Framme.. :)

Japp nu är vi framme,, Skulle ha skrivit ett inlägg i morse men han tyvärr inte,. Sorry... Klockan ringde vid 7 men ögonen va såå himla trötta så vi låg alla tre i sängen till ca 20 över.. Då va det bara att hoppa in u duschen med en raket fart.. Slänga i sig frukost... Men vi hann vi va till och me först där vi skulle samlas.. Bra där... Hihihihi

Resan gick jätte bra, Tuwa somnade efter ca 40 min och sov i ca 1 timme då vaknade av att vi stannade och skulle fika lite... Men då vart det fart på henne.. Hon va laddad till 100 för resan.. :) Sen så va hon vaken ända fram tills det va ca 1 h kvar... Vi stannade igen straxt innan.. I regnet.. För det har ju regnat hela resan.. Och det dåliga vädret har ju fortsatt när vi kom fram oxå..Skit väder..!!

Tuwa trivs som fisken i det blå här uppe, hon har vart ute hela tiden från det att vi kom fram även när det stod som spö i backen... Vi har tagit ett varv på campingen och Tuwa har hoppat i vatten pölar, lekt i lekparken och känt på vattnet.. Och det va svin kallt tyvärr.. Vill ju bada och jobba på brännan ju!.. :) Men det tro ja inte blir nått denna vecka.. Hmmm Man blir lite sedsen...

Har grillat korv och jag fick äta laktos fria korvar och dom va goda dom me, sojakorvar va det... Efter det att jag har slutat äta mjölk produkter så känns magen mycket bättre... Skönt.. Känner fortfarande varje gång jag äter att det bubblar massa i magen men det gör inte ont elletr jag behöver inte springa på toa så det är skönt ska ni veta!!!

Tuwa vill inte sova vi har försökt massa fått välling och så men icke hon är piggare än piggast!!

Jag har precis fått igång nätet här uppe så ja sitter i stugan med datorn i knät och en öl i handen.. Gott är det..

Imorrn vet vi inte va som händer, blir det piss väder som det ser ut att bli så får vi kanske åka in till Mora en sväng och kolla läget.. Vi får se!!!



Tuwa ska va me när Robin & Pappa spelar


Syster gör snygg pose..


Tuwa innan läggdax pröva sina stövlar

Nu ska ja spela lite kort.. :)
Höres imorrn...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0