Vilken natt, shit

Igår satt jag och plugagde klart inlämningsuppgiften till Medicin.. Ja renskrev och allt.. Klapp på axeln.. :) Är nöjd med uppsatsen och hoppas på bra betyg.. :) Ja va klar vid 23 ca gick och la mig, men kunde inte sova inte Mogge heller vi låg och vände och vred på oss.. Shit vad det inte gick att sova.. Kollade på klockan en gång i halv timmen.. Klockan 03.00 så vaknade snuttis me... Och även hon kunde inte sova.. Låg och knölade och ropade npå mig, skulle ligga på mig.. Skulle klättra hon blev arg på shiva mitt i natten.. Det va kaos kan ja lova.. Ändå va man så trött men man kunde inte riktigt få somna... Har ni haft det så?? Kl. 5.30 så somnade Tuwis äntligen i min famn med benen på mig.. Myyys .. Då gick tankarna nu måste ja försöka sova lite klockan ringer inte förens om va 40 min.. Ja lyckades till slut.. Men lyckades oxå stänga av klockan... Vaknade panik 7.45... Shitt.. Upp som ett spjut ringa dagis och säga att vi har försovit oss.. Hon ska va på dagis 7.45 min buss går 7.55.. Fick ringa Mogge så fick han ta tidigare frukost hade inte han nått emot.. :) Ja gjorde snabbt iordning mig, väckte Tuwis som snarkade som aldrig förr men som ALLTID vaknar med ett leende på läpparna.. Mammas skrutt... Sedan vid 8.20 va det bara att springa till dagis, slängde på Tuwa kläderna i me frukost det lilla hon äter.. På dagis så har Mogge precis kommit.. Ja va inget stressad ja lova...hihihiihhi Dagis personlen måste ju trott man va knäpp.. Men utan baby så hade ja kommit försent till skolan.. Tack älskling.. Ja han andas lite imellan innan lektionen började iaf.. Skönt och hann ta en kopp kaffe.. Lyckat..

Medicin på shemat gått igenom andnign och allergier, väldigt intressant må ja säga.. gjore med ett litet grupparbete om EKG.. Ska redovisas på måndag och onsdag nästa vecka så är det redan prov på cirkulationen i kroppen... :)

Nää ska bädda sängarna som ja inte hann i morse sen ska ja hämta snuttis på dagis och i em ska Tuwis och Mogge klippa sig hos min syster..

Ha en bra onsdag

PS: Missa inte arga snickarn i kväll..

pöss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0