Torsdag

igår så vart det en ordentlig åskskur och regn oväder,,, Men vi åkte iaf till Nusnäs,,, När vi väl kom dit så lyste solen och det va skönt .. :) Sova tittade sådant när dom sågade hästarna och målade dom.. Tyckte hon va skit skoj.. :) Hon va jätte duktig hela tiden även här ingen gnäll.. Hon tyckte det va jätte skoj..
Vi inhandlade en dalahäst till Tuwis en pastell färgad men vit i botten kommer bild... Och det blev även en till ****** ... :D Jag hittade även ett jätte fint tyg till Tuwas rum med rosa dalahästar och lite sådant dala inspirerat det va verkoigen jätte fint till och med Mogge tyckte det så det köpte vi 170:-/m eller Tuwa fick det av Pappa & Gun... Tack så jätte mycket.. :) 
Tuwa satt på dom stora dalahästarna och tuppen utanför, tuppen va inte lite skojig men men vi stod brevis och klappade tuppen iaf.. :)

Sen åkte vi hem och åt lite lunch och bestämmde oss för att åka en sväng till Malung, då dit bar det av på em vid 16 lr nått sådant.,. Det är rätt långt och åka här ifrån.. 8.3 mil... Så det tog nu närmare en timme.. Men vi tog ett varv där och Pappa & Gun åt mjukglass sen så åkte vi hem igen och grillade...

Idag så lyser solen och det är inte ett moln på himlen.. Det är såå skönt så idag ska vi ner till stranden eller om vi tar poolen för där är det varmare det är sådant som märks.. :) I em så ska vi till Glönklitt in på björnparken ska blir skit skoj.. :) Ser vi fram emot va några år sedan man va där.. Nu har dom ju fått till isbjörn, sibirisk tigrar och massa annat skoj...

Ha en toppen dag allihopa...

Snart kommer vi hem igen tyvärr, alla skulle vilja stanna en vecka till minst.. Men men får åka nån annanstans i sommar oxå...

Kommer biler från gårdagen:



Här målar hon dalahästar



Tuwa utanför dalahästtillverkningen



Ja & Tuwis klappar tuppen



Hela familjen



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0