Jaha mer prover

Japp läkaren ringde ju igår som sagt, tidigare än beräknat.. Men det gick bra att prata med läkaren när ja va på Tempo.. :) hiiih

Ska berätta vad hon sa: Dom vet ÄNNU inte exakt vad det är mer jag har för sjukdom i tarmen men nått är det, dom har två olika sjukdomar att gå på eller sjukdonar och sjukdomar.. Ja ja.. Det ska komma en specialist läkare från kära huvudstaden och titta på mina bilder och filmen från enoskopin dom gjorde när ja låg inne... Och förhoppningsvis så kommer han se vad det är om inte så kommer ja få göra en ny magnetröntgen av tunntarmen.. För ger dom fel medicin till mig nu så kan det vara skadligt för min lilla tarm och det vill vi inte.. Jag hade oxå ordentlig järnbrist och även nån annan brist på nått i mitt blod så mina blod värden va inte så bra.. :( Så jag fick order om att gå till VC och lämna nya blodprover. Så det gjorde jag idag.. Inget skoj men ja börjar bli van nu.. Men faasan va ont det gör fortfarande att ta prover och dra bort plåster.. AjAjAj... Så ska ha kontakt med läkaren igen om ca 2 veckor får se då vad dom säger... Hoppas på positiva besked nu.. Är trött på detta att gå i ovis het dag ut och dag in.. Men å andra sidan så är det såååå skönt och ÄNTLIGEN fått hjälp.. Så bara det känns skönt..

Hade ju prov idag me i skolan i VoS.. Gick väl så där. ja missade en fråga som aj inte kunde.. Shit.. Men ja hoppas att det andra väger upp mer så ja iaf kan få G.. Och min APU uppgift gick toppen.. Max betyget va G men läraren skrev att ja fick G++ känner mig stolt och det känns toppen bra..

Men idag är det Halloween, pumporna står utanför och lyser så fint.. jag och Tuwis gjorde 2 st igår-... Och hon gillar verkligen att titta på dom och så säger hon... Mamma, pumpa fiin... Hur söt får man va... - Jo världens sötaste... :)
Idag hade dom bakat på dagis , hallongrottor.. Mammas dukitiga tjeja.. Nääähe nu kommer fia & mange med kantareller som aj fått av Fias Mamma Mona.. Tack Tack!!! Sen ska vi vidare ut ill picket och sätta ljus på gravarna... Mogges Farmor och farfar och min gammel farmor och farfar.. DOm ligger alla 4 på Vreta kloser kyrkogård...

Näää ha en toppen fredag och NI rösta rätt ikväll i IDOL....

Pöss på er

http://vikki.blogg.se/images/2007/blodprov_1180597561_23672078.jpg

 


Ledig idag

Japp idag är det ledig dag för både mig och Tuwis och det har vi njutit av i sängen nu på morgonen även att lill snuttan slår upp sin vackra blå kl. 7.. Men men mycket mys vart det ändå fram till 8.30 då det va frkost tajm..

Så idag kommer dagen bjuda på massa bus och ja hoppas på sol då vi tänkte ta en låååååååååång promenix efter lucnh så tuttis frå sova och ja får röra på dö köttet.. :) Sedan ska vi va ute och leka fram tills Pappa Mogge kommer hem är tanken iaf men vi får se.. Måste nog gå in imellan för läkaren från mag&tarm ska ringa idag.. Jag ska få alla svar på alla proverna dom tog när jag va på ÅB och även hoppas ja på att få svar ifall det är så som dom misstänker att jag har ännu en tarm sjukdom... :( Mindre skoj men livet är inte alltid skojigt har ja lärt mig... Men tur att ja har min lilla solstråle som gör dagen ljus...Och även min man som stöttar mig i allt detta utan dom två min fina familj och släkt  och mina älskade vänner  som har funnits där så hade ja gått under.. Älskar er alla...

Ja ja nu ska vi inte prata om tråkig heter...

Idag öppnar ju NetoNets lagershop, vi ska nog åka förbi en svän i em när älskling har slutat...
Näää nu är kaffet klart och snuttisen vill måla så dax att ta fram kritorna och papper...

Ha en bra torsdag...

Pöss på er

http://blogg.passagen.se/gynta/resource/K%C3%A4rlek.gif

 


Onsdag = Skola

Japp onsdag igen, känns så konstigt att jag har vart hemma i 2 dagar.. Inte van längre.. :)
Hihi idag har jag och Tuwis haft en riktigt mys morgon vi låg i sängen ända till 8.30 och bara myste och busa och hade bompa på i bakrunden.. :) Helt underbart... :) Och hon säger ju nu me. Mamma , mysa!! :) Sååå söt... Kärleken till henne är obeskrivlig...
Sen vart det upp och hoppa och äta frukost båda magarna kurrade, Tuwis åt en stor skål med start och mjölk och en macka.. Inte illa.. :) Duktigt tjeja.. Sen var det lite mer mys och bus vi satte oss på hennes rum och målade.. Det älskar hon verkligen.. Sen va det tajm för dagis och ut i det fina höst vädret.. :)

Tuwis fick åka vagn till dagis idag pallade inte att knalla slomotion.. :) hihiih Det va inte skoj på dagis idag hon grät... Inget skoj och lämna henne då men hoppas det blir bättre snart igen.. Är nog bara en svacka hon e.. Peppar Peppar...

Nää nu ska ja äta lite lunch sedan skola...
Ha en bra dag

http://passopp.blogg.se/images/2007/h_st05_036_1187772110_1269478.jpg

 


Treo gör underverk

Ja det måste ja faktiskt säga att det gör.. Har haft huvudvärk konstant sedan igår eftermiddag.. jar prövat panodil och ipren för att skona magen lite.. Men inget av det har hjälp.. Har ju inte haft treo hemma, det va slut... :(
När jag vaknade imorse så dunkade huvudet så enormt så ja fick tårar. Men går ju inte att bara lägga sig när man har barn att ta hand om.. Så fick säga til mig sj att det inte va så farligt.. Äta frukost, klä Tuwis inför dagis och sedan iväg till 9.00.. Vi fick ju gå redan vid halv 9 hemmifrån för hon ska ju bara gå, gå, och åter igen gå nu för tiden.. Vi va framme prick kl.9.. Hihihihi hon har så himla mycket för sig på vägarna.. Hon möter katter och då måste hon ju stanna och klappa..lika så hundar om dom e små.. :)

Idag grät hon när ja lämnade henne men det va nog bara för att dom va ute, vet inte om det är så att hon inte känner sig lika trygg där.. För hon gråter varje gång dom e ute när vi lämnar henne.. Inget skoj men ja vet ju att det går över lika fort..Men men åter till huvudvärken.. När ja va på väg hemmåt igen efter lämnandet av skruttan fingde ja till mogge för ja visste att han skulle komma hem på lunchen.. Och bad honkm köpa Treo på vägen hem och när han kom hem så öppnades röret ganska omgående kan ja lova er.. 2 tabletter ner i ett glas vatten.. Och efter ca 30 min så va huvudvärket puts väck... Helt underbart.. :) Tack treo..

Efter ja hämtat Tuwis på dagis kl.13 så va vi inne en stund till mellis kl 14 och innan dess vart det lite Nalle Puh för snuttisen och ja passade på att dammusuga och skura golven.. Sedan mellan och efter det på me kläder och ut och busa vi va sedan ute ända till kl. 16.30 ca.. Vi bakade kaka i sandlådan, ja rensade i rabatterna, rensade i våran leklåda utanför, soppade upp alla löv som ligger på framsidan.. Ja massa han vi me... kl.16.00 kom pappa mogge hem och straxt efter honom kom familj Ellioth.. Vi bjöd på middag .. Hemma gjord lasagne. och ja hoppas att det smakade.. Vart efter rätt oxå kladdkaka som dom hade me sig.. Inte illa för en tisdag va.. :)

Imorrn är det tillbaka till skolan, ska bli skönt och skoj och träffa alla igen.. Sist ja träffade mina klass kompisar så va ja i tårar det va den dagen jag vart inlagd på sjukhus... Inget roligt minne kan ja lova.. Mend et finns där..

