Myyys

Japp nu e vi hemma hela familjen,, Underbart.. Tuwa o Mogge e nyss uppkomna från badet.. Medans dom badade så hann ja duka av och krubba spisen.. Så nu e den ren o fin.. :)

Tuwa har haft lång dag på dagis, hon tycker det e så skoj.. Men blir så glad när man kommer... :) Underbart att se.. Mammas finaste tjeja..

Ja i skolan är det full rulle, medicin kursen slutar ju nu den 7:e och den dagen så har vi prov på aj se inlägget innan.. :) Massa.. Det är inte lätt kan ja lova.. Massa att kunna men ja ska verkligen sitta och rå plugga denna vecka.. Imorrn e ju Tuttis på dagis mellan 9-13.30 så ett varv i spåret på morgen har ja planerat efter ja lämnat snuttan sedan hem och plugga.. Allt vad som har med diabetes, nervsystemet och alla körtlar i kroppen... Fattar inte hur ja ska kunna detta... Mne det ska  nog gå.. Ja tycker ju det är intressand o skoj så det kommer nog gå eller vad tror ni..

Idag gjorde ja det ja hatar,, ja svek en kompis, och det gör såååå ont i hjärtat.. Ja har fällt en tår... Vet inte vad ka ska göra.. Hoppas hon/dom förstår och det vet ja att dom gör för dom är BÄST... Vi vill inte förlora er eller va osams.. Ni e ju guld värda.. Förlåt Förlåt...  Vi älskar er...

http://znogge.files.wordpress.com/2008/09/ledsen_2_thumb2.jpg

 

Nu ska ja borsta tänderna på snuttisen, och ge henne välling sedan är det TV:n som gäller Sveriges Fulaste hem...

Pöss på er

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0