Måndag idag igen

Ja igår skulle ja ha lgit in ett inlägg men ja hade ingen ork, va såå himla trött.. :)

Igår så hände det inte mycket på dagen, vi va ute och lekte och hade det skönt sövde Tuwis på balkongen i vagnen och ja och Mogge la och och laddade batterierna me.. Såå skönt.. :) Vid 15 hoppade vi in i duschen och förberede oss inför kvällen.. Hade knapp nån aning om vad ja skulle ha på mig men det rede ut sig till slut.. Hade den nya tunikan ja beställde från H&M för ett tag sedan .. Som ha inte hade nån passande BH till tyvärr.. Sär det när bobisarna är större efter graviditeten.. Ingen av mina gamla bachelette STAVAS?????? passar som ja hade tänka att haft.. Men Men ja fick vika ihop dom.. hahahahahahah Skämt åsido... Men Mogge va riktigt stilig och lika snygg som vanlig i skjorta.. Älskar när han ha skjorta.. riktigt läckert.. :P  Tuwis va super söt hon me så klart.. Hon hade på sig sin Rosa Polarn o. Pyret klänning och rosa spet leggings och vida skinn sandaler... Mammas sockertopp.. :)

Vi hämtade upp Pata.P hemma hos han vid 17.15.. Han va stilig me i skjorta och allt.. :) hihihi Väl framme va folk det va... hihih Annies släkt är ju norsk.. Och ja älskar Norska det är så läckert så ja satt och  njöt av att höra norska.. Va sjuk ja e.. hhihihihi Dopet va jätte fint... Och lilla Elliot va så duktig.. Grät lite i slutet men ingen fara inte som Tuwis gjorde på hennes dop.. :) hihihih Dom fick massa fina presenter... Elliot fick ju en dalahäst av oss som det stod Dopminne på och Elliot och sedan våra namn oxå... Och ja tror att dom vart glada.. :)

Vi va hemma igen vid ca 21.00 då va det bara att slänga Tuwis i säng och varva ner lite och sedan sängen... Sovit som ett barn i natt sååå trött.. :)

PS: Glömde ju kameran pucko fia så fick ju inga kort tyvärr, men kan kanske få några av Annie? :D



Idag händer det inte mycket heller, riksbyggen ska komma och titta på våran Toa och det blir att åka och handla lite dagis saker och mat senare ... Vill köpa/ha en Hello Kitty väska till Tuwis som hon kan ha till dagis nån som vet vrt man köper nån till ett vettigt pris..?? Dom ja hittar är så hmla dyra.. 400-500:- Inte värt eller hur??

Näähe. hoppa in i duschen nästa...

Ha en toppen måndag



Kommentarer
Postat av: Angelica

Hej gumman!! Förlåt att jag inte svarade igår... såg nu att du ville ses idag? Det blevliksom ingen datatid igår riktigt. Finns det någon annan dag i veckan som passar?

Hoppas ni får en härlig dag idag ändå =)

Kramar

2009-07-27 @ 14:28:14
URL: http://angelicablohm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0