Nää he.. Ska väl plugga lite me..




Tuwis igår ute i lekparken


Tuwis igår ute i lekparken


Tuwis i dag hemma i gungan

http://www.mcneil.dk/files/billeder/produkter_stor/Treo_Treo-citrus2.jpg

 


Dåligt, men trött

Ja jag har fått lite kommenterer att det är dålig uppdatering här och det kan ja verkligen hålla med om.. Men ja måste oxå försvara mig själv lite.. Jag är och har vart såå trött.
Jag jobbade ju fredags kväll va hemma vid 22.00 sedan upp och jobba på lördag morgon mellan 7.30-16 och även söndag likadant.. Så ni kanske förstår att jag är trött och när jag väl kommer hem så vill jag umgås med min fantastiska familj.. Och pussa på min fina dotter... Inte sitta vid datorn.. Det gör ja tillräckligt iaf.. För samtidigt som jag har jobbat så har ja ju haft plugg en apu.upppgift som ska va inlämnad och klar på onsdag.. Så det sitter ja med och traglar.. Det är inte lätt men jag hoppas att det blir bra i slut ända.. Jag har oxå slut prover i VoS på fredag så det är en hel del plugg om ja säger så.. Men efter denna vecka me så hoppas ja att det lugnar ner sig lite iaf..

http://www.kristdemokraterna.se/VarPolitik/VaraViktigasteOmraden/~/media/EC6015726EAB46BDBAA2784400DFCCE5.ashx

 

Idag är Tuwis på dagis mellan 9-13 så ja ska snart hämta henne tänkte ja ska hinne slappna av lite innan... Eftermiddagen vet jag inte hur den kommer se ut innan pappa mogge kommer hem.. Men sen då så ska vi åka och handla våran dagliga veckohandling.. :) Och sedan hem och göra mat.. Nån som har förslag på vad an kan äta idag??? För min hjärna står still.. :)

Måste skryta lite me Tuwa pratar ju mer och mer nu för varje dag dom ord hon lärt sig nu är :

- Måla

- Robin (morbror) Hon säger Bin.. Som ja sa när ja va liten

- Två

- Man frågar vad hon heter, säge hon Tua.. = Tuwa

- Hon säger 4 ords meningar imellan åt men mest 3 ords meningar...

Imorse när vi gick till dagis sa hon: Ä Bin Mamma? = Är Robin Mamma?

Man blir sååå himla stolt hon är ju bara 1,5 år och redan kan sååå mycket, Stola föräldrar kan ja lova... :)

Näää dax att vila lite.. Ha det toppen

 

PS: KOM IHÅG ATT DEN 4:e NOVEMBER ÄR DET INREDNINGSPARTY HEMMA HOS MIG KL: 18.30

VILL NI KOMMA LÄMNA EN KOMENTAR..

http://4.bp.blogspot.com/_iFElyMJzwXc/SjlkN-6lGlI/AAAAAAAAA68/_megjXx8qfg/s400/0CD1AAA4B38A5A308CD691D3A2A98513.jpg


Iggel Piggel

Ja, Tuwis har nu på senaste tid börjat gilla barnprogrammet I Drömmarnas Trädgård, hon tittar på det varje kväll innan hon ska sova.. Och älskar det.. Så lite tips till familj och släkt att inhandla i juklapp till snuttan är:



Finns på Tous´r´us


http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/04/07/99/32/3/9cbdabf3-4d6d-4ce2-9ccb-81f7636e9e02.jpg

Denna film har hon ej.. :)


Ett litet julklapps tips...



Vart myyys dag

Japp va ju på BVC igår på läkar kontroll.. Snuttan väger nu 13700 gram och är 83 lång.. Hon följer sin kurva precis som hon ska och det känns jätte skönt.. Men jag har aldrig sett henne så ledsen som hon va igår när vi kom in i rummet på BVC hon skrek och va helt hysterisk... Väga henne va inte skoj hon skrek lika så när vi skulle mäta henne.. När läkaren kom in och skulle undersöka henne så fick hon busa med henne en del innan hon ens fick röra henne.. Vart ingen spruta igår som vi skulle ge bara för att vi ska till allergicentrum med Tuwis den 12/11 och säger dom att hon har nån allergi eller liknande tack vare hennes hosta och eksem så kan hon va i riskzon ang svininfluesan och kommer då få vaccin även att hon e under 3 men det är ju inte säkert.. Hoppas att hon inte har nått och att hon inte e i riskzon..

Iaf efter BVC så va vi på stan me Lina och lilla Theo.. Såå himla go man får va då.. Va såå skoj och äntligen få se dom.. Vi tog en lunch på Claras, kalas bra ställe när man har barn och barn vagn. Det vart pizzabuffén.. Mumma.. Även Tuwis åt lite.. Sedan vart det en runda på stan och vart lite inhandlat.. En jacka till Tuwis, en tröja till henne me, strumpor och en funk polo även det till henne men köpte iaf en koffta till mig.. :) Sen så sov båda barnen så då satte vi oss på Esspresso house och fikade. Mumma det me, mycket bubbel vart det.. Och en toppen trevlig dag..

Kvällen bjöds på plugg plugg oich plugg... Blir inte klock på allt, hur ska ja hinna.. :S Men det gör ja nog hoppas ja.. Ska träffa Kim på veckan och plugga lite ihop till stora provet den 30:e...

Ja Ja idag ska ja jobba, ska lämna Tuwis på dagis nu snart eller straxt innan lunch...

Så ha en toppen dag

Tuwis nya jacka

 

 


Godmorgon

Ja så här tidigt brukar inte ja blogga men ja hade 2 minuter till övers.. :)

Ja idag är det BVC som gäller 1,5 års kontroll en månad försent och spruta.. :( Tur att Mogge ska me för ja är ju sååå sprut rädd även att ja borde va van nu efter alla sprutor och skit ja har fått för magen.. Men icke... Men ja kanske inte går ut idag.. Vi får se hur det blir.. Efter BVC så ska vi möta upp Lina och hennes lilla Theo ska bli såå skoj och äntligen träffa dom och se det lilla underverket och Ankan och sötisen Aimee ska me.. Sååå himla skoj ... :) Kanske blir en lunch vi får se.. :D

I eftermiddag så ska vi till Tuwas dagis på höst fika, myys.. Skoj..


Näää nu kallar Tuwa bussen går snart...

http://www.skola.jonkoping.se/images/18.17ebf16e114dad55939800027927/ugglan.gif

 

Ha en bra torsdag

 


Inredningsparty

Halla Alla Där Ute

Nu ska jag ha ett INREDNINGSPARTY igen tänkte jag.Hade ett i höstas.. Ja visste inte riktigt vad det handlade om vad det va för produkter osv. Men det visade sig att det va BRA produkter till ett MYCKET VETTIGT PRIS... Och det gillar vi ju alla.. När det är BRA PRISER, eller hur?

Nu har Julkatalogen kommit med men oxå nya höstkatalogen..
Det finns såå mycket fint..

Så den:

4 November
Klockan : 18.00
Hemma hos mig


Vill ni komma så lämna en kommentar så vet ja..

