Fredags Myyyys

Jaha fredag em redan, när ja lämnade snuttan på dagis så va det inte så skoj.. Hon verkligen klänge sig fast i mitt ben...OCh ville inte va på dagis, men som vanlig så går det snabbt över..

Termin samtalet på skolan gick kalas, och det känns såå bra.. Gjorde klart planeringa för nästa termin men även för 3:e temin. Ja behöver inte förlänge 1 termin. För ja kan göra båda inritktningarna på samma termin.. Och det kändes sköt.. Slippa ta mer studielån och grejer.. Hoppas bara ja klarar det me.. Men det tror ja har ja det tempot ja har indag så kommer det gå galant.. :)

Fick tillbaka Medicin uppsattsen igår om mikroorganismer och ja fick VG+ Är såååå himal nöjd.. :) Men frågan är vad som krävs för att få MVG men men... Ja är super nöjd.. Har fått VG på allt.. Och har hittills VG i alla kurser ja gjort.. Nu bara medicin kvar ska lara VG där me... Håll tummarna för mig.. :)

Efter samtalet i skolan så åkte ja hem direkt,känner att biverkningarna började komma rigält då efter vaccinations sprutan.. ja va så frusen, ont i hela kroppen och trött.. SÅ ja gick hem och la mig en timme sedan hämtade ja Tuwis på dagis..

Idag hade dom haft fredags mys på dagis, skoj.. Dom sat och pysslade lite när ja kom in, så vi vart kvar en stund.. Och sedan 30 min promenix hem i Tuwas takt... *ler* Ska göras så mycket på vägen.. Gunga, titta flygpla, bussar och bilar ja massa och sen kommer det hundar o katter och hälsar på henen... Mammas tjeja...

Nu sitter vi och tittar på Pippi jag är fortfarande lite däven efter sprutan Tuwa verkar inte fått några biverkningar hon har lite ont i armen men inget annat...

Ikväll blir det fredags mys och IDOL...

Fia: Ring när du vill, tveka inte, finns alltid här för dig snuttan ( min andra hälft) Hoppas du känner det och vet det...Ses imorrn snuttan

Idag är det fredag den 13:e inget har hänt ännu.. Min syster är Beräknad tills idag me bebben men tyck inte hända nått... :( Men men snart hoppas ja... Så petra utt och promenera, putsa fönster och ja vet allt vad man kan göra.. :)

Näää nu ska ja ha mer kaffe.. Och Pappa Mogge kommer snart hem,, Skönt och Mys....

Pussar

Bilder från Oktober/November förra året.. Då va snuttan inte stor.. :) Och det va inte lika kallt som iår kan ja lova.






http://cojjoj.blogg.se/images/2007/fredagsmys_text_1197049358_5006650.jpg




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0