Fredag

Redan fredag, Mogge har haft semester i en hel vecka nu. och denna vecka har bara sprungit förbi.. Herregud bara 3 kvar... Och vad har man gjort inget.. Hmmm Men kan ju bero på vädret me.. Jäkla skit väder säger ja bra, vill ha SOOOOOL. och VÄRME... det inte så där jätte

Idag började dagen med att min älskade dotter ropade Mamma högre och högre tills ja vaknade och svarade.. Så satt i sängen och pekade på tv:n hon ville se Bompa.. :) hihihihi Så himla go.. Kan va goare..-Nej, kan ja lova!!! :)  Låg ett tag i sänge och tittade på Tv:n tills magen kurrade som tusan..Dax för frukost och vi vart så glada Tuwa åt bra frukost i dag.. :) Det gör hennes mamma & papppa riktigt glada.. Efter frukost så va det bara att börja städa.. Vill ju komma hem efter en vecka semster till ett städat och rent hus, eller hur?? roligare än att börja att städa.. Så nu har vi bytt kattlådan, städat toa och tvättstugan, dammat och rensat lite.. Imorrn så ska ja damsuga och skura golvena och bädda rent i alla sängar... Har oxå nu på fm börjat packa eller jag har rättare sagt packat alla Tuwas kläder oc lite av våra.. Så nu är det inte så där jätte mycket att packa imorrn...Skönt..

Nu ska vi göra iordning oss och gå ut i skogen och leka lite efter lunch. Tuwis älskar ju att leka med kottar.. Sen senare vid ca 16 så ska vi åka och lukta och pilla lite på nyfödda lilla Aimee.. Ska bli skoj. :) hihihi

Idag fick ja oxå Tuwas nya bad out fit... Så nu har hon en röd me från Imse Vimse...

Ha en toppen dag...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0