Det kommer bli en rolig kväll med mycket shopping, iaf för min del.. :P hihihi









Men ni kan ju själva gå in på hemsidan och kolla

Livingandroom




Kortis dag.. :D

Ja idag vart det en kortis dag, emn det gjorde inget.. För varken ja, Mogge eller Tuwis fick upp ögonen i morse.. Det va sååå segt...Usch inget skoj.. Men vi tog oss iaf upp ur sängen även att det vart lite senare än vanligt men men vi fick stressa lite... Inte bra för magen... Hmmm

Vi hann iaf till dagis i tid och Tuwa som vanligt bara pussen och bye bye, imorse lite gråt eller gråt och gråt kan aj inte kalla det utan hon ropa efter det med en liten darrig röst.. Men så fort "dagisfröken" sa kom Tuwa kolla bolen eller liknande så vinkade hon till mig och gick glatt iväg.. Och det värmer mamma hjärtat att se.. :D

Dagen på jobbet börade lugnt i dimman, inget stress.. Medverkade oxå på en vårdplanering till idag, väldigt intressant vill ja lova och sedan ett inköp så såg min dag ut.. Inte så jobbig..Skönt.. :D
Sedan tog ja 13.03 bussen hem och hämtade Tuwis och det vart som vanligt en promenix hem hon ska pilla på allt..Gullungen.. Väl hemma kolla post och lite bus innna det va dax att börja med maten.. Idag vart det Potatis, pannbiff, sås och lingon.. Det va mumma riktigt husmanskost vill ja lova.. :D

Sedan har dagen bara bjudit på mys, bus och åter bus.. Har passat på att rensa lite bland Tuwis gamla kläder, tvättat upp det och ska packa ner det bland alla dom andra urväxta kläder...

Imorrn så är jag ledig, ska bli såååååå skönt kan ja lova men upp och hoppa iaf vi ska till BVC imorrn kl. 10.00 sedan träffa Lina och hennes lilla Theo och Ankan och lilla Aimee..Skojsigt.. Ska oxå passa på att shoppa lite tänkte ja.. EN ny mössa till Tuwis och vantar och även nått till mig kanske.. En ram me till fotona på Tuwis frå fotofolket...

Nää nu sovet skruttan och ja ska ktypa upp i famnen på min karl...Och titta på Arga Snickarn... :D Kalas bra.. :D

Ha en toppen trevlig kväll..

http://www.flowernet.se/trendiga_orkid%E9er.jpg

 

http://images.tvrage.com/shows/22/21880.jpg

 





Mys dag

Ja fotograferingen gick bra igår, över förväntan sa dom så det känns bra.. Fick mer beröm om Tuwis i dag.. Att hon alltid är så glas och positiv.. Aldrig elak mot nån... Så det känns skön och höra.. Får väl höra mer hur hon e när vi ska på utvecklings samtal i början av november... Hihihi

Idag va det en kort dag för alla i familje. :) Ja slutade 12.30 så mogge kom och hämtade mig för han jibbade bara halv dag.. Innan vi åkte och hämtade Tuwis från dagis så åkte vi för bi toys´r´us.. Vi har köpt den första julklappen nu.. Jippi.. Känns skönt.. :) Att äntligen va igång... Sa till och me Mogge..:D

När vi kom till dagis så sprang hon till oss.. och Va så kramig, ville inte släppa oss.. Vart en promenix hem på 30 min ca.. Hon har så mycket för sig på vägen.. Hittar massa att plocka och titta på.. :D hihi Mammas skrutt unge..
Väl hemma så fick Tuwis ett paket.. Vi kunde inte låta bli.. Hon fick en ny pippi film.. Så hon fick titta på den en stund medans vi öppnade posten och bytte kläder för vi hade bestämt att vi skulle ha en mysig familje dag.. Ta vara på varende minut och timme vi får med varann... SÅ vi klädde på oss regnkläder och gick ut i skogen i regnet... Det va skönt och såå skoj.. Va ute i ca 2 h och bara lekte och busade.. Gick spåret runt och shiva va med hela tiden.. hiihihi Det älskade Tuwis.. Både att Shiva (våran katt) följde me runt men oxå att va ute och leka med mamma och pappa det har ju vart lite dåligt med det nu ett tag tyvärr..

Sen gick vi in och lagade mat, medans ja tog disken så badar Tuwis och Mogge.. Och efter ja hade gjort disken så slängde ja ihop en sockerkaka som nu står i ugnen.. SÅ det blir lite fika snart med den och pepparkakor.. Inte illa va!!!Det har vart en toppen dag och mysig... Älskar min familj över allt...

Imorrn jobb som vanligt men en kort dag som idag... 7.30-12.30 skönt mer mys med min fina dotter.. :)

Idag  fick ja även hem min nya fotobok som ja gjort till Tuwa, den tredje fotoboken hittills.. Och den vart såååå bra!!!! Är himla nöjd...

Blder från Skogen idag...


 

 

 

 

 

 

I våran säng innan dagis dax och fotografering.. :) Fining....

 




Känslosamm

Ja, jag är nyss hemkommen efter ett pass på jobber (praktiken) det har gått bra men jag har haft känsliga tankar hela kvällen, vet inte varför men dom dök bara upp..

Mogge har ju idag vart ute i maspelösa och hjälpt mia & jimmy, jag och Tuwis åkte ut till träskäng en sväng pappa & gun kom och hämtade oss vid 11.00 ca.. Det vart en fika och lunch för Tuttis efter det lite bus och sedan en promenix så snuttan fick sova middag.. Inte rubba rutiner.. Det va skönt och gå en promenix i det fina höst vädret.. Underbart.. Skönt och va "hemma" me..Hemma hos föräldrarna... Tycker det är jätte mysigt.. Pappa skjutsade mig till jobbet vid 14.00 då sov Tuwis fortfarande hon skulle stanna där tills Mogge vart klar.. Skulle inte bli så länge men det vart det..

Ja det känslosamma började då, mina tankar gick runt.. Tårarna började rinna..Över att det känns som vi aldrig umgås med våran fina dotter.. Det är alltid massa saker ... Och ja jobbar jämt.. När vi väl inte jobbar så har vi inte tid att hitta på massa saker me henne utan det är mat och sedan sängen.. Vi är aldrig i lekparken längre känns det som.. Ja känner att ja får inte den tiden me henne som ja vill och behöver... Och ja tror hon känner samma därför hon e lite trotsig och tjurig... Hon saknar både sin mamma och pappa.. Vi umgås inte som en familj länger imellan åt.. Men hoppas det bli ändring NU!! Ja har en vecka kvar på praktiken sen så kommer det bli mer tid och mogge har inte massa jobb på kvällar och helger.. Så kan vi njuta och va VI igen..  Kanske är larvig som bara gråter men det känns jobbigt i MAMMA hjärtat... Det svider när ja inte umgås me henne... Ja längtar lite tills hon gnäller till i natt så ja kan bär in henne till oss och bara pussa och hålla om henne...Kärleken till henne är obeskrivlig...

Denna låt är Tuwas:

Två människor möts nånstans
För att leva ett liv ihop
En längtande dröm blir sann
Man vänjer sig vid varann
Och livet får en början på nytt

Och då ser man ingen ände
För det händer ju till slut
Det vackraste två människor kan ge

Och det är du vårt liv, vår kärlek
Ja, det är du som blommar upp för oss idag
Vi ser våra egna liv i dig i din närhet
Skapat från något äkta
För svaret på vår kärlek finns hos dig

Den känslan är allt för oss
Att finnas till för dig
Och nu står vi här idag
För att aldrig glömma av
Att livet fick ny mening när du kom

Och nu ser vi ingen ände
För det hände ju till slut
Det vackraste två människor kan ge

Och det är du vårt liv, vår kärlek
Ja, det är du som blommar upp för oss idag
Vi ser våra egna liv i dig i din närhet
Skapat från något äkta
För svaret på vår kärlek finns hos dig

Och nu ser vi ingen ände
För det hände ju till slut
Det vackraste två människor kan ge

Och det är du vårt liv, vår kärlek
Ja, det är du som blommar upp för oss idag
Vi ser våra egna liv i dig i din närhet
Skapat från något äkta
För svaret på vår kärlek finns hos dig

Skapat från något äkta
Ja, svaret på vår kärlek finns hos dig


Imorrn jobbar ja 7.30-15.30 och det blir en lång dag för snuttis på dagis, men sen på tisdag blir det en kort dag då ska ja bara mysa och busa med henne... Lääängtar... Imorrn på dagis så ska dom ta kort kommer bli skoj.. :) Ska hon få ha sin nya Mumin klänning ni får se kort senare imorrn... Och idag kom ja på me att det bara är 5 månader kvar tills Mammas tjeja fyller 2 år vad fort det går... Shit.. Därför MÅSTE vi ta vara på varende minut och sekund med henne...

