Nusnäs

Natten vart sen .. hihiihih Vi spelade kubb och kort ända fram till 1 i natt.. :) Hihihi Robin och Mogge hinkade i sig öl efter öl och vart kaxigare och kaxigare.. :) hihihihi Vilka stjärnor... :D Mogge han är ju såå himla rapp i käften så det är helt sjukt han slänger komentaren snabbare än ja jag vet inte vad... Och alla asgarvar... Det går inte att hålla sig för när ha n är på¨det humöret så är han såå himla rolig.. :) Och dryg vill säga.. HaHaHaHa När vi väl somnade sedan så vaknade Tuwis till, sövde om henne 3 ggr tror ja och sedan så orkade vi nte mer så då plockade vi över henne till oss.. Så hon fick sova mellan mamma & pappa inatt mys för i morse vaknade jag av att hon satt och pussade mig på munnen.. Kan man vakna till nått bättre.. ?? Nää va!! Det va helt underbart...

Solen lyser även dag och det är riktigt varmt och skönt.. :) Ska ta och sätta på mig bikinin innan kaffet...

Mogge och Tuwa är nere vid vattnet bakom våran stuga och matar ankorna.. hihi Mys pys!!!

Idag så ska vi åka til Nusnäs det ligger ca 20 min är i från, tll Dalahäst tillverkningen... Som ja skrivit tidigare så har jag nog vart där uppåt 15 gånger och sätt allt men i år så verkligen längtar jag efter att åka dit, ska bli så skoj och få köpa Tuwis första dala häst.. Och skriva hennes namn på och årtal.. :) Ser verkligen fram emot det.. Vi åker nog riunt lunch eller nått sådant..  OCh om det är uppehåll så tar vi nog oxå rodelbanan i rättvik... Ja åker inte men Pappa, Robin och Mogger tycker att det är skoj så då får vi titta på.. :) Köpa en gass eller nått..

Nää nu är det kaffe, ha en toppen dag..

Och Grattis Farmor som idag fyller 64 år... Hoppas kortet kom fram.. :) Ha en toppen födelsedag...



Pussar & Kramar










Kommentarer
Postat av: Farmor

Hjärtligt Tack för gratulationen älskade barnbarn,något kort har inte kommit...är glad ändå.

Tack Tack.Hoppas ni har det bra,,,

Kramar till er alla

2009-07-16 @ 13:01:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0