Förmiddagen

Nu på förmiddagen så begav vi oss ut, hela familjen Kjellberg/Behrendtz... Även att det blåste storm men det är ändå varmt.. :)

Målet va att gå upp till affären och handla lite frukt och även det vi ska äta till Lunch idag.. Är ju så svårt och veta vad man ska äta när ja nu har blivit jätte känslig mot laktos.. Allt finns inte laktosfritt.. Ja använder ofta dessa cream frescher med smak på i mat men i laktosfritt finns det bara naturell.. Och det är lite tråkigt men tror ja har hittat en god krydda nu som ja kanske kan få till det iaf... " Ört Aromat" Hållar tummarna för den.. :)

Ja vägen upp till affären vart lång Tuwa gick hela vägen själv i stort sätt... Duktig flicka.. Vi stannade nog vi varje lekplats och lekte lite.. Skoj va det.. :) Hihihihi Hade ju tyvärr glömt kameran men tur att ja had eme mig mobilen.. Så kort kommer det i kväll det lovar ja.. :) hihiihhih Skojiga kort.. Tuwa åkte linbana.. HaHaHa Hon skrattade så högt.!!

JaJa Nu tjatar Mogge här att ja ska laga mat, min kära vän Milla kommer och ska äta med oss.. Hon är nere i linkan och hälsar på.. bor ju förtillfället i sthlm.. Såå passa på och träffa henne när hon e här.. Saknar henne MASSOR!!!

Nu blir det pasta och pastasås hemma gjord...




Kommentarer
Postat av: Pappapoet

Vad kul med en familjedag med andra familjer :D

2009-07-24 @ 13:09:17
URL: http://pappapoet.blogg.se/
Postat av: Annie

Kul med "föräldrabloggen"! O vas skoj att du och Mogge har varit gifta i sex år! hihih ;-) Kram på er från oss!

2009-07-24 @ 22:33:31
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0