Lilla Aimee

Idag har vi vart och gratulerat Ankan och Jocke till det lilla underverket och välkomnad lilla Aimee till världen.... När vi kom dit så va Tuwis lika blyg so vanligt men det går snabbt över,, Ankan känner hon ju igen nu.. Har ju setts ett par gånger och fler kommer det bli... Lilla Aimee låg i sin fina vagn och sov när vi kom..ÅÅÅÅÅÅ så liten hon va.. Tuwa ville titta och gungade på vagnen åt lilla tjejen.. :) Såå söt.. Tuwa va verkligen så där liten me.. Bara 90 gram tyngre och det är inte mycket...

Vi fick fika, kaffe och kaka me chocklad på och när vi stod i köket så fick Tuwa syn på banan och skulle promt ha...Här tigger hon till dig frukt från vem som helst.. :) hihihi Och så snäll som Ankan e så fick hon en och då va det en som vart glad och glömde helt plötsligt bort att hon va blyg. Sen efter det så va det full rulle... Tuwa fick saft och en kaka och hela hon va full av chocklad efter det..Hihihi Lagom när vi fikade så vaknade lillen till och ville komma upp... hihihih Såååå himla söt,,,

Ja fick hålla :D hihihihi Hon va så liten och luktade så gott.. Bebis... Tuwis vart inte avis hon skulle sitta hos Ankan när ja hade Aimee i knät.. Tuwa hjälpe Ankan att öppna paketen dom fick utav oss..
Dom fick:
  • Lilleskutt skallra
  • En " Övningsgår T-shirt"
  • Massa Gamla oanvända kläder från Tuwis,,,
Och jag hoppas det kommer till användning och det passar.,, :)

När jag höll lilla Aimee så bajade och pruttade hon en hel del kan ja lova... Och till slut så vart det fullt i blöjan men det märkte inte ja förrens jag fick det i handen.. Ha Ha Ha Ha Men man är så van när man har barn sjäv så det är inte ens äckligt eller konstigt..

Lilla Aimee blev hungrig efter en stund så då begav vi oss alla in till v-rummet och tittade på hahahah Sorry Ankan.. Tuwa va som en svans på dom.. Och Tuwa roade sig me att möblera om åt dom.. Dom har ett ljusfat och ljus på v-bordet och det flyttade Tuwa fram och tillbaka ut på bakongen .. HaHaHaHa det hade hon skoj me länge..

Grattis igen Angelica & Jocke
Till den lilla Underverket
Hon va så himla fin..
Bra jobbat.. :)










Kommentarer
Postat av: Angelica

TACK för mycket trevlig fikastund och sällskap. Och TACK för de fina presenterna!! =) Får vi göra om snart.

KRAM på er och ha en underbar semester uppe i Dalarna nu!!!

2009-07-10 @ 21:45:38
URL: http://angelicablohm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0