Näää ska sluta....

Ha en bra söndags kväll...






Lite familje mys iaf

J vi fick lite familje mys i sängen i morse iaf.. Vi låg och funderade på när vi låg alla tre i sängen och bara myste sist.. och vi kan inte komma ihåg... Så imorse så mös vi till 9 iaf... Det va underbart.. Nu har Mogge åkt och pappa kommer snart och hämtar mig och Tuwis ska vi va ute i träskäng en stund innan ja åker och jobbar..14.30-21.00.. Inger skoj men men.. Missar ju Ensam Mamma söker ... :(

Ha en bra söndag...



Dålig Uppdatering

Ja jag vet att jag har vart dålig på att uppdatera, men jag har varken tid, ork eller lust känns det som.. Dom få minuterna jag har tar ja tillvara på att umgås med min familj eller tar hand om mig sj...Försökter iag.. :D

Ja vad som händer under mina dagar är inte mycke annat än Jobb, jobb och åter jobb.. Känns som ja jobbar jämt.. Men jobbar ja inte på jobber så jobbar ja hemma.. eller jobbar och jobbar gör allt det som behövs görs i hemmet, så som städa, tvätta, diska, bädda, bädda rent ta hand om katten, ta hand om rabatterna men viktigast av allt ATT UMGÅS MED MIN DOTTER OCH "MAN"...
Igår kväll så jobbade ja till 16, Mogge hämtade upp mig på jobbet så åkte vi gemensamt och hämtade Tuwa på dagis, och hon fick beröm av dagisfröknarna,, Dom hade lekt med plejdolera "eller vad det heter" och hon hade suttit stilla från det att hon fick leran till dom avslutade det och det va ca 45 min.. Så dom trodde inte sina ögon... Mammas duktigt tjeja.. Då bli man stolt kan ja lova och sträcker på sig.. :D Sen va det bara att traska hemmåt i regnet medans Mogge tog bilen hem, hemma bytte vi kläder och bloja sedan ett bart till ÖB för att köpa lite onyttigheter.. Gott.. sedan hem och laga lite mat..TacoPaj bjöds det på åååå det va såå gott.. Tuwis åt mest annanas kan ja lova.. hihiih snuttan..

Idag lördag va det att kliva upp med tuppen me, klockan 7 ringde klockan och va bara att slänga in sig i duschen.. Hihihi Mogge och Tuwa låg och snarkade som aldrig förr.. Ja skulle ju in till körskolan, hihihii Och gå handledarutbildningen.. :) Fia & ja ska ju övningsköra... Hihihii Får väl se hur bra det går men ja tror det kommer gå bra, eller vad tror ni?? Två fnittrande tjejer i en övningskörnings bil, vad säger farbror blå.. :) hihihhi Det va skoj på utbilningen, ja va äldst förutom alla handledare förstås men men..
Fia skjutade hem mig , Tack för det gummsan.. När ja kom hem så sov snuttis så ja la mig på soffan och somnade en stund me, skönt och välbövligt kan ja lova.. Vid 15 så packade vi in oss i bilen och åkte in till stan, Nya BR leksaker hade ju 50% på lego idag men det va helt tomt på hyllorna när vi kom tyvärr.. Så vart inget idag men vi tog en sväng till Lindex me.. Hittade en Mumin klänning till Tuwis som hon ska ha på fotograferingen på måndag på dagis, ett par röda mjuka bamse byxor till dagis och Hello Kitty toffsar.. Blev det.. Sen va det bara hem och packa lite inför kvällen vi va ju bort bjudna.. Hem till familj Eklöf/Haglund... Åkte förbi Maxi på vägen och köpte en blomma som tack.. :D Väl där lite sena, sorry!! Så fick vi mat, mumma... Vilka kockar.. Kyckling i ugn med ädelost på och präsad potatis,,, Det va såå himla gott kan ja lova.... Och kladdkaka till efterrätt.. Inte illa.. Och som vanligt så hade ja inte kameran me mig men fia har så snattar kort från henne imorrn.. :)

Nu sitter vi här i soffan och är helt döda, efter en kväll med en trotts unge,, Hmmm skutt bebis,, Trottsigare än trottsigaste... Usch!! Och värre kommer det antagligen bli.. peppar peppar!!! Men lika mycket ÄLSKAR man henne...

Imorrn så ska Mogge åka och jobba hos Mia & Tratten hjälpa dom med badrummet så dom kan duscha snart i nya huset!! :D
Och ja börjar jobba imorrn me 14.30-21.00 så full rulle igen på en söndag... Vi har det aldrig lugnt längre det är alltid nått.. Har inte rikigt tid för och med varann för när man väl ses så sover man bara... Men snart så är allt som vanligt igen så ska vi ta upp all tid igen som vi har tappat har vi sagt och lovat varann..
Sista veckan på praktiken...

Nää ska krypa nära min man,,,

Tack fia, mange & Ellioth för en mysig lördags kväll även att den vart lite rörig..Hoppas ni inte ångrar er.. :D

 

 


Till Julklapps listan

Japp julen närmar sig med stormsteg,, bara 2 månader kvar lite drygt....
Vi har redan funderat massa på vad Tuwa skulle gilla att ha och leka med och vad vi ska köpa till henne men även vi önskar oss till henne... Det vi behöver... :D

Detta är lite av det..

 

 


Onsdag

Ja detta med att komma på roliga rubiker har ja lagt på hyllan, kanske ni märker.. Inget skoj..

Just nu satte ja mig för första gången på hela dagen sedan 6.10 imorse.. Full rulle hela dagen!!
Ja klev upp vid 6.05 imorse och vi fick väcka Tuwis, händer inte allt för ofta kan ja lova mer men det är skoj.. :D Och hon är alltid lika glad.. Ett leende på läpparna 24/7...
Lämnade Tuwis på dagis vid 6.45 och så fick ja skjuts av Mogge till jobbet för idag började ja Kl. 7.00.. Tack baby!
Idag fick ja gå inne på jobbet annars så går ja ju ute i hemtjänsten.. Min handledare va på stor möte med cheferna så som sagt jag har gått inne och det har vart lärorikt kan ja lova.. Det är STOR skillnad på att va inne och ute.. Inne bara vädre.. :D hihii Fick verkligen se vart livet kan sluta .. Träffade en dam och ja började nästan tjuta.. Man fick en riktig tankeställare o livet i dag kan ja lova er.. Usch!! Ja vill inte bli gammal... Joo om ja är frisk och klarar mig helt sj och kan bo hemma.. Annars vill ja försvinna för gott...
Jag fick även följa med i matbilen idag, skoj och även få uppleva det.. Massa spring men omväxlingt och det är bra.. :D
Slutade 13.30 och hämtade Tuwis på dagis vid 14.30, honva jätte glad när ja kom hon hade precis ätit mellis när ja kom. Så på me kläder och sedan hemmåt.. Hon ville inte gå in när vi kom hem så vägen hem tog ca 30 min sen va vi ute en stund när vi kom hem, vi va och slängde massa skräp, planterade plantorna ja fick av mamma och så gick vi upp i skogen me.. Sen fick ja släpa in henne och grät och det skär i hjärtat, men vi kunde inte va ute längre.. Det va bara in och börja me maten och ja bakade en sockerkaka me... Fia & Ellioth kom en sväng och hälsade på och åt lite mat och fika såklart... Idag bjöd ja på Potatis, stekt kassler, bea-sås och sallad... Det va riktigt gott kan ja lova.. :)
Och nu sover Snuttan efter lite knöl och ja sitter i soffan och tittar på Arga Snickarn... Och äntligen bara slappar.. SKönt.. Mogge är hemma hos Mia & Jimmy och jobbar vet inte när han kommer får se om ja hinner se honom innan ja slår igen mina blå.. För imorrn är det upp och hoppa igen jobbar. 7.30-15.30 så lååång dag på dagis för Tuwa men det ska nog gå bra.. eller hur!!

