Söndag 26 Juli 2009

Jaha då va det söndag redan, herregud vad dagarna bara springer förbi och man har inte kunnat njuta så speciellt mycket heller , skit sommar rent ut sagt... vi hade så mycket planer som vi skulle göra på Mogges semester men det är knappt nån som är uppfylld... Tråkigt.. Men vi fick iaf en underbar vecka i dalarna och det tackar vi för... :) Bättre kunde det inte ha blivit..

Igår kväll så kom Pappa & Gun förbi vi grillade och kollade på film, super trevligt!!! Ja som inte kan äta vanlig sås fick göra special sås till mig,, Och gott va det.. .. hihi ibland lyckas man..

Ja söndag idag och dagen kommer bestå av utelek fram till 15.00 ca så ska vi börja göra iordning oss för Elliots dop... Ja ska stryka Mogges skjorta och överhuvudtaget hitta nått ja kan ha på mig samt Tuwis.. Men det reder väl ut sig det me... Hoppas ja så vi ser ut som folk vi me.. hihihihi Ska hämta upp Pata. P vid 17.15 hemma hos honom... sen vidare till Stjärnorps kyrka.. hihih Hoppas Tuwis sitter stilla och är någonlunda tyst.. :) Och hoppas verkligen att dom blir glada för presenten.. hihihihhi


Ja imorgon Måndag och vi ska få lön eller ja får det iaf men so vanlig så får inte Mogge någon.. Det där jävla företaget.. Det är sjukt.. 3:e gngen nu det är så här att han inte får nån lön i tid.. Och han ringer till dom men dom vägrar svara.. Ska man ha ett företag då eller?? Om man inte vågar svara i telefonen när ens anställd ringer och när man inte kan betala ut lön som det ska va... ??? Eller vad tycker ni.. Så denna vecka kommer vi väl säkerligen inte heller kunna göra nått.. Tis- Ons ska mogge lägga klinkers på pappas altan sen så tänkte vi åka till gränna en sväng till söderköping ( smultronstället) och till och me kasnke en tripp till sthlm.. Kolla hur Milla bor kanske.. :) Men vi får se om han får nån lön överhuvudtaget..


Ja Ja nu ska ja göra iordning mig för att gå ut och leka med snuttisen som för tillfället kollar på Puh.. hhihi

Ha en toppen Söndag..


Tuwis badar i orsa sjön..



Kommentarer
Postat av: Linda

Har han pratat med facket? För en del fack har att man får ut ersättning för antal dagar som man blir utan lön. + att de bör kunna se till att företaget skärper sig eller ta upp dem i domstol. Något drastiskt måste ju ske om det är 3:e gången de händer.

2009-07-26 @ 20:39:15
URL: http://lindaomaja.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0