Måndag igen

Japp måndag igen, veckorna springer förbi men helgerna rusar.. Shit vad det går fort..
.
Idag började ja inte förens kl 11 hade HLR undervisning... Det va skoj men shi vad jobbigt det är att göra HLR... Det är inte lika lätt som det ser ut kan ja lova... MEn jag vart godkänd.. :)
Sen åkte jag hem och pluggade lite inför inlämningsuppgiften som ska va inne den 23:e...

kl 14.30 så gick jach hämtade Tuwa på dagis, hon hade gjort en prassel tavla.. Jätte fin.. Man blir stolt när man ser hennes konstverk på väggarna... :) Skoj.. Innan vi gick hem så tog vi ett varv i spåret, lite frisk luft och lek för Tuwis hon älskar verkligen att va in skogen.. Så vi va ute 1,5h efter dagis., Skönt men kallt... Mogge kom hem och sedan vart det åka till Maxi som varje måndag och inhandla veckans mat.. På maxi så va det en Apa.. Han ville ge Tuwis en banan men Tuwa vart lite rädd men när vi skulle åka så skulle hon stå och vinka och säga Bye Bye apan... Hon kunde säkert stå så hur länge som helst.. Och hon fortsatte i bilen.. :) Sötisen...
Hemma så vart det att laga mat idag vart det tunnbrödsrulle mumma, det va länge sedan.. Och nu sitter ja här och min karl och dotter kolla bompa brevid i sängen men snart dax för pyjamas och iggel piggel innan sänger för lill snuttis.. :D
Imorrn är ja ledig men massa plugg på schemat Tuwis är på dagis mellan 9-13

Fick bilder av Fia från besöket igår hemma hos dom.. :

Mogge, Tuwa, jag och lilla Elton

 

Tuwa, ja och Elton

Hela familjen med nya medlemmen

Stolt Storebror

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0