Nää nu ständer ja dator och bara myser med mig sj,, har tänt ljus och ska bara mysa under filten...

bye bye


Tisdag

Japp idag va det tydligen tisdag och ja jobbar mellan 13.30-21.00.. Usch va segt och ja missar Desperat Housewifs.... Inget skoj allt.. Hmm men hoppas det går i repris nån som vet när??? Så meddela mig snälla.. :D

Har lämnat Tuwis på dagis nu och idag va inte pussen så viktigt hon va messt intresserad utav alla barn.. :) hihi sötis där.. :)
I natt har hon sovit hela natten vaknade av Mogge imorse vid 6.20.. Av att ha höll på i köket.. Så då bar han in henne till mig så låg vi och myste i sängen och kollade bompa fram till 8 ca.. Sen upp och äta frukost.. Och massa bus, eller massa och massa vart lite slappis framför dumburken och ja vattnade blommorna och möblerade om mina orkideér... Och Tuwa såg hur ja gjorde så hon skulle hjälpa mamma.. Gick och tof blommor från fönstrena och flyttade till annat fönster.. hihihi Mammas egna blomster tjeja.. :)

annars händer det inte så mycket här när ja ska jobba.. :) Men vi får se vad som händer på jobbet ikväll.. :D

Höres imorrn pöss på er

Grattis Kim ( Kimberly) som idag fyller 24 år



http://www.blomsterlandet.se/commonfiles/files/1132.jpg

 


Återbesök

Ja idag va ja på återbesök på Mag & Tarm.. KL. 13 skulle ja va där, kom in straxt efter.. Fick fylla i ett par formulär ang min sjukdom., hur jag har mått den senaste veckan osv.. Och denna veckan har ju det vart ett rent helvete med andra ord,,, I måndags va ja ju hemma från praktiken pga smärta och diareér... Men har även haft flera gånger i veckan men inte så illa så ja har behövt va hemma..

Läkaren va jätte bra, men fick beskedet att jag KAN ha en till tarm sjukdom.. Inget skoj kan ja lova. Så dom ska (läkarna) ska ha ett möte med speciallister ang mig, Ska gå igenom alla bilder och prover från enoskopin ja gjorde när ja låg inne.. Hon undersökte min magen och det gjorde sååå himla fucking ont.. När hon tröck på min högra sida av magen så bara strålade det ut värkar, smärta i ryggen på vänster sida.. Så ja ska få göra en ny magnetröntgen snart och ska ha telefon kontakt med läkaren, redan nästa vecka.. Fick ta massa nya blod prover.. 7 olika rör... Men det gick bra även att jag är sprut rädd.. Men ja börjar vänja mig... Så det va det beskedet ja fick idag, inget skoj men vad ska man göra. Bara försöka se det positiva i det... Och bara hoppas att jag ändå kan leva ett så normalt liv som möjligt..

Tuwa har idag lärt sig att säga sitt egna namn...
Hon säger Tua... Hihihihi

Så himla skoj, det händer verkligen nya saker varje dag... Mammas stora tjeja

Måste oxå säga att nu ska ja ÄNTLIGEN börja med mitt körkort.. :) Redan va.. hahahhaha På lördag ska ja på handledarutbilning och det är Fia som ska övningsköra med mig... Papper om körkortstillstånd är inskickat ... Skoj!!! Så akta er på vägarna..hihihihhihih Skämt...

Nää nu ska ja återgå till tv:n

Bye Bye


Denna helg...

Ja även denna helg har bara rusat förbi. shit vart tar verkligen alla dagar, veckor och år vägen..`?? En bra fråga va!! Ja tycker verkligen inte att ja hinner me.. Tuwa bara växer och växer och slänger ut nya ord ur munnen varje dag.. Hon lär sig nya saker varje vecka.. Hon blir mer och mer självständig.. Men ändå mammas bebis.. :D Kärleken till den lilla prinsessan är obeskrivlig stor.. Tror verkigen inte att man kan fatta kärleken till sitt barn/sina barn innan man har fått egna.. Det är helt fantastiskt... Man gör allt för dom, man kan dö för dom..!! Nån som inte håller me???

Ens Barn Är Ens Allt!!!!

Jaha denna helg, har vi mest slappat med våran andra familj.. :) Familj Eklöf/Haglund.. Dom kom hit igår kväll me, efter lite tjat.. :D eller?? Vi va bara slappa alla va trötta och utslagna.. Gick i mys kläder... Och vi bara låg i soffan alla 4:a vuxna och lilla Ellioth låg mellan mig & Fia.. Vi hade fotbollen på i bakgrunden och spelade lite musik.. Ja och fia drack cola karlarna drack öl och Mange wiskey.. Stavas!! ??? hihihihi Dom åkte hem framåt 00.00 eller nått.. Är skönt och umgås med dom, man kan verkligen va sig sj.. Slappis klädd, behöver inte skämmas för nått.. Helt underbart och prata om allt... Love you !!!!

Igår va vi i Ljungsbro me och firade min lillasyster Petra som fyllde 18 år.. Det bjöds på daimtårta och bullar och kaffe såklart.. Mamma och Leffan va där me och vi fick till och me bror Robin.. ( Väldigt sällsynt ) Av oss så fick hon ett skötbort, skötbädd, och tillbehör, 2 st bodys och 2 mössor till den lille bebben som snart ska komma ut.. Den 13:e November är han beräknad.. Så vi får se när han har bestämmt sig att komma ut..
Hon vart nöjd me presenterna och det är bra..

Ja nu på söndags fm så har ja och Tuwis vart sj.. Mogge är iväg och spelat innebandy,.. SÅ vi har myst massa, ätit lunch och busat. Nu sover snuttisen och ja sitter här men en kopp kaffe.. :) Gott!!!
I em så ska vi till Ljungsbro igen vi ska hem till Annie, Netta och lilla Ellie, Länge sedan nu igen så det ska bl skoj.. Annars händer det inte mycket här..

Är ledig imorrn från praktiken men ska upp till US på återbesök på mag och tarm ang min sjukdom.. Är inte så mycket bättre i magen än innan ja började med behandlingen så kommer antagligen få en annan behandling... Hatar kortison, man blir bara svullen.. USCH!!!!!  Men hoppas att det går bra så håll tummarna .. :)

Nää ska plocka lite i lgh...

Ha en bra söndag...


Visst är hon helt underbar!!!??

Mamma ÄLSKAR dig!!!


Middag i Ljungan

Japp igår va jag och Tuwa bjudna på middag hemmas hos Ellioths Mormor och morfar.. OCh vi tackade självklart JA.. Ja hämtade Tuwa från dagis vid 15.00 tiden och då kom fia & Ellioth till oss och även mange  efter jobbet.. För ja och Tuwis skulle åka med honom ut...
När vi väl kom dit så fick ja ett glas vid rött.. Mumma va det.. Och Barnen lekte direkt.. Elltioh blir lite tjurig när Tuwa ska låna hans leksaker.. Väntar bara tills Tuwis ska bli så.. Än så länge är det inget sådant.. SOm tur e.. Hon delar med sig.. :D
Vi fick så god mat.. lövbiff, sås och potatis... Tuwa åt massor tog 3 gånger inte illa.. och ja två.. va såå gott.. Tack ännu en gång.. Vi åkte sedan hem till oss och tittade på IDOl och åt sockerkaka, drack cola och åt godis.. Bebisarna sov.. :)
Mogge va hemma hos Tratten och hjälpte till... :) Men va hemma när vi kom hem vid 20.00 tiden... Lite blder från besöket hos Mona och Stiggan..

