Helgen rusande

japp denna helg har verkligen rusat förbi, jag har inte hunnit me bloggen överhuvudtaget.. I fredags hade vi mys, lagade god mat, vart ett glas rött eller två. Och idol som resten av svenska folket, men åkte rätt ut,,, Hmm ja e osäker på den frågan, vad säger ni??

Lördagen bjöd på mys och åter mys,, Och Taco.. Fia och Ellioth kom hit, ja fick present som tack för att dom fick komma,, En god dusch tvål och en deo... Tusen tack snuttan... :) Och som vanligt när vi umgås me dom så är det trevligt... Alltid.. Mange  va iväg på 50 års fest lr nått så det va bara fia, ja och Mogge som moffsade godis, chips och drack julmust.. Mumma.. Ha tvingade dom att se på körslaget.. hihihihi Det e bra, eller hur fia?? Men åter igen tack för en mys kväll.. Min 4:e hälft,,,

Idag söndag så va vi nere hos mamma en sväng, vi vart bjudna på mat och medans karlarna gjorde det så va ja, mamma och Tuwis ute och busa och gick en promenix me vovven.. Vi lekte i lövhögarna, hälsade på bimbo vid hennes grav, klappade hästarna och korna och sedan gick vi en sväng nere i hagarna.. Mys och skönt att röra sig lite.. Tuwa vart helt slut för när vi kom i  en timme senare så somnade tuwis i mammas famn.. Och sov i en timme men somnade klockrent när vi kom hem igen som vanligt vid halv 8.. Det e inte likt henne kan ja lova iof så sov hon bara bilresan ner som tar 40 min ca hon e van att sova 1,5h varje dag.. Snuttis då... Hon lärde sig me att säga Fjanten.. Mammas katt heter det.. Så när vi va ute så gick hon och ropa på Fjanten hela tiden.. Såå underbart söt.. Snuttan... Hon lär sig snabbt... Duktig tjeja..

Nää nu ska vi sova imorrn är det skola igen,, Medicin Grundkurs börjar imorrn ska bli skit skoj kan ja lova. Och sedan på kvällen så är det unvecklingssamtal på dagis för oss.. Ska bli skoj och höra hur Tuwis är där och med dom andra barnen.. Lite nyfike.. Men som dom säger hela tiden att Tuwa är alltid glad och positiv aldrig elak men tar för sig så det känns jätte bra...

Men nattis på er:

PS: Glöm inte att inredningspartyt e på Onsdag kl. 18.30 och att det är Fars Dag på söndag

http://194.68.4.214/bilder/b/9789162266059.jpg

http://www.svd.se/multimedia/dynamic/00365/kossor_365627b.jpg


Kommentarer
Postat av: Anonym

Medicinsk grundkurs är en spännande men väldigt mycket fakta om kroppen och allt vad det innebär - Men kul och lärorik är den=)Jag läser på Moa-skola, har inte kommit under fund med om du med gör de eller om du läser på Birgitt eller de andra som heter något med kompetens..=) Men hoppas de kommer gå bra, jag önskar dej Lycka till!



Söt dotter du har!



Kramar en läsare=)

2009-11-02 @ 16:21:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0