Första snön

Idag har jag vart i skolan och just nu läser vi ju medicin.. Shit vad intressant men svårt måste ja villigt erskänna... Tusen saker man ska kunna och allt går in i varann typ.. Men ja ska klara detta me.. :)
Idag gick vi igenom cirkulationen i kroppen, blodet, hjärtat och alla sjukdommar med vissa behandlingar.. SÅå intressant... På måndag ska vi lära oss hjärt och lung räddning ska bli skoj va ju hundra år sedan man gjorde det sist i 9:an... Kommer man ihåg nått.. Knapp måste ja säga.. Och så förnyas ju allt me..

Hämtade Tuwis från dagis nu vid 14.30 det tog bara 30 min att gå hem i detta oväder.. Snön har kommit... Har ju små snöat hela dagen och bara då vi gick till dagis så va det små små flingor som föll , när vi kom ut från dagis va det lite större sedan på vägen hem så vart det större och större och mer och mer... Och snön lägger sig me...Kommer bli som ja sa till mogge att imorrn när vi vaknar så är det massa snö... Eller vad tror ni?? Tuwis gillade snön.. Hon ville ha den i ansiktiet.. Knäppis..hhiih

Nu sitter ja med en kopp kopp kaffe och ska snart börja me maten idag bjuder ja på pasta och köttfärs sås... Snabbt och enkelt innan alla kommer för ikväll är det ju INREDNINGS PARTY... Det är massa folk som kommer eller iaf som har tackat ja och sagt att dom ska komma.. Så vi får väl se om alla kommer... Alltid lika spännande.. MEn det komemr bli skit skoj ikväll hoppas ja.. Julsaker och allt... hiihihi Kliar redan i fingrara..

Mogge har idag vart hemma från jobet för knät är skadat igen.. Han har vart på VC och tömt det på vätska och blev sjukskriven ett par dagar.. Men hoppas att det blir bättre snart igen.. :)

Imorrn är Tuwis ledig från dagis och ja me så nån som vill hitta på nått tveka inte att höra av er...

Nää nu vill min underbara dotter mysa me sin mamma..

Lite bilder från dagis idag och under förra veckan

 

 

 

Idag på dagis

I dag åkte overallen på innan har hon ju haft det fleecefodrade regnstället

Perfekt... <3

http://4.bp.blogspot.com/_pF_R2W15iUE/SV9xfKUOIQI/AAAAAAAAGuw/nL3_NU1tMlM/s400/sn%C3%B6flinga


Kommentarer
Postat av: emelie

världens sötaste bilder åååh ses för sällan:) hon blir så stor så fooort helt galet. får ses snart syster kanske hos far till helgen:)

2009-11-05 @ 19:35:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0