Fredag, Jippi

Detta med att komma på rubriker, hmmm gillas inte av mig iaf...

Inatt jhar det vart så där , Tuwis har fått tillbaka sin förbannade hosta.. vaknade till vid 5 imorse och då tog vi över henne till oss.. Och hon ville inte somna om utan låg på mig nästan och bara hosta och hosta.. :( Snuttan.. Vi gav henne lite hostmedicin men det hjälpte inte så hon hostade så enormt mycket så hon spydde upp all slem och skit hon hade i halsen och ja vet inte vart.. Det va inte fräsch men bara att klä av henne och bädda rent i våran säng.. Lilla snuttan då... Sen så pallade ja upp me kuddar bakom henne imellan oss så sate vi på Tv:n hon va inte såå trött utan mest mys sugen.. Så vi låg hela familjen i mitten av sängen och halv sov inte Tuwis vill säga hon låg och bubblade och skrattade åt Tv:n... Gullungen där... Vid ca 6 så kommer ju I drömmarnas trädgård på¨Barnkanalen.. Hon vart helt överlycklig kan ja lova.. hihihi sett satt hon helt stilla i ca 30 min och bara pratade med Makkapakka och alla i det programmet.. :) Snuttis...

Kl 8 va det upp och hoppa frulle tajm magen kurrade efter dessa timmar man har legat vaken.. Tuwa åt 3 skålar med kräm i morse duktig tjeja.. Kl. 9 va det dax för dagis.. Som sagt 30 min promenad i Tuwas takt till dagis och allt hon ska pilla på.. Och imorse så följde ju Shiva me oxå.. Det va ju skoj tyckte Tuwis.. Väl framme på dagis så va det dax för frukt.. Tuwis fick va ute idag igen som alla dagar när hon börjar 9... Men det är bra.. Man ska va ute och leka.. Finns inga dåliga väder utan bara dåliga kläder, eller hur?

Ja och Mogge gick hem jag satte mig och plugga lite.. På cirkulationen i kroppen har ju prov redan den 18:e så massa plugg.. Och jag har ju inte fått min bok ännu hade hoppas på at ja skulle fått den idag me posten men icke.. :( Men kommer troligtvis på måndag iaf..

Ikväll så kommer Ellioth me familj, vi ska titta på idol och få Fia på andra tankar än det som kommer häna imorrn... :) troligtvis kommer hon bli igångsatt.. :) hhihihih Och gissa nån som kommer va förts på plats när dom kommer hemm .... :) Jooo Ja.. :) hihihih

Nehe, kaffet är klart ska fortsätta plugga lite...

Ha en bra Fredag
Glöm inte idol ikväll.. :) Ingen risk va!! ??

http://www.angelmolly.se/images/hlhs1.gif

 



Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag sitter i skrivande stund på ett plan till en öde ö...Där kan väl inte finnas något bb? :S

2009-11-07 @ 07:47:27
URL: http://fiuten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0