Packat och klart..

Dagen har i största delen bestått av packning och kolla läget.. Mogge åkte imorse till ljungsbro och vaxade bilen,, En bra dag och göra det på när det står som spö i backen,, Hihihi Medans Mogge va borta så hade ja & Tuwis massa mys.. NE lååång och god frukost, lite tv mys,, Tuwa kollade på Puh då tog ja tillfälle att plocka fram alla kläder ja skulle ha med mig och allt annat me... När Tuwis skulle äta lunch så ville hon äta sj och självklart får hon det och hon va jätte duktig, åt nästan upp allt.. Mammas duktiga tjeja:. :) Efter lunch vart det mer bus och sen så va det dax att sova middag ja sätte på en film " P.S I love you... Förvånande??? Tuwa somnade ganska omgående men vaknade lika snabbt av att det ringde på dörrn.. Så det va bara att ta henne i famnen och gå ner då va det grannen som hade strömavbrott inne hos sig, men vi hade inte det här.. Hon vill ha hjälp av Mogge men han va inte hemma men skulle komma när som så ja bad henne haffa honom så fort han kom... Och det gjorde hon och det visade sig att den stora huvudsäkringen i elskåpet utanför hade gott.. Och det va tydligen inte första gången..Skumt... Men iaf sen va det ju lönsöst att få henne att somna om igen.. Då kom Mogge hem lagom så han myste och busade massor med henne tillslut så somnade hon i min famn och ja med tydligen... Skönt och sova lite... Mogge duschade ju så vad ska man göra... :)?

Efter lite sömn och mellis så va det Ikano som gällde, skulle köpa en födelsedagspresent till min syster Emelie som fyller åt på onsdag.. Och ja kan säga att vi va inte sj på IKANO det va massa folk.. Efter mycket spring så hittade vi två saker..

Sen hem och göra mat och bada Tuwis och packa resten... När Tuwis väl somnade så fick Mogge köra in bilen så nu är den packad och klar för av färd imorgon...
Hoppas bara att vädret ändrar sig.. Vill ha soool..

Men i morrn bitti så börjat redan 43,3 mil....

Nu ska ja krypa ner och mysa mycket med min älskade karl...

Ha en bra lördag kväll/natt..


Kommentarer
Postat av: Paulina

Kolla och kommentera gärna bilderna på min blogg :=)

2009-07-12 @ 01:57:25
URL: http://paulinasphoto.blogg.se/
Postat av: Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.

Hallå och tusen tack =)

2009-07-12 @ 18:32:12
URL: http://theans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0