 

 

 

 


Petra 18 år

Grattis Lilla Syster

På din

18 års dag..

Hoppas du haft en bra dag så ses vi imorgon...

Många Grattis Kramar

Tuwa, Fia & Mogge



http://m.pimpmyspace.org/pimp/1/ff/ff34b91e2a0ea5b9ba10.gif


Morbror Robin är BÄST!!!

Ja som sagt Tuwa fick ju feber igår kväll, lilla snuttan.. Inte lätt att va lite,,, Det vart ett svårt läge.. Ja ör tvungen att gå till praktiken för att få ihop mina timmar så ja åtminstånde kan få ett G i denna kurs.. Och Mogge är på nya jobbet och har fullt.. Häcken full men andra ord.. Så ja chansade och ringde min älskade lille bror Robin och sa som det va.. Och han sa utan att tveka att japp ja kommer.. Så han kom till oss igår kväll och sov här och tog Tuwa från 6.30 imorse.. Ja slutade ju 12.30 så är ju inte så många timmar.. Ja ringde hem ett antal gånger för att kolla så det gick bra och att det inte händer nått.. Han ringde en gån under dagen och frågade hur man föll ryggstödet i vagnen för han va ute och gick me henne efter lunchen så hon fick sova.. i 2 h.. Tänk er vilken underbar morbror hon har.. Han är bäst.. :D Han gick 3 varv i spåret me henne och sedan upp till tempo och tillbaka.. ihihhi Skojsigt.. Och det hade gott jätte bra inte gråtit nån gång, han hade till och me bytt ett antal blöjor.. Du är BÄST Robin.. Man ser verkligen hur mycket han ÄLSKAR henne ... Morbrors Tjeja.. :) Och Tuwa älskar honom högt...

 

 


Lilla Tuwis

Ja denna natt har inte heller vart rolig kan ja lova er.. Usch.. Tuwa har inte riktigt vart sig själv på dom 2 senaste dygnen.. Bara gråt och såå mammig så det är sjukt.. Natten tills idag har vart så gnällig inte riktigt lika gnällig som natten innan men nästan.. När klockan ringde imorse så va det Tuwa som gav oss ett stort leende... 5.30 på morgonen.. Usch.. Mina och Mogges ögon va så tunga.. Det första Tuwa sa va Hej Mamma.... Bompa.. :) Ja Ja så är det väl.. Vart lite stressigt till dagis.. Ja trodde vi låg efter i schemat men vi log exakt som vi skulle.. Bara planerat fia.. (klapp på axeln).. Va på dagis vid 6.40, tidigt och det är sååå mörkt ute.. Tuwa ville inte gå ur vagnen imorse, när ja väl fått ur henne så snubblar hon och börjar gråta, så ingen bra morgon.. Så fort hon fick se barnen och "fröken" så grät hon va bara mamma som gällde.. Men kan ju inte dalta för mycket me henne heller.. Så ja packade upp gav " fröken" hennes frukost men ja pratade hela tiden me henne såklart... Klädde av henne gav henne nappen och snutten och sa att ja älskar henne och pussa på henne hon sa hela tiden till mig Kom Kom att ja skulle följa me in i lekrummet.. Men iaf tillslut så fick ja en bamse puss och sp sa hon bye bye så kände ja igen henne igen.. mammas tjeja!! :)

Jobbet va rätt lugnt idag, slutade 12.30.. Tog 13.03 bussen hem och hämtade Tuwis tidigare än vad ja sagt men det är bra.. :) Bättre tidig än sen.. Det tog ett tag när ja väl kom in på dagiset tills Tuwis såg mig.. Ja tittade en bra stund på henne när hon nu leker med dom andra barnen.. Så skönt och se.. Och man ser att hon trivs.. Och det lugnar mamma hjärtat.. När hon väl fick syn på mig så skrek hon Hej Mamma och bara rusade mot mig.. Hur härligt e inte det... Helt underbart kan ja lova.. :) Fick oxå reda på att hon sovit två gånger idag.. Hon somnade i "fröken" famn vid 9 snoret och vaknade vid 10 ca och sov även 1h efter lunch... Insåg redan då att det va nått som va galet.. Men tänkte inte mer på det.. Väl hemme så va vi ute en stund vi planerade lite vårlökar.. Påsklinjor.. Tuwa busade en del tills det va dax att gå in och äta lite mellis... Och vi busade tittade på Pippi.. Och vi Målade lite.. Började med maten vid 16.. För mellan 17-18 så skulle ett par från Mjölby komma och titta på våran gamla vagn " Singen" och Jippi måste ja säga dom tyckte den va såå fin och slog till direk.. Känns skönt.. Denna gång grät ja inte när vi sålde en vagn som ja gjorde när vi sålde liggvagnen Emmaljungan...

Vi badade Tuwis nu och tog tempen för ja tycker inte hon e sig sj och hon har lite utslag och ja lite bara inte sig sj.. SÅ hon hade 38,1 grader i temp.. Inte mycket feber men lite iaf.. Så ja gav henne en panodil i förebyggande syft.. Peppar peppar hoppas hon inte har feber imorrn.. Kan inte va hemma från praktiken... Hmmm Men får se hur vi gör.. Hon ville bara sova så vi gick och la henne me lite vällig redan vid 18.30 direkt efter badet... Och hon somnade omgående... Hoppas hon sover bört febern nu.. Hon har drukit mycket me så det är bra... Mammas lilla sötaste tjeja.. :)

Nää ska kolla Tv: NU Desperate Housewifs börjar ju ikväll.. så jäkla bra.. :) Jippi...

http://www.medshop.dk/images/div/DT7.gif


Jäkla Mage

Ja har känt länge nu att magen inte är som den borde va... Hade ont inatt, morgonen vart det bättre.. Men efter ja lämnade Tuwis på dagis och ja hade ätit lunch så börjades det... Ja bodde inne på toan.. Ja grät av smärtan.. Vill inte detta.. Den känslan man/ja får i kroppen när denna smärta kommer.. Är obeskrivlig.. Allt hår bara reser sig,benen domnar bort, värk i ryggen och magen kryper ihopp och blir så liten så ja jag vet inte hur ja ska förklara.. Det är ett rent helvete ska ni veta.. trodde ja skulle komma undan dessa anfall  nu när ja gå på behandlingen men icke tydligen... Faaan säger ja bara!!!

Skulle ju jobba idag men ja va tvungen och ringa och säg som det är, dom vet ju vad ja har för sjukdom.. Men ja vilade ist och magen känns lite bättre nu me inte bra.. Men ja hoppas att ja kan återgå till jobbet imorrn... Missar ju massa timmar till mitt betyg.. Är så nojig att ja inte ska få G... Vill ha mer men satsar på ett G i denna kurs efter alla omständigheter... Med magen menar ja då.. För det är ju denna Kurs Vård och Omsorg som har blivit lite lidande.. Men inte mer hoppas ja....

