Smultronstället

Ja det vart så,, vi begav oss till Söderköping och till smultronstället... Tuwa somnade på vägen dit och vaknade lagom när vi va framme.. :) När vi kom fram så va det dax för lunch så vi stannade tll på nån resturang när i tog en varsin dagens och Tuwa fick pankakor barn meny.. Efter det så begav vi oss till Outlet 210... Fanns en del hittade skor till Mogge men tyvärr så fanns det bara i försmå stl.. Typiskt.. Tuwis vart lite pipplig där inne så vi sa att vi får åka dit utan henne nång gång eller om hon är trött.. :) För nu när hon går så vill hon ju inte göra annat och det är inte så lätt och låta henne springa omkring inne i en burik där det är fullt med folk.. Men Men vi fick iaf se vad som fanns... sen så begav vi oss ner till city och in bland allt folk.. shit va folk det va.. det va massa markander och stånd överallt.. Och in till sj smultronstället kom vi aldrig det va sådan himla lååååååååång kö så det skulle inte gå med Snuttisen... Så vi ställde oss i kön brevid där det är bägare och vofflor.. SÅ vi tre delande på en " Big Boss" Trodde inte att det skulle va så mäktig och stor som det va vi slänge halva... Men det vi åt va gott.. Tuwis fick sjklart smaka lite.. Lakrits är mumma.. Nu undrar nu säker hur kan hon äta glass om är laktosintlerant men ja har köpt mirakel piller som hjälper till och som hjälper och det funkar.. :) Värt varenda krona kan ja lova... Vart inget dålig i magen.. SÅååå skönt och et va gott me glass har ja inte ätit på hela sommaren.. Joo is glass men inte samma sak...

Imorrn är tanken att vi åker till gränna men vi får se, det har änt lite saker här..

Nää nu ska ja krypa upp i min mans famn och bara njuta av honom...

Jag älskar verkligen denna karl över hela mitt hjärta!!! Finns ingen som du...





Finaste :)
Mamma Älskar Dig Massor



Ha Ha Ha Snyggo..



Mor & Dotter

Såå vackra.. :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0