Torsdag

Denna torsdag har vart lugn och skön.. Ja och Tuwis gick ut och lekte redan vid ca 10 imorse.. Det va ju såå himla skönt ute.. Efter ett tag så kom grannen ut och lilla Nattis.. Så fort Tuwis hörde Nattis så släppte hon allt och bara sprang dit.. Nattis har blivit en magnet till Tuwis.. :) Hihihihi Dom är så söta även att det är 1,5 år ca i års ålderskillnad  så har dom skoj i hop.. Dom går och äter vinbär och busar för fullt så skoj och ses..

Vid lunch så begav vi oss till Torby ja och Tuwis.. Mogge skulle tvätta bilen så ja & Tuwis passa på att strosa runt sj på IKANO/IKEA... En mysig mamma & dotter timme... Hittade inte så mycket.. Men en Body till dagis och ett par toffsar.. Jag är lite emot toffsar som har djur, frukter, nallar och skit på... Jag tycker att det är sååååååå fult... Usch.. Men båda Tuwas toffsar sprack när vi va inne på IKEA och ja va tvungen att hitta nya toffsar men hittade inte nånstans sådanan gummitoffsar små som hon har hemma så det enda ja hittade va små toffsar med djur på.. Nyckelpigor.. Det tog i mot att betala för dom och ännu mer att sätta upp det på henne.. Men va ska ja göra.. Håret bara hängde i ögonen.. Så det vart dom... Ja sa det till Mogge sen när ja kom hem, detta är DAGIS toffsar.. hahahah Va löjlig ja e men ja tycker att det är så rymt fuuuuul.. usch.. Men passar bra till dagis.. :)

Nu sover våran prinsessa och vi tittar på Sommar med Erst... Kalas bra..

Imorrn blir det att åka ut till Familj Nyhlén/Eriksson.. Och grilla på kvällen.. Mysss Ska bli skoj och se dom igen och lilla Leo och magen på mia samt se om det hänt nått på huset.. :) hihihihi

Nu ska ja softa.. :)



Dom fula toffsarna.. :)


Fin body från Lindex



Kommentarer
Postat av: Freja & Loves mamma

söta lilla du... kan du inte säga förskola? det smärtar lite i mitt hjärta när du skriver dagis hela tiden ;) kram

2009-08-01 @ 07:24:09
URL: http://www.frejasmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0