Mogge kom hem från jobbet vid 16.30 tiden, vi gick bort och hämtade snuttis tillsammans från dagis.. Och lika arg blir ja denna gång.. Dom e ute och det är jätte bra att dom e det.. Men även idag när det har vart svin kallt så har hon inte några vantar på sig.. Ja gick direkt in och tittade i hennes fack då ligger det 2 par fleece fodrade regnvantar, ett par tjocka tummvantar och 2 par tunnare tummantar.. Vilken ursäkt ska dom komma me denna gång... Ja blir galen... Kan dom för faaaan inte klä på barnen ordentligen så ska dom ju inte va ute me dom heller.. Lika så... Hon hade sin fleecefodrade regnsställ på sig och sedan gympaskorna ist för att sätta på henne fodrade stövlarna när det är lite blött och geggit... Är det ja som är konstig eller vad är felet.. Hade ja vart dagis fröken så skulle ja se till att vantar, mössa finns på barnen och är det lite geggit, blöt och små kallt så sätter man väl på dom fodrade stövlarna som finns.. Eller är ja ute och cycklar.. ???? Ja jag fattar inte,, frågade men fick inte nått svar... Ja sa ändå till senast i fredags när ja lämnade henne på morgonen att det är ett MÅSTE att Tuwa har vantar på sig när hon e ute.. Ja köpte till och me nya till dagis.. Ååååå ja blir galen.. Nu lovar ja ska ja sluta prata om det.. hmm

Ja det blir inte så mycket tid över om dagen när man hämtar sessan så sent från dagis, det va bara hem och göra mat.. Maten va inte på bordet föres kl 18.00 ca... Vi är vana att äta vid ca 16.30 men det gick bra detta me.. Sedan på me pyjamas och lite bompa.. Ja hoppa in i duschen och då satte Mogge på Hitta Nemo och tog Tuwis upp i soffan och satte sig under täcket och bara myste... hiihih Härligt...
Nu sover lill snuttis hoppas hon sover bättre i natt... Peppar Peppar..

Näähe ska vila lite, mysa me karl och kolla på Hollywood Fruar.. :)


Mot Praktiken

Smärtan i magen är tillbaka, FAAAAN säger ja bara,. Men ja chanskar ja åker till praktiken håller det inte så kommer min man och hämtar mig... Men håll tummarna.. :)



 

http://www.mynewsdesk.com/files/dfaf5d529ef22d4ea9cf07d08480f08a/resources/ResourceLogotype/thumbnails/carema_svart_small.jpg





 

 


Vilken Natt...

Natten har vart sååååå LÅÅÅÅÅÅÅNG... Jag och Mogge satt och nickade i soffan redan vid 22.00 tiden, då stängde vi av tv:n och gick in och la oss ist och satte på tv:n i sovrummet. Men ögonen föll ihopp ganska omgående iaf.. :) Kl. 00.00 så vaknade prinsessan för första gången.. Vi lyckades söva om henne men kl 01.00 började hon igen.. Vi försökte söva henne i sin egna säng en låååång stund men det gick inte.. mogge tog då över henne till oss.. Men hon skulle inte sova, hon hade bestämt sig.. Hon log och bubblade, högs och skrek och skrattade.. Ropade på både mig och Mogge... Busa med shiva.. Ja säg nått hon inte gjorde.. Och vi gjorde att för att få henne och sova.. Till slut slog kl.03.00 och vi gick in me henne till sitt rum så hon fick ligga där och bubbla och leka om det va det hon skulle göra.. Men det va lika dant där.. Och tjöt sig till söms till slut.. Men hon sov bara ca 1 h i stöten.. Kl. 05.00 så somnade hon ÄNTLIGEN då hade ja suttit i hennes rum i 40 min och försökt.. Mogge skulle ju upp och jobba kl. 6.. Som sagt 5 somnade hon men vaknade igen kl. 7.. Mogge försov sig tyvärr, men han slängde på sig kläderna och åkte iväg.. Ja och Tuwa log i sängen i ca 20 min ja försökte söva om henne men det va omöjligt.. Så upp och äta frukost och busa..

Ha nu vart och lämnat snuttan på dagis, inga problem.. Bye Bye och Pussen är vikitig... :) Idag jobbar ja 14.30-21.00 segt när man inte har sovit nått men men så är det... Hoppas bara ja kan somna sabbt när ja kommer hem senare sen..

Så här fin va Tuwis när hon gick till dagis imorse.. :) Mammas finaste tjeja...




BRIO SING - 08 SÄLJES ink: Allt!!!!

Har en Brio Sing - 08 till SALU...

Liggdelen är HELT oanvänd och Svart

Sittdel använd sedan Sep- 08 och är i brunt..


Ingår:

* Regnskydd

* Myggnät

* Skötvästa ( Brun Brio Nypris: 800:-)

* Åkpåse Svart (Babytravel)

Kvitto Finns

Inköpt Sept -08 från Babyproffsen i Linköping


Är du intresserad så maila på [email protected] mig eller lämna en kommentar så kontaktar ja dig.. :)

3000:-

För allt!!!



 



Kanelbullens Dag

Dag har vi vart och inhandlat veckans mat, brukar va Måndagar men ja jobbar kväll imorrn så det fick bli idag.. :) Inte illa det ... Passade även på att köpa kanelbullar... Mumma..

Va hemma och lämnade matvarorna sedan så drog vi till träskäng och myste lite.. Tuwa blir ju helt tokig när vi kommer dit.. Hon fick en STOR Pippi docka.. :) Den vart hon kär i kan ja lova,, Pippi skulle va me och fika till och me.. Byta blöja skulle hon me göra... Ha pippi är allt för henne nu... :) hhiihihi
Vi fikade såklart och åt kanelbullarna vi köpte.. Åååå va goda dom va... hihi Och stora.. :) Det gillar vi... Men Men..

Nu börjar Ensam Mamma söker, måste kolla, ha en bra söndags kväll.. Pöss på er

http://matochdryckestips.files.wordpress.com/2008/10/nybakade-kanelbullar.jpg


Lördag, dagen efter.. :)

Va lite bakis eller ganska bakis på morgone, och ja hade ingen Cola hemma.. Shit.. Mogge fick göra en stor tillbringare me saft.. Ja va helt yr hihiih :)
dagen bjöd på lugna aktiviteter, en pizza och massa godis...

PÅ kvällen så kom våran andra hälft.. :) Familj Eklöf/ Haglung.. Vi åt kladdkaka, grädda och kaffe.. Mys och barnen busade som vanligt för fullt...
Orkar inte skriva så mycket men här kommer bilder från gårdagen.. :)

Fikar på Tuwas rum

Båda ville mysa me Mange..

Fia och magen.. :D

 

Barnen leker Tittut

 

 

 

 

Ja lite bilder vart det iaf.. Nää nu ska ja hoppa in i dusche sedan bär det av till Maxi för att inhandla veckans varor.. :) Ha en toppen söndag..

Pöss på er

 


Ladies Night kvällen

Ja jag jobbade (praktiken) fram till 14.30 och fick springa ner till bussen för att hinna me den.. Men väl hemma så va det att stressa lite.. Skönt att ja slapp slänga i mig mat och sådant.. Men in i duschen, göra allt man bör göra där inne.. :P Torka och föna håret.. Och sen börjas det.. Vad ska man göra med det.. Hade ju tänkt locka det, min syster hade lärt mig hur ja gör lockar med plattången.. Men ja misslyckades men men det vart bra iaf.. Höglugg och tvinnat på sidorna och resten rakt och ute.. :) Kalas snyggt.. Sminkningen vet ja inte om ja vart nöjd me men såg ok ut iaf.. När man inte gör iordnings sig så mycket Ofta nu för tiden så glömmer man bort hur man gör.. Fler som känner igen sig?? hiihih Kl. 16.00 va det bara att börja hälla upp ett glass vitt.. Mumma.. Smuttande lite på det så det skulle räcka ett litet tag iaf.. Kläderna på, smycken på parfymen luktar gott .. Pussa lite på karl sen bar det av.. 17.20 kom Mia och Tina och hämtade upp mig.. Vi åkte till Cloetta Center, träffade andra Mia.. Och då började det roliga..., Shit.. Vi fick gå in på röda mattan, fick en "fördrink" en cider med sugrar.. Ja är inte så mycket för cider men men det slank ner ganska fort kan ja lova.. Toa besök ganska omgående.. hihi Och sen så tog vi kort.. Fina brudar va...???

