1:a Advent

Jaha då har det redan blivit första andvent...
Imorse så fick vi verkligen sovmorgon, tavk snuttan.. Och pipplade till lite vid 6 imorse men somnade om :) vaknade igen kl.8.45.. Shit va skönt.. :) Hon e så duktig våran tjeja,, Sover nu hela nätter .. Somnar vid 19.30 och sover till ca 8-8.30... Är hon inte dukitgt??? Utan av vakna..

Idag vart det en riktig god frukost med ägg och grejer.. :) Första ljustet tändes och lite julmusik åkte på.. Sååå himla mysigt.. Underbart..  :)
Den på fm så gjorde vi iordning oss åkte ner till tornby en sväng köpte en pyjamas till tuwis och ett par nya mikasiner..:) Sen så gjorde vi det vi hade planerat för dagen åkte ner till slätmon till mor/mormor.. Min lilla syter med pojkvänn o son va där... Alltså min syster son som nu e 1 vecka och Tuwas kusin..
Än är ju sååå söt.. :) Tuwa pussa honom och pillade lite..:) Skulle ta ett kort på dom två tillsammans med det glömde ja bort.. Vi åt mat där, fikade och bara va.. :) Skönt.. Tuwa busade för fullt. Är precis hemkomna typ.. Tuwis somnade ibilen hem och sover nu, jag har vart ute och satt upp ljusslingan på framsidan, ser lit trevligare ut ska väl sätta upp den på balkongen me, men imorrn.. :)
Julgardiner uppe, julstjärnor uppe, nästa helg ska vi baka lussekatter och lite ischocklad tänkte ja... Så julstämningen kommer krypandes.. Underbart.. Det är såå skoj när man har barn, eller hur?

När vi skulle åka förut så satte ja in Tuwa i bilen så gjorde nått me ryggen så har så himla ont.. Inget skoj, men antagligen bara musklerna som ja har sträckt.. Men ont som tusan gör det. Kanske ska använda mitt presentkort ja fick av Mogge när ja fyllde på P.A.U.S.E en massage...

Imorrn åter till vardag, skola redovisning.. Lite nervit, ja hatar nämligen att redovisa,,, men det gick bra sist så ska väl gå denna gång me..
Även besiktning på bilen imorrn, peppar peppar att den går igenom.. Alltid nervigt.. Även att man vet att det är toppen.. Håll tummarna. :)

Nää ska hälla upp lite julmust och titta på Troja..

Ha en bra första advent..



Lilla Charlie, Mosters sötis

 

Advent frukost

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0