Lördag

Japp lördag men de känns som fredag eller nått, tack vare att min fina karl jobbar.. Han hade lovat platschefen på bygget att han skulle jobba idag så det verkligen skulle bli klart.. För bygget ska va klart, helt klart denna vecka... :)
Så han åkte iväg tidigt imorse och jobbar till 16.00

Ja och Tuwis hade en mys frukost stund, hon sitter nu o tittar på Emil och ja tar en kopp kaffe och har bäddat sängarna.. :)

Idag hade ja tänkt att åka in till stan en sväng en ja skiter nog idet, blir så proppat på schemat och så vill ja umgås me Tuwis så mycket ja kan.. :) Mammas sötis..

Nu hänger alla julstjärnor uppe och ja idag tänkte ja stryka julgardinerna me så dom kommer upp.. 1:a advent imorrn ju och min adventljustake har inte kommit från ljuspartyt,,, Även att dom lovade att dom skulle hinna komma tills idag... Inget roligt.. Så får åka och hitta nån annan.. :( tråkigt hade verkligen velat haft den som ja beställde...
Den skulle ju passa så bra i mitt kök.. :( Lite ledsen över det e ja kanske ni märker..


Denna beställde ja, finn eller hur och tänkte ha röda ljus i..
Men icke.. :(


Ja ja får se om det blir stan iaf måste ju verkligen ha en tills imorrn,eller hur?? Kan ju inte vänta med att tända första ljuset....

Näää ska in o pussa lite på min sessa..

Pöss på er


Kommentarer
Postat av: Annie

Mmm jag vet, känns konstigt! Vi är kanske töntiga men inte kul om ellie är skrikig hela nyår;-)Nej då så farligt är det inte, blir nog lättare när han är lite äldre oxå. ska bli mysigt att träffa er på lördag.-kram

2009-11-28 @ 20:01:11
URL: http://minitass.blogg.se/
Postat av: jenny

Jag undrade oxå lite vart sakerna man beställde har tagit vägen. tycker att det är lite dåligt att det tog sån tid:( så lite besviken är man här oxå.

Hoppas att ni har haft en bra helg iaf.

Kram

2009-11-29 @ 15:34:54
URL: http://yoymivida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0