 

 

Vart en del mingel kan ja lova,, Bygg Matte va ju där, ååå det värsta av allt va att INGEN av oss hade med sig kameran.. Hur faan kan man glömma den då.. Hmmm men det fixade ja senare sen.. Fia kom och lämnade min.. :) Tack snuttan... Så det vart inga kort med Bygg Matte men men.. Fick se läckerbiten iaf.. hihihih
Vi gick in och satte oss till bords vid ca 19.00 kanske .. Fick varmrätten ganska omgående... Kycklingbröst och kriskpig potatiskaka eller nått sådant.. ja tyckte det va gott.. :)


Ja och Mia L beställde in en flaska rött och delade på.. Mumma.. Den tog oxå slut ganska snabbt, eller??Man fick oxå en varsin liten Amarulla flaska.. hihihiih Det va inte dumt.. :) Efter varmrätten vart det ett bloss, japp ja rökte denna kväll men ibland får man det eller hur??? Svårt och hålla fingrarna borta från cigg när ja partyar...
Efterrätten kom in och det va nån choklad sak med körsbärs sås, eller vad va det brudar.. ??? Gott va det me.. Tycker ja!!!!

Kl. 21.00 så drog härligheten igång.. Shit... Alla bara reste sig upp och skrek... Det va såå cool... Det va en kostert om man kan säga så som va värd vareda öre.. Ni som inte va ni missade nått... Det va bra musik, halvnaket, humor.. Ja alla man kan önska sig för en lyckad kväll... Man vaart svettig överallt på kroppen. bennen bara hoppade kunde inte låta bli att dansa och röra på dig.. Man sjöng och skrek och vissla... Vilken kväll... Ölen gick åt oxå kan ja lova.. :) Nää men den roligaste kvällen på många många år...

När konsternen va slut så splittrade vi oss... Mia och Tina åkte hem, andra Mia åkte hem me men inte ja ja följe me Jennie och hennes sällskap ut.. Vi va på Platens, och Harrys.. Och nere på harrys på va det live me.. Magnus Bäcklund va där och spelade så det vart ännu mer lyckat.. :) Dansa Dansa Danska blev tillsut Ont Ont Ont i fötterna... Shit!! :) Men en helt underbar kväll... Precis vad en Mamma behöver... Och ja kan lova er att ja kommer boka biljetter till nästa år me så fort dom släpper dom.. :) Detta kan/får man inte missa....

Ja va hemma vid 2.30 tiden ca kanske då satt Mogge och sov i soffan... hihiih Men inte länge till :P


 

 

 

 

 

 

 

 

Tack Tjejer för en oförglömlig kväll


Ladies Night

Har inte hunnit och inte haft ork att blogga men lägger in en bild från en underbara och fanastiska kvällen... Har nog aldrig haft såå skoj... Kommer mer senare under dagen/kvällen.. Lovar..

Dessa brudar va det ja spenderade denna lyckade kväll me....

 

Lovar er en del toppen bilder.. :P

 


Saknaden

Japp nu är ja äntligen hemma igen, har vart full rulle idag kan aj lova.. Vart ju en underbar morgon tillsammans med min fina och underbara dotter.. Lämnade henne på dagis vid 10.45 och Mogge kom och hämtade henne vid 16.45 och då är hon sist kvart.. Stackart liten tjej, eller.?? Ja får lite dåligt samvete för det... Vet inte varför hon va ju inte så många timmar på dagig med allra sist kvar.. Det är inte skoj.. Usch.. Men dom va ute när Mogge kom men inga vantar hade hon på sig.. Jävlgt dålig stil.. Hon va svin kall och Mogge frågade varför hon inte hade det för hon va såå kall.. Ja, dagisfröken att hon har ju fått suttit och värmt hennes händer ett tag nu.. Medans det ligger 3 olika par vantar i alla olika tjocklekar på hennes plats... Ja fattar inte hur dom tänkter.. Mogge sa att det tog låång tid innan hon fick bra värme i dom igen.. Och hon e inte den som är så kalla så.. Väldigt dåligt så det ska ja nämna  imorrn när ja lämnar henne... Det tycker ja är SVIN viktigt, är barnen ute och det är kallt och det finns vantar så finns det ingen ursäkt att dom inte har dom på dig... Eller hur, eller har ja fel??
Köpte nya vantar till henne i dag, faan tar dom om hon inte använder dom.. Och sedan detta VARFÖR händer dom in regnkläder i torkskåpet.. Ja fattar inget.. Måste ta upp det me.. Idiotiskt..

Ja ja, jobbat har ja me hunnit me, jobbigt va det det började ju hagla mitt i passet när vi cycklade det gjorde ont kan ja lova.. AJ aj aj, Och vet inte hur många gånger idag jag har hållt på att ramla så amn kan va säker på att Tuwa och ja är släkt/familj.. Lika klumpiga.. :) hihiiihhh
Usch har inte sett henne sedan 10.45 och ja SAKNAR henne så enormt mycket nu.. Skulle kunna gå in och hämta henne och lägga henne hos mig bara för att ja vill ha henne nära.... åååå va ja saknar henne... Ska gå in  och titta till henne snart innan ja lägger mig och ja vet att ja kommer få tårar i ögonen.. Får ja alltid när ja saknar henne och sedan ser henne... Och imorrn kommer ja me inte se henne mycket på morgonen när ja ska lämna henne på dagis ..6.45.. och sedan inget mer ... Shit va ont det kommer göra.. För ja börjar ju 7.30 och slutr 14.30 och sedan hem och dusch och göra mig fin för sen kommer brudarna och hämtar mig starxt efter 17.. Så Tuwis är inte hemma för att ja just ska hinna.. Och sen drar vi till Cloetta Center och äter god mat och Laidies Night... Jippi. SKoj... Peppar Peppar att min mage är bra tills dess.. har haft stora problem idag med den.. Smärtan som växer och andra symptom me.. Så den är inte bra.. Hatar denna förbannade sjukdom.. Förstör allt.. Usch!!! Hoppas ja får sova inatt me har tagit tabletter nu så hoppas på det.. :) Håll tummarna..

Hinner nog inte blogga imorrn tyvärr... Så ha en toppen Natt och en toppen Fredag

http://metrobloggen.se/UserFiles/18.26551/Image/bab.jpg

 


Torsdag

Shit har verkligen glömt bort hur trött man blir när man jobbar.. Jag och Mogge gick och la oss redan vid 22 igår och somnade som stockar...Skönt.. :)

Idag har jag haft en mys morgon med min älskade och underbaraste dotter, hon vaknade när Mogge gick imorse vid 6 så då ville inte hon somna om kan ja lova, så Tv:n åkte på ja låg oh halv sov och Tuwa kollade Bompa.. Skönt... Klockan gick fört helt plötsligt va hon 8... Kände att magen kurrade lit men oxå att jag hade smärta igen... Så upp och ta medicin slänga i Tuwis lite frukost och sedan slappna av eller försöka iaf.. Så vi la oss i sängen en stund till och bara busa och myste med Tv:n på i bakgrunden.. Såå underbart och ha en hel morgon så med henne.. Känns som ja aldrig ser henne längre, när ja jobbar som ja gör.. Men iaf.. !0.45 lämnade ja henne på dagis och inga problem idag heller bara kom och gav mig en puss för det är viktigt har ja märkt annars går det inte.. En puss och sean ses i imorrn eller em och bye bye så går hon med ett leende och man ser att hon älskar att va där, det är såååå skönt.. :)

Jag har slumrat lite nu me efter dagis lämnandet ska ner till Tornby en sväng me Fia innan ja jobbar, ska byta 2 par jeans till Tuwis... och köpa buss kort sen jobba 16-21.. Imorrn 7.30-15.30 och sedan Laidies Night.. hihihihi skoj

Nehe dax att göra iordnign soig Fia kommer snart..

Ha en toppen torsdag

Pössar


RSS 2.0