1 Vecka

Japp om en vecka åker vi till Dalarna eller rättare sagt till Orsa Camping... Det kommer verkligen bli super skönt och komma från verkligheten lite även om det bara ett kort tag.. Bara umgås med varann... Kan det bli bättre?? Nää tror inte det.. :) Ska ju gå på Rahpsody In Rock i år me på Dalhalla super skoj så vi har införskaffat hörselskydd till lill snuttan ett par rosa såklart.. :) hihihihi Tuwa ska oxå få åka till Nusnäs till Dalahäst tillverkningen jag har vart där Många gånger men skoj för Tuwis och hon ska få sin allra första dalahäst.. Så som ja fick när ja va liten.. En varje år nästan vi va uppe i Dalarna...
Tuwis ska få en Rosa ( vad annars) en från Baby-serien.. Dom är verkligen super fina och så ska vi skriva hennes namn på och årtal.. Kalas va..!! ?? Får se om det kanske blr en till lilla Elliot me en blå så klart.. Han ska ju döpas veckan efter vi kommer hem.. ( Annie du läser inte den sista raden va?? hihiih) Men vi får se vad det blir...


Mogges första semester dag och det står som spö i backen, skojigt eller inte.. Hoppas verkligen på bättre väder nu snart igen.. Vill ju åka och bada.. Sola och bli ännu brunare så man ser frisk ut.. Mogge flagar ju redan och ser inte klok ut på överkroppen... Men även det är väl förhoppningsvis på bättringsvägen..

Idag har ja legat nästan hela fm me i sägen i världens mensvärk... Har ALDRIG haft denna värk jag grät och grät och viste inte vart ja skulle ta vägen.. Inget hjälpte har ju lånat en värme dyna från annie så den tog ja fram men inte ens värme hjälpte..Då är det illa.. Men nu är det bättre igen.. Skönt kan ja lova... Skulle ja ha den verken längre än dom 3 h ja hade den så skulle ja dö.. Ja skämtar inte.. usch!!

Nehe ska väl ta tag i och göra nått i hemmet..

Vad ska du göra en regning dag som denna???






Kommentarer
Postat av: Karin

Tack snälla..:)

Ja visst är det snyggt med lite sommarfärger..:)

2009-07-06 @ 13:58:52
URL: http://lightelegance.blogg.se/
Postat av: Lina

Jo det skulle vi kunna göra. Kan du på lördag efter kl 14.30!?

2009-07-06 @ 14:39:05
URL: http://linathunberg.blogg.se/
Postat av: Sofia

Lite tajt men skulle du kunna komma hit då?? För vi ska åka sedan på söndag morgon till Dalarna och Mogge e inte hemma... Kramar

2009-07-06 @ 14:45:21
URL: http://karleksbarn.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Vi har tre dalahästar här hemma:)Svärmor bor där!

Maximilian fick en stor ljusblå i doppresent,jättefin!

Hoppas du har en mysig kväll!

2009-07-06 @ 21:33:06
URL: http://stilettklackarochbarnvagn.blogg.se/
Postat av: Fia

Härligt med semester i Dalarna... Jag jobbar i Mora under hela sommaren och trivs som fisken i vattnet, är ju så vackert däruppe :D Hoppas ni får en härlig semester!! o att vädret blir bättre =)

2009-07-07 @ 00:22:09
URL: http://lillfia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0