Pang pang pang hela Tallboda va över fylld med raketer, det va såååå himla fint.. Och som vanligt så ringer man runt och önksar Happy New Year . . Men detta nyr tyckte ja inte att det av svårt att komma fram... hmmm men det va bra!!!

Folket började dra sig vid 2.30 ca tror ja har inte riktigt koll på klockan,, men när dom hade gått så började vi städa, skönt och slippa det på morgenen.. Men det va inte så farligt som det kan bli.. va riktigt fint här hemma faktiskt.. Det va bara MASSOR disk men så blir det... Så fick bort allt i natt , så imorse så damsög ja och skurade golvena och nu är det toppen fint igen... Vi har båda duschat och såååå skönt!!
Är inte ett dugg bakis inte för att jag drack så mycket igår, men man dricker ju inte så mycket nu för tiden så..!!!

Näää nu blir det en resa till Europizza, magen kurrar!!

Kommer bilder från gårdagen..




Tacka alla ni som kom och firade Nyår med oss, Hoppas att det blir många fler nyår med er...

Kramar Tuwa , Fia & Mogge






     
     
       
   

RSS 2.0